klasik lipo olacak.lazer diye bişey söylemedi doktorum.:) hangisi daha iyi sence
klasik lipo olacak.lazer diye bişey söylemedi doktorum.:) hangisi daha iyi sence
aslında araştırdım.klasik liponun daha kökten çözüm olduğunu okumuştum.lazerde bana mantıklı geldi aslında muayeneye giderken benim aklımda karın germe yoktu.açıkçası bunu duyunca liposuction benim için 2. planda kaldı.karın germeye odaklandım.ameliyat olacağım doktor bikaç tanıdığıma lipo yaptı çokta memnunlar.ama ben yinede bir danışiyim doktora.bilgilendirdiğin içinnn çokk teşekkür ederim canım.çok ani bir şekilde karar verdim.bunlara ihtiyacım var gerçekten
bağdat cad.op.fikret çelik var ona olacağım.bu konuyla ilgili mutlaka görüşeyim.yaptıranlar memnun olduğuna göre belkide lazer yapıyordur.karın germeyi duyunca heyecandan sormadım benim hatam aslındasen hangi doktora yaptırmıştın fikret beyle ilgili bir fikrin var mı canım
canım bende epilepsi ilacı kullanıyorum.bi kaç kere uykuda nöbet geçirdim.nöroloji doktorumla konuştum sorun değil dedi fikret beyde sorun değil dedi.inşallah probelm olmaz:)
arkadaşlar ameliat olalı bugün13 oldu karnımm resmen davul gibi şiş ve gergin,dik duramıyorm durmaya çaılışnca sanki midemden aşağı doğru japon yapıştırıcısıyla yapıştırılmş gibi çekiliyor karnım ve belim çok ağrıyor normalmi buu?
arkadaşlar ameliat olalı bugün13 oldu karnımm resmen davul gibi şiş ve gergin,dik duramıyorm durmaya çaılışnca sanki midemden aşağı doğru japon yapıştırıcısıyla yapıştırılmş gibi çekiliyor karnım ve belim çok ağrıyor normalmi buu?
valla herkes aldır yağları kurtul gözüyle bakıyo bu estetik işine hiçte öyle değil uzun ve zorlu bir süreç.bakalım biz neler yaşayacağız:129:
Ama zaman da o kadar çabuk ilerliyor ki Tuğba cımBen de bu aşamaları yaşamış biri olarak ''yaptır ve kurtul'' diyorum
ayyy nasıl rahatlıyorum seninle konuşurken...allahın izniyle ameliyatı bi atlatiyim gerisi gelir zaten.27 yaşındayım.biran önce olsun bitsin istiyorum bende artık.
İlk gününü atlattınmı gerisi çorap söküğü gibi ilerliyor.Her gün kendini daha iyi hissedeceksin inan.İnşallah dikiş yerlerin de güzel güzel iyileşirse değmeyin Tuğba nın keyfineBen o kadar mutluydum ki tuğba bu operasyonu olduğumda inanırmısın hiç bir şey zor gelmedi bana.Sürekli gülümsüyor ve şükrediyordum.Tam 3 hafta sonra arkadaşlarım ziyarete gelmişlerdi.Çok şaşırmışlardı bendeki değişimi görünce.Gerçi karnım daha şişti o dönemler ama gene bile demekki fark çok belliydi.Göğüsler 3 beden küçüldüğünden sanırım daha çok dikkat çekiyordu.
İnsanlar ''ne kadar zayıflamışsın'' dediklerinde beni hatırla olurmu? o sözleri duyduğumdaki heyecan ve mutluluğu anlatamam gerçekten tarifsiz bir şey.
İlk gününü atlattınmı gerisi çorap söküğü gibi ilerliyor.Her gün kendini daha iyi hissedeceksin inan.İnşallah dikiş yerlerin de güzel güzel iyileşirse değmeyin Tuğba nın keyfineBen o kadar mutluydum ki tuğba bu operasyonu olduğumda inanırmısın hiç bir şey zor gelmedi bana.Sürekli gülümsüyor ve şükrediyordum.Tam 3 hafta sonra arkadaşlarım ziyarete gelmişlerdi.Çok şaşırmışlardı bendeki değişimi görünce.Gerçi karnım daha şişti o dönemler ama gene bile demekki fark çok belliydi.Göğüsler 3 beden küçüldüğünden sanırım daha çok dikkat çekiyordu.
İnsanlar ''ne kadar zayıflamışsın'' dediklerinde beni hatırla olurmu? o sözleri duyduğumdaki heyecan ve mutluluğu anlatamam gerçekten tarifsiz bir şey.
ayyy nasıl rahatlıyorum seninle konuşurken...allahın izniyle ameliyatı bi atlatiyim gerisi gelir zaten.27 yaşındayım.biran önce olsun bitsin istiyorum bende artık.
canım..moral ve desteğin için teşekürler..benim 14.günüm ama henüz iyiki olmşm diyemedim,tabi benim ameliatım extra zor olmş o yüzden ameliat olacak arkadaşlar beni kıyasa almayınsezeryan sonu enfeksyon ameliatından tüm dokular yapışmış mideme kadar olan tüm bölgeyi doktor temizlemiş benimki çok daha ağır bi ameliyat olmşki,zaten bunu çok fazla hissediyorm...şişliğe gelince pantolonumun fermuarını kapayamadımoysaki boldu o pantolan bana ,neyse şişlik geçerde şu gerginlik hissi bi geçse ve dimdik yürüsem ohh diyeceğim ,sanırım eğik yürüdüğümden göbeğimin yok oluşu çok anlaşılmıyor...bu arada bir iki derken tekrar başladım ben sigaraya doktor içme dedi ama korka korka içiyormm..nldglp senin resimleride gördüm çok glz olmş canım bu arada isminin kısaltmasımı bu ..senden bahsederken çok zorlanıyorm bu harfler aklıma gelmiyor sana kısaca ne desek yaa aklımda kalmıyor nickin ....hepinizi öpüyorm kızlarrrr..ağrısız göbeksiz güzel günlere:)[/QUOT
çabuk atlatırsın inşallah..tam olarak iyileştiğin zaman.istediğin sonuca ulaşırsın sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?