Resimleri gönderdim merakla yorumunu bekliyorum.
Şimdi baktım resimlere nldglp ve jelesec e de yolladım şişliklerin inince daha iyi anlaşılacak aslında ilk halini görüp yorum yapmak lazım o halini görmeden söyleyecegim eger lipo yapıldıysa biraz daha yapılmalıymış diyebilirim ama lipo izi göremedim fotolarda ilk aşama için gayet iyisin geçen gün konuştugumuz problem yok sende ufak birşey atlatmışsın bence daha kötü tahmin etmiştim göbek deliğinde büyük değil ilk zamanlar öyle görünüyor şişlikten 1. Ayda yeni foto çek bunlarla karşılaştır aradaki farkı göreceksin :)
subat merhaba; sen hangi doktora ameliyat oldun? şu anda durumun nasıl memnunmusun?
Şimdi baktım resimlere nldglp ve jelesec e de yolladım şişliklerin inince daha iyi anlaşılacak aslında ilk halini görüp yorum yapmak lazım o halini görmeden söyleyecegim eger lipo yapıldıysa biraz daha yapılmalıymış diyebilirim ama lipo izi göremedim fotolarda ilk aşama için gayet iyisin geçen gün konuştugumuz problem yok sende ufak birşey atlatmışsın bence daha kötü tahmin etmiştim göbek deliğinde büyük değil ilk zamanlar öyle görünüyor şişlikten 1. Ayda yeni foto çek bunlarla karşılaştır aradaki farkı göreceksin :)
Bu arada aml.öncesini gördüysen tam bir korku filmi,seninde bu kadar kötümüydü
Dışarı çıkmıştım şimdi gördüm öncesini benim göbegimde seninki gibi şişti sırtım kat kat ve yanlarım kocamandıAml.öncesi ve lipo yaptığı bölgenin fotolarını yolladım ama dediğin gibi lipo banada yeterli gelmedi sebebiyse tam yan karın kısmımda uzunca bir böbrek aml.izim var biraz risk olduğunu sigara içmeminde dezavantaj olacağını doku kaybı ihtimalini güçlendirebileceğini yanlara yapmanın yeterli olacağını söyledi ama tamamen iyileştikten sonra mide ve arka yanlara yaptırmayı düşünüyorum.
Bu arada aml.öncesini gördüysen tam bir korku filmi,seninde bu kadar kötümüydü
şubat 1977 merhabaa benide eklermsn bende görebilirmiyim resimlerini?
karıngerdirme yaptıracağım inşallah ama çok kiloluyum doktorum yaparız dedi bunalıma girdim resmen :18:
Bende isterem
mesajı yeni gördüm döndüğün için teşekkür ederim benim 3 tane çocuğum varda takipte zorlanıyorum tatlım kilo fazlasına gelince boy 1 70 kilo 102 ama hormon bozukluğu var veremiyorum
Yolladım sanada canım şimdi sende yaz buraya yorum şubat merak ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?