Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oncelıkle fıgenı tebrık edeyım sonunda atlattı ve aramıza bır an on ce donmesı dlegımle sonra nolac ıcın bırkac sey yazıcam aslında senınkısı persembenın gelısı carsambadan bellıydı durumuna dondu cunku kombıne bır amelıyat sonrası cok acele ettın ayaklanmakta buda doktorunun senı gerektıgı gb uyarmadıgından gecıyor bence..oysa kac tane amelıyat aynı anda oldun ve kıs mevsımındeyız sen hortumlar cıkmadan yemek yemeye cıktıgında doktorun senı nereye gıdıyorsun dıyerek engellemelıydı ve hatırlıyorum sen hemen yan yatmıstın vs..yapılmaması gereken seylerı tabıkı doktorun senı yonlendırmedıgınden yapmıs oldun bunları uzulerek yazıyorum cunku benımde basıma benzer vaka geldı ve artık ben zaturre gecırmıs bırı olarak sureklı tedırgın en ufak ısı dusmesınde sırtımda oldurucu agrılarla hemen gogus doktoruna kosuyorum onumuzdekı gunlerde tekrar cıger tomografısı cektırmem gerek..ustelık ben cıgerlerım agrımasın dıye sıgarayı bıle hemen bırakmıs bırıydım oysa sımdı derın nefes alamıyorum((halbukı dotorum deseydı bana bak boylebır rıskı var ama ne gerek varkı nasılsa her hasta bıraz ustuyormus e bende hassasmısım sonuc zaturre..lafı uzatmayım nolac sana katılıyorum bu konuda yaptıran arkadslar bır kenara benım ıstanbulda aradıgım unlulerın estetıkcısı dıye un yapanlar basta kac tane cerrahla gorustuysem bana kullandıkları ıfade:'aman efendım 1yasındakı cocukları olanlar yaptırıyor hıcc cocuk bakmakta zorlanmazsın ogretmenlerımız 15 tatılde yaptırıyor ve kımse farketmeden ısıne gucne donuyor sende 3gun sonra evıne donersın 5 gun sonra normal hayatına'
ama benım doktorum bıraz daha gercekcıydı fazla umıt vermedı ama onun dedıgındende kotusunu yasadım..
tekrar eıdyorum bunlara ragmen degdı mı?EVETTTT
tekrar tekrar evet cunku kurtuldum ölmedım cocuklarımlayım
ama orda hasta yatagımda ölum bekleyerek tam 4 geceyı sabah ederken allahım cok pısmanım bana bır yasama sansı daha ver dıyerek agladım kımse yardım edemedı zaturre oksurugunu ıcındekı dıkıslerle yasamak korku fılmı gıbıydı 5gun heen hıc uyumadım 4gunde 5kılo verdım vs...
kısacası sımdıkı aklım olsa dıye bır ogutde bulunanmam kımse ımkanı varken boyle alel acele gıdıp onune ılk cıkan doktora amelıyat olmaz..ama tavsıye ıstersenız tecrubeme dayanarak dunu solerım madde1:kesınlıkle manyak gıbı spor ve dıyetle kılo verın cunku acıyı ve ıyılesmeyı amelıyattan memnunıyetı etkılıyor kılo..
2:amelıyat sonrasında bacaklarınızın altına koymak ıcın battanıye goturun sırtınızı sıcak tutun..
15 gun tuvalet dısında yataktan cıkmayın ha ufak evdekı yuruyusler dısında.
madde 3:kesınlıkle profesor bulun bu operatorlere hıc guvenmıyorum artık..ama herseye ragmen bence estetık kadının ozguvenı ıcın sart..
sevgıler:))
aRKADAŞLAR bugün taburcu oldum drenlerimde bugün çıktı ,şuan ne iyyim nede kötüü..benim ameliyat sonrası inanılmaz ağrılarım oldu inim inim inledim..ama bu daha önce sezeryandan kaptığım enfeksyon nedeni ile olmş..doktor içerisi berbattı tüm dokular birbirine yapşmış çok uğraştık dedi ayırmışlar ama çok canım yandı şimdide bugün giydirilern korsedenmi ciğerlerde gazmı var nefes alamıyor gibiyim son durumum buu...ama benden hemen önce gögüs ve karın ameliatı olan arkadaşın maşallah gıkı çıkmıyordu..onun ağrısı olmadı benim eski enfeksyon bu kadar canımın yanmasına sebep olmuşş
aRKADAŞLAR bugün taburcu oldum drenlerimde bugün çıktı ,şuan ne iyyim nede kötüü..benim ameliyat sonrası inanılmaz ağrılarım oldu inim inim inledim..ama bu daha önce sezeryandan kaptığım enfeksyon nedeni ile olmş..doktor içerisi berbattı tüm dokular birbirine yapşmış çok uğraştık dedi ayırmışlar ama çok canım yandı şimdide bugün giydirilern korsedenmi ciğerlerde gazmı var nefes alamıyor gibiyim son durumum buu...ama benden hemen önce gögüs ve karın ameliatı olan arkadaşın maşallah gıkı çıkmıyordu..onun ağrısı olmadı benim eski enfeksyon bu kadar canımın yanmasına sebep olmuşş
oraya yazmayı unutmusum uzuntuden ınan cok uzuldum rahatsızlanmana en kısa zamanda ıyılesıp tatılde cektırdıgın resımlerını gormemız dılegımle dualarım senınle
figencim cok gecmiş olsun umarım cabuk atlatırsın bu lipoda kac ay sonra göbek inmeye baslıyor zaten gögüsümlede basım dertte ya dikişlermi acıldıda bu böyle of of moral sıfır keske cenk tokatımı seceydim ama oda ters t demişti onun cizgiside uzundu yani yada birkaç doktora dahamı gitseydim bilemedim doktoruma güveniyorum umarım güvenim bosa cıkmaz
öncelikle geçmiş olsun nasıl bi sıkıntınız var göğüsle ilgili dikleştirme mi olmuştunuz?sigara kullanıyormusunuz
figencim ssağ salim döndün ya aramıza.boşver ağrıları:)şu aralar koltukta yattığım herkesin etrafımda pervane olduğu günleri özledim:)keyfini çıkar dinlen güzel beslen..hapşururken ve öksürürken karrnını sık bastır çünkü ben öyle yapıcağımı bilmiyordum dikiş patlattım şükür kapandı ama o nedenle oldu..
canım bende bi kaç defa hapşurup,öksürdüm bide ben kendi işimi hep kendim halletmeye çalıştığımdan desteksiz kalkmaya uğraşmaktan sanırım karnımda iki yer çok fena acıyor..bugün ameliyat olalı5 gün oldu ama ağrı kesici içmeden imkansız duramıyorm 2cm çapında bi yer inanılmaz aacıyor yanıyor,dışardan görünüşte bişey yokta acaba içten atılan dikiş patlamş olabilirmi? yada kaslara atılan dikiş? çok canım yanıyor ..olmassa doktora gideceğim bi
merhabalar,bende dün liposuction için dr la görüşmeye gittim karın germe olmam gerektiğini söyledi.29 mart için gün aldım.lipo+karın germe olacak.doktorum fikret çelik.
burda okuduğum kadarıyla sonuçlar çok güzel.ameliyattan bende korkuyorum.ama bi cesaret karar verdim.inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur
:44:
canım bende bi kaç defa hapşurup,öksürdüm bide ben kendi işimi hep kendim halletmeye çalıştığımdan desteksiz kalkmaya uğraşmaktan sanırım karnımda iki yer çok fena acıyor..bugün ameliyat olalı5 gün oldu ama ağrı kesici içmeden imkansız duramıyorm 2cm çapında bi yer inanılmaz aacıyor yanıyor,dışardan görünüşte bişey yokta acaba içten atılan dikiş patlamş olabilirmi? yada kaslara atılan dikiş? çok canım yanıyor ..olmassa doktora gideceğim bi