tuğbacığım senin yaşın daha küçük ve daha kolay atlatırsın,benden önce gögüs küçültme ve karın ameliyatı olan bi bayan vardı ...allahımm kadının hiçç gıkı çıkmadı..yani ağrısı çok olan bi ameliyat değil(benim farklı idi)bunu gözlemledimki ağrı kesici bile istemedi2.gün kadın ,inşallahh sorunsuz atlatırsın nerede ve kime olacaksın bilmiyorm ama ALlah yardımcın olsun kuş gibi ol çık,Allaha emanet ol canım...
tuğbacığım senin yaşın daha küçük ve daha kolay atlatırsın,benden önce gögüs küçültme ve karın ameliyatı olan bi bayan vardı ...allahımm kadının hiçç gıkı çıkmadı..yani ağrısı çok olan bi ameliyat değil(benim farklı idi)bunu gözlemledimki ağrı kesici bile istemedi2.gün kadın ,inşallahh sorunsuz atlatırsın nerede ve kime olacaksın bilmiyorm ama ALlah yardımcın olsun kuş gibi ol çık,Allaha emanet ol canım...
canım..moral ve desteğin için teşekürler..benim 14.günüm ama henüz iyiki olmşm diyemedim,tabi benim ameliatım extra zor olmş o yüzden ameliat olacak arkadaşlar beni kıyasa almayınsezeryan sonu enfeksyon ameliatından tüm dokular yapışmış mideme kadar olan tüm bölgeyi doktor temizlemiş benimki çok daha ağır bi ameliyat olmşki,zaten bunu çok fazla hissediyorm...şişliğe gelince pantolonumun fermuarını kapayamadımoysaki boldu o pantolan bana ,neyse şişlik geçerde şu gerginlik hissi bi geçse ve dimdik yürüsem ohh diyeceğim ,sanırım eğik yürüdüğümden göbeğimin yok oluşu çok anlaşılmıyor...bu arada bir iki derken tekrar başladım ben sigaraya doktor içme dedi ama korka korka içiyormm..nldglp senin resimleride gördüm çok glz olmş canım bu arada isminin kısaltmasımı bu ..senden bahsederken çok zorlanıyorm bu harfler aklıma gelmiyor sana kısaca ne desek yaa aklımda kalmıyor nickin ....hepinizi öpüyorm kızlarrrr..ağrısız göbeksiz güzel günlere:)[/QUOT
çabuk atlatırsın inşallah..tam olarak iyileştiğin zaman.istediğin sonuca ulaşırsın sanırım.
Rica ederim ne demek:) Figen cim aynı şekilde operasyon bile olsak hatta aynı doktora bile olsak süreç herkes de farklı oluyor.Yani ödemlerin gitmesi,dik yürüme,ağrı,sızı kısaca iyileşme süreci hepimizin çok farklı oluyor.Kimse kimseyi kendine kıstas almasın zaten.Benimki 15 gün seninki belki 1 ayda toparlanacak.Ama sonunda illaki hepiniz iyileşip gesgergin göbiciklerle gezeceksinizEvet bir kısmı ismimin kısaltması Nil diyebilirsiniz sevgili Figen
GİZMO cum meme küçültmede sorduğun soru:Tatlım bilmiyorum ki çukurluk olurmu olmazmı.Benim eşim daha önce de yazmıştım lazer lipo oldu.Onda çukurluk falan olmadı.Çok da memnun.Hiç karnı falan kalmadı.Karın kısmı gesgergin olmadı karın germe gibi ama fazla olan yağlar alındı göbeği gitti.Sarkma falanda olmadı.Kendisi sonucundan çok memnun.Sen de bekleyip göreceksin tatlım sonucu.Çünkü lipo malesef sonucunu çok geç gösteriyor
evet bir seneyi buluyormus e bu süre zarfında kilo alnırsa yag gene göbektemi toplanıyor yarın tam 30 gün olacak ama korseyi cıkarma ben görmeden dedi doktorada sorcam bakalım bu dalgalanma işini ah su gögüste iyileşse bir güzel yıkancam :))
Son iki gun allahın izniyle çarsamba ameliyat oluyorum..bencede yagli bi gobektense iz daha iyidir
Bende 83 kiloyum ameliyattan sonra kilo vermek istitorum.kilo vermeyi bekleyenedim versem daha iyi olurdu galiba.sonradan vermekte sıkıntı yarqtmaz dimi
Ameliyat sonrasi motivasyon olur diye dusunuyorum bende peki spor yapiyo musun
Son iki gun allahın izniyle çarsamba ameliyat oluyorum..bencede yagli bi gobektense iz daha iyidir
Ay bu gece göğüs küçültmede de bir üye sordu.Şimdi cvp verdim:) Aynı şeyleri bir oraya bir buraya komik olduEvet tatlım ben haftada 4 gün dönüşümlü olarak cardio+ağırlık ve ya cardio+plates çalışıyorum.
canımmm sende ne heyacan ne heyacan şimdii ,bende diyordm ah bi olsam taburcu olup eve gelsem gerisi kolay diee16.günüm ..ama benim durumum hala iyi değildik duramıyorm ve bele acaip yük biniyor..tabi benim çok ağır bi ameliattı biliyorsn ,senin çok kolay ve güzel olacak hiçç korkma Allah yardımcın olsun kuş gibi ol çık ve bize hemen yaazzzz:) allaha emanet ol..
arkadaşlarr..benim karnım düzelmiyorrbugün mutfakta bi yemek yapayım dedim karnım şiştii resmen taş oldu ve çok acıyorr..dik duramıyormm,ne yapacağım ben 17gün oldu bi terslikmi var sizce sanki karın kaslarım yırtılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?