• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok istediğim bişey çok da ihtiyacım var böyle bir şeye ama çokda korkuyorum genel anestezi ,ağrı,bunlar gözümü korkuttu offf 2 çocuktan sonra ki ikiside sezeryanla oldu kilolarımı vermeye başladıktan sonra karnım sönmüş balon gibi oldu ama bu ameliyatıda yaptıracak cesaret yok bende offfffffffffffff , egzersizin faydası olurmuki yaren bide bunu anlatsan .............

bol bol egzersiz ve plates tavsıyem

Egzersizle Ve Diyetle Göbek Kayboluyor Ama Gevşeyen Kas Göbeğin Derisi Yine Yumuşak Kaliyor,aslinda Bunlar Genetik Birde Insanin Kas Yapisina Bağli,

çok Siki Ete Sahip Olanlar Doğumdan Sonra çok çatliyor

evet bende de aynısı oldu bol bol spor yapıyorum sımdı

canım bende bi kaç defa hapşurup,öksürdüm bide ben kendi işimi hep kendim halletmeye çalıştığımdan desteksiz kalkmaya uğraşmaktan sanırım karnımda iki yer çok fena acıyor..bugün ameliyat olalı5 gün oldu ama ağrı kesici içmeden imkansız duramıyorm 2cm çapında bi yer inanılmaz aacıyor yanıyor,dışardan görünüşte bişey yokta acaba içten atılan dikiş patlamş olabilirmi? yada kaslara atılan dikiş? çok canım yanıyor ..olmassa doktora gideceğim bi:43::43:

Canım ben stresten ağlarken dış dikişinde 1 cm açılma oldu. Ama kapandı öksürürkende kasları diktiği yer mide kısmında içerden 1 yer atmış olabilir dedi doktor 1 hafta acısını çektim ağrı değil çok fena bi acıydı.kızlar yalnız bişeyin farkına vardım. Lebiderya Figen ben Neslihan bu arada karın germenin imajını zedeledik biz ameliyat olduk olalı laylaylom yorumlar yerini ölüyorum kötüyümlere bıraktı:)

Şu ara iyice kafayı yedim:) doktorun muayenehanesi bende bağımlılık yaptı dün mezoterapi için gittiğimde kendimi botoks yaptırırken buldum:))bu gerçekten bi hastalık

merhaba,bende ilk karın olayını düşündüğüm de hep mini karın germe geçiriyordum kafamdan bi kaç görüştüğüm doktor olur derken 2.3.doktor sonuç sizi de beni de mutlu etmez demişti.karın germe ile daha iyi olacak demek ki karnınız öyle düşünün :34:şimdiden geçmiş olsun çok iyi sonuç almanız dileğiyle :34:nerede kime olacaksınız ameliyatınızı ?

çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.Florence Nightingale hastanesinde olacağım ameliyatı doktorum fikret çelik.bi tanıdığım aracılığıyla
ulaştım kendisine.ama çok kanım ısındı doktoruma.güveniyorum hayırlısı....siz operasyon geçirdiniz mi? sonuçlar nasıl?

kızlarrr...ben eğik yürüdüğümden sırtım kopacak gibi ağrıyor,dik yürüyemiyorum midee kısmından bişeyler sanki aşağı doğru çekiyor derimi gibi..bide bişeyi çok merak ettim dikilen karın kasları zamanla deri gibi birbirine kaynıyormu yoksa onları ömür boyu kaslara atılan dikişlermi tutuyor..bilgiisi olan varmı...ayrıca tüm karın kaslarımı hissediyorum taş gibi geriliyorr sizede oldumuu?

kızlarrr...ben eğik yürüdüğümden sırtım kopacak gibi ağrıyor,dik yürüyemiyorum midee kısmından bişeyler sanki aşağı doğru çekiyor derimi gibi..bide bişeyi çok merak ettim dikilen karın kasları zamanla deri gibi birbirine kaynıyormu yoksa onları ömür boyu kaslara atılan dikişlermi tutuyor..bilgiisi olan varmı...ayrıca tüm karın kaslarımı hissediyorum taş gibi geriliyorr sizede oldumuu?

:) öyle yürümeye devam bi müddet daha:) kaynıyordur canım muhtemelen

Bende hissediyordum karın kaslarımı halada biraz üşütünce hissettiriyor

öncelikle herkese geçmiş olsun umarım herşey gönlünüzce gelişir.ben dr.güner uysala gittim c.tesi lazer lipo için görüşmeye sonbahardada karın germe olmak istediğimi söyledim kombine olabilecek durumda bulmaz diye düşünmüştüm kg fazlalağından bana kombine yapabileceğini dediğinde havalara uçtum sevinçten hele birde fiyatı söyleyince daha bi sevindim minimum fiyat dediğini söyledi buna inanıyorum forumları okumuş biri olarak ancak buna bile hazır olamadığım içiin tam olarak hazırımın dışındaki paramı ayarlayabilirmiyim diye düşünmek içn çıktım ordan eve gelince aklıma geldi belki şimdilik lazer lipoya maddi olarak gücüm yetecekti karın germeyede birikim yapabilirdim sonbahara kadar ancak ne yazıkki sadece lazer lipo ne kadar tutar benim için yapılacak işlem için diye sormamışım gece mail yolladım inşalh.bugün yanıt gelir orada isim kg vs bilgilerim olduğu için bi cevap geleceğine inanıyorum olumlu olumsuz çok tecrübeler okudum kendisi hakkında ama ben güven duydum zaman zaman size gelişmeleri anlatıcam inşlh.saygılar

giderken eski sistemlerinden şişlideki muayn. adresiyle çıkmışım yola tel de yardımcısına tarif ettirirken iletişim eksikliğinden benimde doğru dürüst bulunduğum yerleri anlatamadığımdan c.tesi ist.un o havasının gazabına ugradım taksiyle gidip gelicez diye mont da almamıştım meğer nişantaşına taşınmış güncellenen adresini almadığımdan 1.5saat yürüdüğüm ve yağmuru fırtınayı yediğim için bugün takdir edersiniz ki grıp ve adale ağrılarından perişanım siz siz olun internetten adres alarak gidiyorsanız bir dr.a hangi dr. olursa olsun telde adreslerini sorun hoşçakalın

Arkadaşlar Selahattin Tulunay göğüs büyütme yüz gençleştirme,
Göz altı ve göz kapağına yağ dolgusı yaptıran var mı?
Var ise buraya yazabilir mi?
Ayrıca Selahattin tulunaya genel diğer estetik ameliyatları olanlar,
Var mı?

Yorumlarınızı rica ediyorum.

bende burdayım çarşamba ameliyat olacağımm..çoook heyecanlıyım.günlerdir eski sayfaları okuyorum.hep takipteyim ama pek kimse yok gibi bu nedenle bişey yazmıyorum bende.arkadaşlar dua edin benim için beni en iyi siz anlarsınız:18:

bende burdayım çarşamba ameliyat olacağımm..çoook heyecanlıyım.günlerdir eski sayfaları okuyorum.hep takipteyim ama pek kimse yok gibi bu nedenle bişey yazmıyorum bende.arkadaşlar dua edin benim için beni en iyi siz anlarsınız:18:

Hadi hayırlısı Tugba.YAz bakalım ne istersen :34:

evet seni baya inceledim canım çokk güzel olmuşsun.bende liposuctionla kombine olacağım.inşalalh iyi olur.2 hafta önce gün aldem açıp tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri:)

Back