• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

klasik lipo olacak.lazer diye bişey söylemedi doktorum.:) hangisi daha iyi sence

Tugba bu konuyu keşke çok iyi araştırsaydın tatlım.Bak bu topikden bildiğim Jelesec ilk operasyonunu klasik yaptırdı ve hiç memnun kalmadı.Yoğun şekilde çukurluklar kaldı bacaklarında.Sonradan revizyon ameliyatı oldu ve lazer lipo yapıldı.Jelesec buraların müdavimidir.Mutlaka okur bu yazıyı.Sana daha iyi cvp verir aslında.kulübün lipo hakkında çok topiği var onları hiç okudunmu?Bu arada lazer lipo en son sistemle yapılan bir işlem.Hatta benim eşimde geçtiğimiz Nisan ayında karın ve göğüs bölgesine lazer lipo yaptırdı.Sonucu da çok başarılı.

aslında araştırdım.klasik liponun daha kökten çözüm olduğunu okumuştum.lazerde bana mantıklı geldi aslında muayeneye giderken benim aklımda karın germe yoktu.açıkçası bunu duyunca liposuction benim için 2. planda kaldı.karın germeye odaklandım.ameliyat olacağım doktor bikaç tanıdığıma lipo yaptı çokta memnunlar.ama ben yinede bir danışiyim doktora.bilgilendirdiğin içinnn çokk teşekkür ederim canım.çok ani bir şekilde karar verdim.bunlara ihtiyacım var gerçekten:31:

klasik lipo olacak.lazer diye bişey söylemedi doktorum.:) hangisi daha iyi sence

Nerde ve kime olacaksın operasyonunu?Lazer lipo tabiiki en son ve en iyi sistem.Şimdi yazdıklarımı kopyalayıp yapıştırdım.İstersen oku: 1 milimetrelik küçük kesilerden dikişe bile gerek duymadan çok ince fiberoptik kanüllerle yapılır. Deri altından yağ hücrelerini parçalar ve vücuttan hızlı bir şekilde uzaklaştırır. Lazer ışınları sadece yağ hücrelerinin dış çepherini yok eder kesinlikle organ-damar ve sinirlere zararı yoktur. İşlem sonrası liposuction gibi uzun süre korse takmaya gerek duyulmaz, kanama ve morluk çok fazla oluşmaz. Diğer yöntemler gibi 3-4 seans gerektiren bir prosedürü yoktur. Tek seansta hızlı bir şekilde sonuçları ortaya çıkar. Tabiî ki işlem öncesi hastalarımızın tıbbi özgeçmişleri alınır. Eğer kanama bozukluğu yoksa ağır bir kalp, akciğer ya da epilepsi hastalığı bulunmuyorsa her kişiye rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Bu yöntemden en etkili ve bir seferde sonuç alabilecek olan adaylar, fazla kilolu olmayan ama vücudunun hatlarını bozan yağ birikimlerine sahip olan erkek ve bayanlar. Bu tarife uymayan kişiler ise daha fazla seans sayısını ya da lazerlipoliz sonrası bir miktar yağın özel kanüller ile dışarı alınmasını kabullenmek zorunda.

aslında araştırdım.klasik liponun daha kökten çözüm olduğunu okumuştum.lazerde bana mantıklı geldi aslında muayeneye giderken benim aklımda karın germe yoktu.açıkçası bunu duyunca liposuction benim için 2. planda kaldı.karın germeye odaklandım.ameliyat olacağım doktor bikaç tanıdığıma lipo yaptı çokta memnunlar.ama ben yinede bir danışiyim doktora.bilgilendirdiğin içinnn çokk teşekkür ederim canım.çok ani bir şekilde karar verdim.bunlara ihtiyacım var gerçekten:31:

Hayır klasik liponun kökten çözüm diye bir sonucu yok.Hatta ve hatta yaptıranların çoğu çok mutsuz.LAzer lipoda asla çukurluk dediğimiz durumlar oluşmuyor.Eğer karın germe ile birlikte yaptıracaksan kesinlikle lazerin üzerinde dur derim.Bu topikten hemen aklıma gelen mesela bestemelodi de karın germe ile lazer lipo beraber yaptırdı .Çok da başarılı sonucu.KEndisiyle tanışıp bizzat görüştüğüm için yazdım bu örneği:34:

bağdat cad.op.fikret çelik var ona olacağım.bu konuyla ilgili mutlaka görüşeyim.yaptıranlar memnun olduğuna göre belkide lazer yapıyordur.karın germeyi duyunca heyecandan sormadım benim hatam aslında:17: sen hangi doktora yaptırmıştın fikret beyle ilgili bir fikrin var mı canım

bağdat cad.op.fikret çelik var ona olacağım.bu konuyla ilgili mutlaka görüşeyim.yaptıranlar memnun olduğuna göre belkide lazer yapıyordur.karın germeyi duyunca heyecandan sormadım benim hatam aslında:17: sen hangi doktora yaptırmıştın fikret beyle ilgili bir fikrin var mı canım

Belkide senin dediğin gibidir tuğba cım.Çünkü karın germelerde lazer lipoyu beraber yapıyorlar.Belki lazer i söylememiş olabilir.HAyır Fikret bey i bilmiyorum.İnşallah istediğin gibi olur herşey.benim doktorum Ercan Karacaoğlu.

desteğin için çok teşekkür ederim canım.inşallah güzel olur.. sizler gibi bende istediğim vücuda kavuşurum.allah beterinden korusunda çok takıyorum kafama göbeği.Doktoruma kanım ısındı güveniyorum.allahtan kötü bişey çıkmazsa.sonuç ne olursa olsun bu halinden güzel olacağına eminim.göbeğim vücuduma göre çok büyük çok rahatsız oluyorum artık...bakalım ameliyat gününe çok az kaldı:))

canım bende epilepsi ilacı kullanıyorum.bi kaç kere uykuda nöbet geçirdim.nöroloji doktorumla konuştum sorun değil dedi fikret beyde sorun değil dedi.inşallah probelm olmaz:)

canım bende epilepsi ilacı kullanıyorum.bi kaç kere uykuda nöbet geçirdim.nöroloji doktorumla konuştum sorun değil dedi fikret beyde sorun değil dedi.inşallah probelm olmaz:)

Genel anestezi alacağın için sanırım sorun olmaz.Zaten tamamen uyutulacağın için demekki sorun yaşanmıyor.İki doktor da sorun olmaz dediklerine göre olmaz bir şey. Gönlünü ferah tut tuğba cım:34:

arkadaşlar ameliat olalı bugün13 oldu karnımm resmen davul gibi şiş ve gergin,dik duramıyorm durmaya çaılışnca sanki midemden aşağı doğru japon yapıştırıcısıyla yapıştırılmş gibi çekiliyor karnım ve belim çok ağrıyor normalmi buu?

arkadaşlar ameliat olalı bugün13 oldu karnımm resmen davul gibi şiş ve gergin,dik duramıyorm durmaya çaılışnca sanki midemden aşağı doğru japon yapıştırıcısıyla yapıştırılmş gibi çekiliyor karnım ve belim çok ağrıyor normalmi buu?

gecmis olsun ilk amaliyat oldugum hafta benimde öyle gergin sis hisediyordum sonra geciyor biraz sabret beline kas gevsetici krem sür canim biraz rahatlar benimde cok agriyordu iyi hisetmen icin zamana ihdiyacin var

İşte aynı benn.Aynı şeyleri ben de çektim Figen cim.Hiç merak etme geçiyor bunların hepsi.Özellikle akşam saatleri karnım patlayak galiba diye strese girerdim:18: Bu yüzden de korkudan akşam yemeklerini çok çok az yerdim.KEsinlikle gazlı yiyeceklerden şişkinlik yapan şeylerden uzak dur.15.günden sonra doktor bana hafif yürüyüşler başlatmıştı.İlk olarak 10 dak.ile başlamıştım aşağıya inip eğik eğik yürüyordum geceleri.Eşimde bir kolumda tabii.Sonra sonra her gün ine çıka 15 dak,20 dak,30 dak...derken sırtım da açılmaya daha düz yürümeye başladım.Daha yolun başındasın tatlım.Bel ağrısını dik yürümeye başladığında atlatacaksın malesef.Çok ağrırsa yatıp dinlendir mutlaka sırtını.Bütün yaşadıkların normal korkma:34:

valla herkes aldır yağları kurtul gözüyle bakıyo bu estetik işine hiçte öyle değil uzun ve zorlu bir süreç.bakalım biz neler yaşayacağız:129:

Ama zaman da o kadar çabuk ilerliyor ki Tuğba cım:34: Ben de bu aşamaları yaşamış biri olarak ''yaptır ve kurtul'' diyorum:16:

ayyy nasıl rahatlıyorum seninle konuşurken...allahın izniyle ameliyatı bi atlatiyim gerisi gelir zaten.27 yaşındayım.biran önce olsun bitsin istiyorum bende artık.

ayyy nasıl rahatlıyorum seninle konuşurken...allahın izniyle ameliyatı bi atlatiyim gerisi gelir zaten.27 yaşındayım.biran önce olsun bitsin istiyorum bende artık.

İlk gününü atlattınmı gerisi çorap söküğü gibi ilerliyor.Her gün kendini daha iyi hissedeceksin inan.İnşallah dikiş yerlerin de güzel güzel iyileşirse değmeyin Tuğba nın keyfine:34: Ben o kadar mutluydum ki tuğba bu operasyonu olduğumda inanırmısın hiç bir şey zor gelmedi bana.Sürekli gülümsüyor ve şükrediyordum.Tam 3 hafta sonra arkadaşlarım ziyarete gelmişlerdi.Çok şaşırmışlardı bendeki değişimi görünce.Gerçi karnım daha şişti o dönemler ama gene bile demekki fark çok belliydi.Göğüsler 3 beden küçüldüğünden sanırım daha çok dikkat çekiyordu.

İnsanlar ''ne kadar zayıflamışsın'' dediklerinde beni hatırla olurmu? o sözleri duyduğumdaki heyecan ve mutluluğu anlatamam gerçekten tarifsiz bir şey.

İlk gününü atlattınmı gerisi çorap söküğü gibi ilerliyor.Her gün kendini daha iyi hissedeceksin inan.İnşallah dikiş yerlerin de güzel güzel iyileşirse değmeyin Tuğba nın keyfine:34: Ben o kadar mutluydum ki tuğba bu operasyonu olduğumda inanırmısın hiç bir şey zor gelmedi bana.Sürekli gülümsüyor ve şükrediyordum.Tam 3 hafta sonra arkadaşlarım ziyarete gelmişlerdi.Çok şaşırmışlardı bendeki değişimi görünce.Gerçi karnım daha şişti o dönemler ama gene bile demekki fark çok belliydi.Göğüsler 3 beden küçüldüğünden sanırım daha çok dikkat çekiyordu.

İnsanlar ''ne kadar zayıflamışsın'' dediklerinde beni hatırla olurmu? o sözleri duyduğumdaki heyecan ve mutluluğu anlatamam gerçekten tarifsiz bir şey.

aynen valla..göbeksiz olmayı inan hayal bile edemiyorum çünkü benim kendimi bildim bileli göbeğim var çocukluğumdada kiloluydum.
memnun olman çokk iyi ne mutlu sana.inşallah artık istediğim gibi giyinebileceğim göbek saklamaya uğraşmadan.rahat oturup kalkacağım.bide zayıflamışsın derlerse artık mutluluktan uçarım heralde

canım..moral ve desteğin için teşekürler..benim 14.günüm ama henüz iyiki olmşm diyemedim,tabi benim ameliatım extra zor olmş o yüzden ameliat olacak arkadaşlar beni kıyasa almayınsezeryan sonu enfeksyon ameliatından tüm dokular yapışmış mideme kadar olan tüm bölgeyi doktor temizlemiş benimki çok daha ağır bi ameliyat olmşki,zaten bunu çok fazla hissediyorm...şişliğe gelince pantolonumun fermuarını kapayamadım:5:oysaki boldu o pantolan bana ,neyse şişlik geçerde şu gerginlik hissi bi geçse ve dimdik yürüsem ohh diyeceğim ,sanırım eğik yürüdüğümden göbeğimin yok oluşu çok anlaşılmıyor...bu arada bir iki derken tekrar başladım ben sigaraya:ssz: doktor içme dedi ama korka korka içiyormm..nldglp senin resimleride gördüm çok glz olmş canım bu arada isminin kısaltmasımı bu ..senden bahsederken çok zorlanıyorm bu harfler aklıma gelmiyor:50:sana kısaca ne desek yaa aklımda kalmıyor nickin ....hepinizi öpüyorm kızlarrrr..ağrısız göbeksiz güzel günlere:)

tuğbacığım senin yaşın daha küçük ve daha kolay atlatırsın,benden önce gögüs küçültme ve karın ameliyatı olan bi bayan vardı ...allahımm kadının hiçç gıkı çıkmadı..yani ağrısı çok olan bi ameliyat değil(benim farklı idi)bunu gözlemledimki ağrı kesici bile istemedi2.gün kadın ,inşallahh sorunsuz atlatırsın nerede ve kime olacaksın bilmiyorm ama ALlah yardımcın olsun kuş gibi ol çık,Allaha emanet ol canım...

canım..moral ve desteğin için teşekürler..benim 14.günüm ama henüz iyiki olmşm diyemedim,tabi benim ameliatım extra zor olmş o yüzden ameliat olacak arkadaşlar beni kıyasa almayınsezeryan sonu enfeksyon ameliatından tüm dokular yapışmış mideme kadar olan tüm bölgeyi doktor temizlemiş benimki çok daha ağır bi ameliyat olmşki,zaten bunu çok fazla hissediyorm...şişliğe gelince pantolonumun fermuarını kapayamadım:5:oysaki boldu o pantolan bana ,neyse şişlik geçerde şu gerginlik hissi bi geçse ve dimdik yürüsem ohh diyeceğim ,sanırım eğik yürüdüğümden göbeğimin yok oluşu çok anlaşılmıyor...bu arada bir iki derken tekrar başladım ben sigaraya:ssz: doktor içme dedi ama korka korka içiyormm..nldglp senin resimleride gördüm çok glz olmş canım bu arada isminin kısaltmasımı bu ..senden bahsederken çok zorlanıyorm bu harfler aklıma gelmiyor:50:sana kısaca ne desek yaa aklımda kalmıyor nickin ....hepinizi öpüyorm kızlarrrr..ağrısız göbeksiz güzel günlere:)[/QUOT

çabuk atlatırsın inşallah..tam olarak iyileştiğin zaman.istediğin sonuca ulaşırsın sanırım.:46:

Back