arkadaşlarr..benim karnım düzelmiyorrbugün mutfakta bi yemek yapayım dedim karnım şiştii resmen taş oldu ve çok acıyorr..dik duramıyormm,ne yapacağım ben 17gün oldu bi terslikmi var sizce sanki karın kaslarım yırtılıyor
Hayır eğer kilo alırsan farklı yerlerde yağ toplanıyor.Mesela benim büyük kuzenim karın germe ile meme dikleştirme olmuştu.Karın kısmında değil ama popo kısmı felaket oldu tekrar kilo alınca.Sanki iki kalçasına 2 tane karpuz koyulmuş gibigerçekten görüntü fena oldu.Ameliyatının ardından aslında harika olmuştu.Kilo da vermişti ilk aylar.Kendisi 58 yaşında.Resmen genç kız gibi olmuştu.Fakat sonradan yaşadığı bunalımlardan 10 kilo kadar aldı.Malesef göğüs ve karnında tık yok.Ama kalçaları feci durumda.Eşim de lipo olduğu için biliyorum.Eşime sıkı sıkı tembih etmişti.Karnınızdan yağ aldım ama eğer dikkat etmez de kilo alırsanız farklı bölgelerinize yayılır kilolar demişti.Çok şükür eşim de ben de ameliyatlarımız sonrasi disiplinli bir şekilde yeme alışkanlığımızı değiştirdik.Şu anda o da ben de çok dikkat ediyoruz yediklerimize.Eşimin çok kilosu yoktu zaten ama 5 kilo verdi.Ben de 17 kilo oldu verdiğim kilo.(5.5 kilosu ameliyatta gitmişti)
Figen cim no panikHala çok yenisin.Lütfen üzülme ve panik olma.İçinde birsürü dikişin var tabiiki acılar batmalar yanmalar olacak.Bunlar dayanılmayacak şeyler değil sen de biliyorsun.Fazla hareket hiç yaramıyor.Nekahat dönemindesin hala.1 ay zaman tanı kendine tatlım lütfen. İçindeki kasları doktor tekrardan kurvaze şekline getirip dikti kolaymı hemen atlatmak.Bak ben biraz yemek kaçırayım karnım nasıl geriliyor ve tadım kaçıyor anlatamam ki,ben ameliyat olalı 1.5 sene oldu artık.Dik de duracaksın zamanı gelince.Biraz sabır sadece bu
İyi aksamlar.ameliyatimi oldun su anda yatiyorum daha hic kalkmadim.ilk iki saat cok acim oldu.simdi daha rahatim dr yaglarimi ve fazla deriyi getirdi kocaman bir torba:))))
nil canım sana bir sorumdaha olacak ..dikişin üzerindeki bandajlar için doktor bişey söylemedi,kendiliğindenmi çıkacak belli bi zamn sonra benmi çıkaracağım ..sadece dikiş alınmayacak demişti..sen ne yaptınki canım
İyi aksamlar.ameliyatimi oldun su anda yatiyorum daha hic kalkmadim.ilk iki saat cok acim oldu.simdi daha rahatim dr yaglarimi ve fazla deriyi getirdi kocaman bir torba:))))
Donerken oturup kalkarken cok zorlaniyoruuum.ne zaman iyi olurum sizce
Bugun 4. gunum.cok daha iyiyim liponun bandajlari alindi.karnimda sislik var biraz.izim baya buyuk yanlara kadar.ama eski halinden cok cok daha iyi.ameliyatim 5 saat surdu.1 gece hastanede yattim.doktorum herseyin yolunda gittigini soyledi.ben kurtardim sayilir.insallah isteyen herkes en az aciyla atlatir ve olur bu ameliyati.ben sis olmasina ragmen bu halinden bile cok memnunum.ilk gunler zor oluyor cok agir bir ameliyat.ama sonuclari guzel.burda bana yardimci olan arkadaslarima da cok tesekkur ediyorum.
Bugun 4. gunum.cok daha iyiyim liponun bandajlari alindi.karnimda sislik var biraz.izim baya buyuk yanlara kadar.ama eski halinden cok cok daha iyi.ameliyatim 5 saat surdu.1 gece hastanede yattim.doktorum herseyin yolunda gittigini soyledi.ben kurtardim sayilir.insallah isteyen herkes en az aciyla atlatir ve olur bu ameliyati.ben sis olmasina ragmen bu halinden bile cok memnunum.ilk gunler zor oluyor cok agir bir ameliyat.ama sonuclari guzel.burda bana yardimci olan arkadaslarima da cok tesekkur ediyorum.
:18::18: kızlarr dün gece dikişlerimin arasından sıvı geldii,hemde baya bi sıvı aktı,sonra bantları çıkardık küçük bir delik gibi bişey var ordan gelmş doktoru aradım çarşanba gel dedi..ama dikiş boyunca çok yanıyor..şuan sıvı gelmiyor durdu..sizce ne olabilir
Figen cim Çarşamba ya kadar bekleme bence.Bak forumdan gizmo geç kaldı böyle bir sorundan kocaman sargı bezi girecek kadar bir oyuk oldu göğüsaltında.Felaket tellalliği yapmak için değil ama biran önce al önlemini.Bu tür şeyler çok sık olabiliyor.Sızıntılar vs..Benim de karın bölgemde minicik başlamıştı 2 yerde ama ertesi gün hemen gittim doktoruma.''RİFOCİN'' diye bir ampül vermişti.Kırıp üzerine sürüyordum.Hiç ilerlemeden geçirmiştim bu durumu.Çarşambaya kadar o kadar çabuk büyüyebilirki anlamazsın.Yakınında eğer bir sağlık kuruluşu varsa atla git hemen.Aman diyeyim ben sana ben bunu yaptım sen de yap diye yazmadım.Ampül ismi verdim ama sadece kendime yapılanı anlatmak için.Sakın kendi başına alıp sürme olur mu?Belki farklı bir şey verir doktorun.
Muhtemelen bazı kişilere bant allerjisi falan yapabiliyor.Çok önemli bir durum değil ama önlem çok çabuk alman gerekiyor.
:18::18: kızlarr dün gece dikişlerimin arasından sıvı geldii,hemde baya bi sıvı aktı,sonra bantları çıkardık küçük bir delik gibi bişey var ordan gelmş doktoru aradım çarşanba gel dedi..ama dikiş boyunca çok yanıyor..şuan sıvı gelmiyor durdu..sizce ne olabilir
canım dediğin anpulden doktor3tane yazmıştı ama biz 6tane aldık ve uyguladık..doktoru aradığımda sadede baktoroban krem sür dedi..şuan sızıntı akıntı yok ama sızlama var doktor un ameliyatları varmş bakarm durum kötüye gidecek gibi olursa yarın başka doktora bi gösteririm ..bu arada dün gizmo bana geldi tanıştık oturduk ,,onun yarası çok açık olmasına rağmen doktor onu bile önemsememiş ben gitsem ki sadece minnacık bi delikten sızıntı oldu..heralde bana neden geldin der çıkar adam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?