Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 20 mart akşamı karın germe ameliyatı oldum.Estetisyen değil doç.olan genel cerrah arkadaşım yaptı ameliyatımı.daha öncedende çok yapmış:)Kimseye haber vermeden yattım hastaneye.Refakatçi arkadaşım vardı.Tam karın germe yaptı.Evladiyelik yani.Sigara içmezsen iyi olur dedi.Ama ben dayanamadım içtim.Ameliyattan çıktığımda Nasıl bir acı ağrı lanet olsun olmasaydım dedim.Ama 3 saat sürdü bu ..Dr um beni hastanede 3 gün yatırdı.Paşalar gibi bakıldım.ağrı falan olmadı gibi.Göbek deliğim süper olmuş.ağrı deli gibi okuduklarım kadar falan olmadı.2. gün dik yürüdüm.Şu anda bandajlıyım.epeyce iyiyim maşallah bana.Çarşamba kontrolüm var.Karnım süper olmuş.Sigarayıda bıraktım.İçmiyorum.doku iyileşmesi için ameliyattan sonra içmeyin.Kilomu aldım nedir.Ona moralim bozuk. yada hala ameliyat ödemimi bilmiyorum ama tartıda fazla çıktım.Güya ameliyattan sonra kilo veriliyormuş ya:)Yani bu tarz ameliyatlarda çok okumayın.Radikal kararlar verin ve hemen yaptırın.Çok abartanlar var...Okudukça vazgeçebilirsiniz.Bu arada fiyat konusunda piyasanın yarısından az:)Arkadaşlığın kıyağını yaptı yani:)Olmanızı tavsiye ederim.
öncelikle geçmiş olsn..senin adına sevindim bi yandada şaşırdım benim 24.günüm olmasına rağmen dimdik yürüyemiyorm sen nasıl 2.gün dik yürüdün hayret ettimm..belki bünye belki teknik meselesi..kilo alma değildir yani ameliyat süresinde hemen almş olamazsın şişliktir mutlaka..bu ara çok abartanlar var sözüne de üzerime alındım bende olmadan önce taş çatlasın 15 gün sonrası çok kolay diye düşünüyordum ,benim karın germe dışında extra durumum olsada 2.günde hiç bişey yokmuş gibi olabileceğini sanmıyorm...lütfen kendini baza alarak herkese çokta kolay hokus pokus kadar basit olarak kıyaslama ben çok zorlandım ve halada dik yürüyemiyorm..karnım hala biraz yürüsem iş yapsam taş gibi kaskatı oluyor..herkesin bünyesi farklı kolay atlatanda olur zorlananda...bence en iyi ve en zoru göze alarak olun arkadaşlar...
Figen cim sıkıntını o kadar iyi anlıyorum ki 2.günde dikilme nasıl olur ben de anlamadım ki benim operasyonum da bana göre iyi iyileşti olarak görüyorum buradaki yorumlara bakarak.Ama 2.gün dikilme diye okuyunca inan ben de çok şaşırdım yani böyle bir şey mümkün değil gibi geliyor:44: Belki arkadaş sonrası dönemini çok rahat atlattı diye biraz da mutluluğu ile yazmış olabilir.Yani karın germe ameliyatından gördüğüm nerdeyse 20-30 kişi diyebilirim hiç de öyle hemen dikilemediler.Sen bence o arkadaşı kıstas alma kendine.Normal seyiri yaşıyorsun tatlım merak etme.Zaman zaman benim karnım nasıl şişiyor anlatamam.HEp dikkat hep dikkat ediyorum.Çok yediğim zaman hooop tonton şeklinde şişiveriyorum geriliyorum ve taş gibi oluyorum.
evet baska yerlere gittiği kesin bacaklarım kalınlasmaya basladı suan diyet yapamıyorum enfeksiyonan dolayı o bir gecsinde yapacam inş zaten cumartesi doktora gidiyorum bakalım o ne dicek
Kızlar karnım ne zaman şekillenmeye başlayacak dikiş yerinin üstü bombeli hala gerginlik olarak gergin ama dikiş izimin boyuna yakın bi bombe var 8 Şubat'ta ameliyat oldum
Merhaba arkadaşlar
ameliyat olanlara geçmiş olsun.ben yeni üye oldum sebebini sanırım tahmin edersiniz 24 nisanda karın germe,lipo ve bacak iç bölgemde de lipo operasyonu yapılacak.sizce hepsini aynı anda olmak işimi dahadamı zorlaştırır ağrı eşiğim çok düşük olduğundan korkuyorum ve ameliyat öncesi nelere dikkat etmeliyim.bana dr kilo ver,şunu ye bunu yeme gibi birşey demedi.ben sorduğumda sadece aspirin ve ağrı kesicilerden uzak dur dedi.dr nuz sizden ne yapmanızı istemişti.
Ben anestesiyle ilgili daha önceki sezeryan ameliyatlarımda sorun yaşadığımdan ( birinde 3 saat ayılamamışım gelen giden tokatladığı içinyüzüm çürümüştü günlerce konuşamamıştım,diğerinde de ameliyatın ortasında uyanmıştım) bu ameliyatı epidural olarak olmak istediğimi dr belirttim o da bizde aslında bunu tercih ediyoruz dedi.Sizlerden epidural olan varmı,acılı bir durummu.
Bana yardımcı olursanız sevinirim:)
arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim.büyük cesaret..ama hepiniz bu acıların mükafatını süper vücutlarla geri alacaksınız..
İçinizden birkaçına arkadaşlık talebim oldu ama kabul etmediniz :) ben nasıl göreceğim fotolarınızı?
Gerçekten işe yarıyor mu?Mesela realself diye bir siteden ben çok araştırıp foto baktım,çok kötü sonuçlar da var..ama yine de büyük değişim gösteren bir ameliyat..
Beni lütfen listelerinize ekler misiniz?fotolarınızı çok merak ediyorum..Sönmüş balon gibi görünen karınlar da düzeliyor mu
hepinize çok geçmiş olsun
Merhaba arkadaslar 10. Gunum agrim kalmadi sayilir.cok ayakta durursam zorluyor beni ve sisiyorum zaten sis olan karnim daha da sisiyor tas gibi oluyor.simdi bide dikis yerinde feci halde kasinti basladi.bende artik diyete basliyim diyorum nilcim sen nasil verdin kilolari nasil bir diyet yaptin:)))