çok istediğim bişey çok da ihtiyacım var böyle bir şeye ama çokda korkuyorum genel anestezi ,ağrı,bunlar gözümü korkuttu offf 2 çocuktan sonra ki ikiside sezeryanla oldu kilolarımı vermeye başladıktan sonra karnım sönmüş balon gibi oldu ama bu ameliyatıda yaptıracak cesaret yok bende offfffffffffffff , egzersizin faydası olurmuki yaren bide bunu anlatsan .............
Egzersizle Ve Diyetle Göbek Kayboluyor Ama Gevşeyen Kas Göbeğin Derisi Yine Yumuşak Kaliyor,aslinda Bunlar Genetik Birde Insanin Kas Yapisina Bağli,
çok Siki Ete Sahip Olanlar Doğumdan Sonra çok çatliyor
canım bende bi kaç defa hapşurup,öksürdüm bide ben kendi işimi hep kendim halletmeye çalıştığımdan desteksiz kalkmaya uğraşmaktan sanırım karnımda iki yer çok fena acıyor..bugün ameliyat olalı5 gün oldu ama ağrı kesici içmeden imkansız duramıyorm 2cm çapında bi yer inanılmaz aacıyor yanıyor,dışardan görünüşte bişey yokta acaba içten atılan dikiş patlamş olabilirmi? yada kaslara atılan dikiş? çok canım yanıyor ..olmassa doktora gideceğim bi
merhaba,bende ilk karın olayını düşündüğüm de hep mini karın germe geçiriyordum kafamdan bi kaç görüştüğüm doktor olur derken 2.3.doktor sonuç sizi de beni de mutlu etmez demişti.karın germe ile daha iyi olacak demek ki karnınız öyle düşününşimdiden geçmiş olsun çok iyi sonuç almanız dileğiyle nerede kime olacaksınız ameliyatınızı ?
kızlarrr...ben eğik yürüdüğümden sırtım kopacak gibi ağrıyor,dik yürüyemiyorum midee kısmından bişeyler sanki aşağı doğru çekiyor derimi gibi..bide bişeyi çok merak ettim dikilen karın kasları zamanla deri gibi birbirine kaynıyormu yoksa onları ömür boyu kaslara atılan dikişlermi tutuyor..bilgiisi olan varmı...ayrıca tüm karın kaslarımı hissediyorum taş gibi geriliyorr sizede oldumuu?
kızlarrr...ben eğik yürüdüğümden sırtım kopacak gibi ağrıyor,dik yürüyemiyorum midee kısmından bişeyler sanki aşağı doğru çekiyor derimi gibi..bide bişeyi çok merak ettim dikilen karın kasları zamanla deri gibi birbirine kaynıyormu yoksa onları ömür boyu kaslara atılan dikişlermi tutuyor..bilgiisi olan varmı...ayrıca tüm karın kaslarımı hissediyorum taş gibi geriliyorr sizede oldumuu?
bende burdayım çarşamba ameliyat olacağımm..çoook heyecanlıyım.günlerdir eski sayfaları okuyorum.hep takipteyim ama pek kimse yok gibi bu nedenle bişey yazmıyorum bende.arkadaşlar dua edin benim için beni en iyi siz anlarsınız:18:
Hadi hayırlısı Tugba.YAz bakalım ne istersen
evet seni baya inceledim canım çokk güzel olmuşsun.bende liposuctionla kombine olacağım.inşalalh iyi olur.2 hafta önce gün aldem açıp tekrar tekrar okuyorum bazı yerleri:)
Liposuction derken lazer lipo mu? Klasik lipomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?