• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

oraya yazmayı unutmusum uzuntuden ınan cok uzuldum rahatsızlanmana en kısa zamanda ıyılesıp tatılde cektırdıgın resımlerını gormemız dılegımle dualarım senınle

oncelıkle fıgenı tebrık edeyım sonunda atlattı ve aramıza bır an on ce donmesı dlegımle sonra nolac ıcın bırkac sey yazıcam aslında senınkısı persembenın gelısı carsambadan bellıydı durumuna dondu cunku kombıne bır amelıyat sonrası cok acele ettın ayaklanmakta buda doktorunun senı gerektıgı gb uyarmadıgından gecıyor bence..oysa kac tane amelıyat aynı anda oldun ve kıs mevsımındeyız sen hortumlar cıkmadan yemek yemeye cıktıgında doktorun senı nereye gıdıyorsun dıyerek engellemelıydı ve hatırlıyorum sen hemen yan yatmıstın vs..yapılmaması gereken seylerı tabıkı doktorun senı yonlendırmedıgınden yapmıs oldun bunları uzulerek yazıyorum cunku benımde basıma benzer vaka geldı ve artık ben zaturre gecırmıs bırı olarak sureklı tedırgın en ufak ısı dusmesınde sırtımda oldurucu agrılarla hemen gogus doktoruna kosuyorum onumuzdekı gunlerde tekrar cıger tomografısı cektırmem gerek..ustelık ben cıgerlerım agrımasın dıye sıgarayı bıle hemen bırakmıs bırıydım oysa sımdı derın nefes alamıyorum:(((halbukı dotorum deseydı bana bak boylebır rıskı var ama ne gerek varkı nasılsa her hasta bıraz ustuyormus e bende hassasmısım sonuc zaturre..lafı uzatmayım nolac sana katılıyorum bu konuda yaptıran arkadslar bır kenara benım ıstanbulda aradıgım unlulerın estetıkcısı dıye un yapanlar basta kac tane cerrahla gorustuysem bana kullandıkları ıfade:'aman efendım 1yasındakı cocukları olanlar yaptırıyor hıcc cocuk bakmakta zorlanmazsın ogretmenlerımız 15 tatılde yaptırıyor ve kımse farketmeden ısıne gucne donuyor sende 3gun sonra evıne donersın 5 gun sonra normal hayatına'
ama benım doktorum bıraz daha gercekcıydı fazla umıt vermedı ama onun dedıgındende kotusunu yasadım..
tekrar eıdyorum bunlara ragmen degdı mı?EVETTTT
tekrar tekrar evet cunku kurtuldum ölmedım cocuklarımlayım
ama orda hasta yatagımda ölum bekleyerek tam 4 geceyı sabah ederken allahım cok pısmanım bana bır yasama sansı daha ver dıyerek agladım kımse yardım edemedı zaturre oksurugunu ıcındekı dıkıslerle yasamak korku fılmı gıbıydı 5gun heen hıc uyumadım 4gunde 5kılo verdım vs...
kısacası sımdıkı aklım olsa dıye bır ogutde bulunanmam kımse ımkanı varken boyle alel acele gıdıp onune ılk cıkan doktora amelıyat olmaz..ama tavsıye ıstersenız tecrubeme dayanarak dunu solerım madde1:kesınlıkle manyak gıbı spor ve dıyetle kılo verın cunku acıyı ve ıyılesmeyı amelıyattan memnunıyetı etkılıyor kılo..
2:amelıyat sonrasında bacaklarınızın altına koymak ıcın battanıye goturun sırtınızı sıcak tutun..
15 gun tuvalet dısında yataktan cıkmayın ha ufak evdekı yuruyusler dısında.
madde 3:kesınlıkle profesor bulun bu operatorlere hıc guvenmıyorum artık..ama herseye ragmen bence estetık kadının ozguvenı ıcın sart..
sevgıler:))

MErhaba lebiderya sana da çok geçmiş olsun.Demek ki burdan ne anlıyoruz? Ameliyat sonrası kendimize çok dikkat ediyoruz.İyileştiğimizi zannedip hoop diye ayaklanmıyoruz.''Nekahat dönemi'' dediğimiz sürede mümkün olduğunca istirahat edip güzel besleniyoruz.Örneğin ameliyat yarasının ka.panması için bol miktarda C vitaminine ih.tiyacı vardır vücudumuzun. Cerrahi operasyonlardan son.ra kan kaybına bağlı olarak hastalarda anemi olabilir. Bu nedenle böyle hastalara demirli yiyecekler yedirilmelidir. Keza, vü.cudun kendini toplaması ve yarayı onarabilmesi için proteinli gıdalar da gereklidir. Sindirim sistemi, gerek ameliyat esnasın.daki narkoz, gerekse ameliyat öncesi ha.zırlıklar nedeniyle bir sure tembelleşirler. Bu nedenle ilk günlerde sulu ve sindirimi cok kolay gıdalar almalıyız...vs..

Bunları bana doktorum tek tek açıklamıştı.Özellikle hastaneden çıkarken sıkı tembih etmişti.Yazının çoğunluk kısmına yürekten katılıyorum.Sadece Prof. bulun,operatörlere inanmıyorum kısmına katılmıyorum.Çünkü burada genelleme yapmışsın.İnanırmısın bu topikde isim ve nick vermeyeceğim bir arkadaş ismi çok duyulan bir Prof.a ameliyat olmuştu.Sonucu gözlerimle görmesem inanmazdım.Hatta bu arkadaşı estetik forumundan çok kişi tanır.Ameliyat sonucu felaketti.İnanamadım gerçekten.NErdenmi biliyorum ? çünkü eşimin lazer lipo olduğu gün arka arkaya girdiler ameliyata.Revizyonunu benim doktorumda olmuştu.Bunun gibi birçok örnek var lebiderya.Aslında bu tür bilgileri ben kendim de internetten araştırmıştım.Ameliyatlar sonrası komplikasyonlar,yada ameliyat sonrası bakım ve iyileşme dönemi diye netten girip bakıldığında zaten bütün bilgileri ve önerileri göreceksiniz.Hatayı biraz da kendimizde aramalıyız diye düşünüyorum.Sevgilerimle... tekrar bütün arkadaşlara geçmiş olsun.

Bunları bana doktorum tek tek açıklamıştı.Özellikle hastaneden çıkarken sıkı tembih etmişti.Yazının çoğunluk kısmına yürekten katılıyorum.Sadece Prof. bulun,operatörlere inanmıyorum kısmına katılmıyorum.Çünkü burada genelleme yapmışsın.İnanırmısın bu topikde isim ve nick vermeyeceğim bir arkadaş ismi çok duyulan bir Prof.a ameliyat olmuştu.Sonucu gözlerimle görmesem inanmazdım.Hatta bu arkadaşı estetik forumundan çok kişi tanır.Ameliyat sonucu felaketti.İnanamadım gerçekten.NErdenmi biliyorum ? çünkü eşimin lazer lipo olduğu gün arka arkaya girdiler ameliyata.Revizyonunu benim doktorumda olmuştu.Bunun gibi birçok örnek var lebiderya.Aslında bu tür bilgileri ben kendim de internetten araştırmıştım.Ameliyatlar sonrası komplikasyonlar,yada ameliyat sonrası bakım ve iyileşme dönemi diye netten girip bakıldığında zaten bütün bilgileri ve önerileri göreceksiniz.Hatayı biraz da kendimizde aramalıyız diye düşünüyorum.Sevgilerimle... tekrar bütün arkadaşlara geçmiş olsun.[/QUOTE]

senın tecrubelerıne sonsuz saygım var cunku hem bır cok amelıyatı olmus ve bır cok amelıyat olanlada ırıtıbat halındesın sana hak vermemek mumkun deıl ama ben profların bıraz daha pratıc kazanmıs olabılecegını dusunuyorum ve bırde yası bırazdaha olgun doktorlar sankı daha merametlı ve tecrubelı gb buyuzden genelleme yaptım tabıkı ıstısnalar kadıeyı bozmaz..

aRKADAŞLAR bugün taburcu oldum drenlerimde bugün çıktı ,şuan ne iyyim nede kötüü..benim ameliyat sonrası inanılmaz ağrılarım oldu inim inim inledim..ama bu daha önce sezeryandan kaptığım enfeksyon nedeni ile olmş..doktor içerisi berbattı tüm dokular birbirine yapşmış çok uğraştık dedi ayırmışlar ama çok canım yandı şimdide bugün giydirilern korsedenmi ciğerlerde gazmı var nefes alamıyor gibiyim son durumum buu...ama benden hemen önce gögüs ve karın ameliatı olan arkadaşın maşallah gıkı çıkmıyordu..onun ağrısı olmadı benim eski enfeksyon bu kadar canımın yanmasına sebep olmuşş:(:nazar::36:

aRKADAŞLAR bugün taburcu oldum drenlerimde bugün çıktı ,şuan ne iyyim nede kötüü..benim ameliyat sonrası inanılmaz ağrılarım oldu inim inim inledim..ama bu daha önce sezeryandan kaptığım enfeksyon nedeni ile olmş..doktor içerisi berbattı tüm dokular birbirine yapşmış çok uğraştık dedi ayırmışlar ama çok canım yandı şimdide bugün giydirilern korsedenmi ciğerlerde gazmı var nefes alamıyor gibiyim son durumum buu...ama benden hemen önce gögüs ve karın ameliatı olan arkadaşın maşallah gıkı çıkmıyordu..onun ağrısı olmadı benim eski enfeksyon bu kadar canımın yanmasına sebep olmuşş:(:nazar::36:

geçmişolsun cnmmm iyi olursun inşallahhh

Aman Figen cim kendine dikkat et.Bacaklarının altına yastık koy.Bu yatış bacaklarını tam açmadan daha rahatlatır seni.Mümkün olduğunca ilk hafta hep destekle kalk.YAkının varsa hep çağır yanına,elinden tutarak destek al tatlım.Dikiş iyileşme sürecini çok iyi geçirmen gerekiyor.Korse çok rahatsızlık verir ilk etapta ama sonra o kadar alışırsın ki onsuz yapamazsın.Bağımlı olursun resmen:34: Elimde yıkayıp kalorifer peteğinde kurumasını beklerken bile çok endişelenirdim.Sanki dikişlerimi korse daha iyi tutuyor gibi gelirdi.Çıkarırsam patlayacak gibi bir hisse kapılırdım.İnşallah çabucak ve sorunsuz atlatırsın bu sürecini.Sevgilerimle...

çokkkk geçmişş olsun cnmmm bn kendim olmuş kdr sevindim inşalh atlatırsın bir an evvel bnde bu ara giremiycem figen a.e.o acill şifalar

Son düzenleme:
figencim cok gecmiş olsun umarım cabuk atlatırsın bu lipoda kac ay sonra göbek inmeye baslıyor zaten gögüsümlede basım dertte ya dikişlermi acıldıda bu böyle of of moral sıfır keske cenk tokatımı seceydim ama oda ters t demişti onun cizgiside uzundu yani yada birkaç doktora dahamı gitseydim bilemedim doktoruma güveniyorum umarım güvenim bosa cıkmaz :(

oraya yazmayı unutmusum uzuntuden ınan cok uzuldum rahatsızlanmana en kısa zamanda ıyılesıp tatılde cektırdıgın resımlerını gormemız dılegımle dualarım senınle

canım bende fotoğraflarla durumları karşılaştırmak isterdim ama ben kapalı bi bayanım benim için uygun olmaz:)çok saol güzel dileklerin için.operatör konusunda haklısın benim sol memem hala istediğim kıvama gelmedi.revizyon istiyorum diyorum doktor geçecek 3 ay bekle diyor..söylediğin herşeyde haklısın.canım tez duramıyorum sonra sıkıntısını ben çekiyorum:)

figencim ssağ salim döndün ya aramıza.boşver ağrıları:)şu aralar koltukta yattığım herkesin etrafımda pervane olduğu günleri özledim:)keyfini çıkar dinlen güzel beslen..hapşururken ve öksürürken karrnını sık bastır çünkü ben öyle yapıcağımı bilmiyordum dikiş patlattım şükür kapandı ama o nedenle oldu..

figencim cok gecmiş olsun umarım cabuk atlatırsın bu lipoda kac ay sonra göbek inmeye baslıyor zaten gögüsümlede basım dertte ya dikişlermi acıldıda bu böyle of of moral sıfır keske cenk tokatımı seceydim ama oda ters t demişti onun cizgiside uzundu yani yada birkaç doktora dahamı gitseydim bilemedim doktoruma güveniyorum umarım güvenim bosa cıkmaz :(

öncelikle geçmiş olsun nasıl bi sıkıntınız var göğüsle ilgili dikleştirme mi olmuştunuz?sigara kullanıyormusunuz

öncelikle geçmiş olsun nasıl bi sıkıntınız var göğüsle ilgili dikleştirme mi olmuştunuz?sigara kullanıyormusunuz

sagol cnm sol gögüsümün meme bası sag gögüsüme göre daha dik digeri asagıda kalıyor doktor düzelir düzelmesse 6 ay sonra düzeltme yaparım dedi ama inş gerek kalmaz aynı yerden bir daha ameliyat olmak istemiyorum zaten dün gece narkozdan uyanırkenki gibi üşüme geldi sabahta atesim cok yüksekti herhalde dedim bende nolac veya lebideryahayat gibi oldum filan diye düşündüm doktora gittim allahtan enfoksiyon değilmiş akciger tomografisi cekildi bakalım ne cıkcak hep bu ameliyat sonrası beni korkuturdu bütün korktuklarımda basıma geliyor gibi haydi hastalık gecerde su eşitsizlik moralimi bozuyor 6 ayda tam sekil alıyormus beklicem bakalım hiç incek gibide durmuyor ya

figencim ssağ salim döndün ya aramıza.boşver ağrıları:)şu aralar koltukta yattığım herkesin etrafımda pervane olduğu günleri özledim:)keyfini çıkar dinlen güzel beslen..hapşururken ve öksürürken karrnını sık bastır çünkü ben öyle yapıcağımı bilmiyordum dikiş patlattım şükür kapandı ama o nedenle oldu..

canım bende bi kaç defa hapşurup,öksürdüm bide ben kendi işimi hep kendim halletmeye çalıştığımdan desteksiz kalkmaya uğraşmaktan sanırım karnımda iki yer çok fena acıyor..bugün ameliyat olalı5 gün oldu ama ağrı kesici içmeden imkansız duramıyorm 2cm çapında bi yer inanılmaz aacıyor yanıyor,dışardan görünüşte bişey yokta acaba içten atılan dikiş patlamş olabilirmi? yada kaslara atılan dikiş? çok canım yanıyor ..olmassa doktora gideceğim bi:43::43:

canım bende bi kaç defa hapşurup,öksürdüm bide ben kendi işimi hep kendim halletmeye çalıştığımdan desteksiz kalkmaya uğraşmaktan sanırım karnımda iki yer çok fena acıyor..bugün ameliyat olalı5 gün oldu ama ağrı kesici içmeden imkansız duramıyorm 2cm çapında bi yer inanılmaz aacıyor yanıyor,dışardan görünüşte bişey yokta acaba içten atılan dikiş patlamş olabilirmi? yada kaslara atılan dikiş? çok canım yanıyor ..olmassa doktora gideceğim bi:43::43:

gecmiş olsun ben de gecen sene bu durumları yaşamıstım ama su an cok menunumm olmak ısteyen herkese allah yardım etsın sonuc guzel olunca acılara ddegıyor

benım doktorum zaturreden dolayı her oksurdugumde dıkıslerım patlıycak dıye feryat ettıgımden sureklı bana dye dıye oatlatcaksın at kafandan bunu dıyordu en sonunda baktıkı ben atamıyorum gelıp yanıma bak dedı dıkıslerını dusunursen patlamasada patlamıs gıbı gelır sen oksurmek ıstedıgınde sıkıca ıkı elınle bastır ustunden hıcbırsey olmuycak de ıcınden demıstı bende ole yaptım ıkıncısıde doktorumda bende hıc ayaga kalkmak ıcın acele etmedık buna fıgen sende az cok sahıtsın daha yenı dımdık yuruyorum:))ama ne kadar moral bozucu olsada kendımı cabucak kalkanlarla kıyaslamamaya ozen gosterdım evet burdan benımle amelıyat olanların nede cabuk hayata donduklerını okuyunca aglıyordum ama sunu dyordum her ınsan farklı ıyılesıyor bence fıgen sende kendı basına ıs yapıcam hemen ıyılesıcem moduna sokarsan sonrasında acıları sen cekersın hem su ara esın ve cevrendekıler sana karsı anlayıslıdır cunku yenı amelıyatın ama 1ay sonra hala dıkıslerın agrıyorsa bu etrafındakılerıde sıkıyor kım kımın halınden anlarkı kısaca dıyecegım sukı sen kendı vucudundakı acıları bılıyorsun ona gore kendını kolla..artı acılar öle normalkı hemen aklına dıkıs patlaması gelmesın benım acılarım 8 hafta gectı ama hala tamamen gecmedı krem surerken hala sancım oluyor ıcerde ama buna emınım doktorda napabılırım der yanı klasık doktor tavrı..
nolac cım ben fotolarını koyman ıcın deılde hanı ogunlerıde goruruz anlamında solemıstım :)))nolac cım goruyormusun bundan 4 hafta once bızler daha yenı olmustuk bence cogu gectı azı kaldı hadı yaza ne kaldı bızlerde nldglp ınsallah dogru yazmısımdır:))onlar gb burda gecmıs tavsıyelerımızı verıyor oluruz ha bu arada nldglp cım tavsıyene uydum spoara basladım dıyette ufaktan yapıyor gıbıyım evet kılo farkettı gıbı enazından odemlerım daha cabuk ındı alttarafımda yanı rahmın tam ustunde sıslık kılo emınım artık dısardan cok bellı deıl gıbı ama ben bayagı farkedıyorum bunu erıtmem lazım ın sallah bende senın gb fıt bır bayan olurum..sana 41 kere masallah:))
ha fıgencım en kısa surede senı telefonla arayıp tebrık edıcem bıraz daha ıyı olmanı beklkıyorum

merhabalar,bende dün liposuction için dr la görüşmeye gittim karın germe olmam gerektiğini söyledi.29 mart için gün aldım.lipo+karın germe olacak.doktorum fikret çelik.
burda okuduğum kadarıyla sonuçlar çok güzel.ameliyattan bende korkuyorum.ama bi cesaret karar verdim.inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur
:44:

merhabalar,bende dün liposuction için dr la görüşmeye gittim karın germe olmam gerektiğini söyledi.29 mart için gün aldım.lipo+karın germe olacak.doktorum fikret çelik.
burda okuduğum kadarıyla sonuçlar çok güzel.ameliyattan bende korkuyorum.ama bi cesaret karar verdim.inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur
:44:

merhaba,bende ilk karın olayını düşündüğüm de hep mini karın germe geçiriyordum kafamdan bi kaç görüştüğüm doktor olur derken 2.3.doktor sonuç sizi de beni de mutlu etmez demişti.karın germe ile daha iyi olacak demek ki karnınız öyle düşünün :34:şimdiden geçmiş olsun çok iyi sonuç almanız dileğiyle :34:nerede kime olacaksınız ameliyatınızı ?

Geçmiş olsun Figen, çok mu acı var ? git sor bakalım doktoruna yada tel aç :34:

Back