• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Şunu söyleyebilirim bugün 15. Günüm bulaşık ve ortalık toplamak gibi şeyleri yapabiliyorum fakat fazla doaşınca müthiş sırt ağrısı çekiyorum ama uzanınca geçiyo,mâlum halâ eğik yürüyorum onun dışında aml.olduğum günden beri hiç dikiş yerimde ağrı olmadı fakat göbek çevremde sürekli orta şiddette ağrılarım var,yatak olayına gelince aslında 11.gün yan yatabildim fakat topikteki bir arkadaş 1 ay süreyle sırtüstü yatılmasının daha iyi olacağını ve yan yatınca korsenin beli kavramadığı yazmış gerçekten gözlemledim çok haklı,yani yine sırt üstü yatmaya devam,umarım hepimizin sonuçları memnun edici olur ve bu yaşadıklarımızı çarçabuk unuturuz.

Şubatcım,
Ameliyattan 1 hafta sonra işe dönmek zorundayım.Ofis ortamında oturarak çalışmak beni zorla mı?

beria sende resim koysana bizde görelim , hersey normaldir bence. Biraz denisik geliyor insana yeni bir göbek deligin olamasI. Benim mide kIsmImdada eskiye göre sislik var, seninle konusmustuk sendede yama var orada. Uzun sürüyor bence iyilesmesi....Benim lipo yerlerim de acIma falan yok...
Belimde alInan bölge mükemmel belli oluyor.Bacaklarda minimal alInmIs tekrar yaotIracagIm istedigim sonucu alasaya kadar. ..

Bende kısmetse haftaya ameliyat olacağım.Ameliyat izinin son durumu nedir?Her şey yolunda mı?
teşekkürler.

Aynen öyle beste,bu arada umarım sende sonuçlardan memnunsundur,o vakitler bana gösterdiğin alâka için tekrar tekrar teşekkürler.

rica ederim canım ne demek :) sorununu büyümemesine ve çözülmesine çok sevindm benim eski halimi görseydin evrim geçirmiş gibi oldum :) çok kötüydü sırtım yanlarım eskiden eser yok hatta unuttum bile o görüntüyü :)

Şubatcım,
Ameliyattan 1 hafta sonra işe dönmek zorundayım.Ofis ortamında oturarak çalışmak beni zorla mı?

Bence bir hafta seni bayağı zorlar,hani oturmak diyosun ama işyerine giderken arabaya inmek binmek veya merdiven çıkmak ilk haftalar bunları yapmak bayağı bi zor,hele hele eğik şekilde.Ben çalışmadığım için 8.gün doktor kontrolü için 2 saat bi yolculuk yaptım fakat bir saat kadar ayakta kaldım sırtım çok ağrıdı, karnım çok şişti ve yol boyunca her sarsıntıda rahatsız oldum,eğilemediğim için botumun fermuarını dahi eşim çekti ve ondan sonra bir daha dışarı çıkma zorunluluğum olmadı.Ha belki çalışsaydım kendimi biraz daha zorlayabilir daha çabuk toparlayabilirdim yoksa bu şekilde çok yayıldım sanırım.Ama bu sorunların büyük bir kısmı bana göre eğik yürümekten kaynaklanıyor,çünkü eğik yürürken farketmeden karın kaslarınıda kasıyoruz buda sertleşmeye ve gerginleşmeye sebep oluyo,e sırt ağrısıda cabası

rica ederim canım ne demek :) sorununu büyümemesine ve çözülmesine çok sevindm benim eski halimi görseydin evrim geçirmiş gibi oldum :) çok kötüydü sırtım yanlarım eskiden eser yok hatta unuttum bile o görüntüyü :)

Senin adına gerçekten sevindim,ve senin yorumun benim için önemli çünkü en azından bu aml.geçiren bir çok arkadaş görmüşsün dediğim gibi biraz teknoloji özürlüyüm fakat bir şekilde resimlerimi görmeni istiyorum,geçen e posta gönderebilirsin demiştin yani resim gönderebilirmiyim veya sen bu resmi tecrübeli bir kaç arkadaşa daha gönderebilirmisin(nlpgld,ada,adını hatırlayamadığım birkaç arkadaşa)

artık son bırkac gun..kaldı carsamba gunu hastaneye yatıcaam haftaya buzaman sıze yazamasamda oldu da bıttı masallah dıycem:))ınsallah.. bu arada benım baslarda yazdım ama muhabbete dalınca atladık sadece germe amelıyatı olmuycam aynı zamanda fıtıkta yapcak aynı doktor ve sunu sormak ıstıyorum devlette yaptıranlara lıposaksın yapıyorlarmı yoksa ordakı yaglanmayı napıyorlar doktor laf arası fazla yagı kesıcez dedı ölesınemı dedı yoksa neyı kastettı anlamadım eger devlette yaptıran arkadslar benı aydınlatırsa sevınırım bu arada ben urfada olucam burda 200 yataklı denılen devlet hastanesı var..garıp bıryer buyuk ıhtımalle urfadakı tek karın germe amelıyatı olan benımbu konuda cıddı oldugumu belırteyım cunku benden bır oncekı hasta burun amelıyatı ıcın duzelttırme yaptırmaya gelmıstı doktor sevıncle o hastanın boynuna atladı pansumana gelenlere baktım kaza sonucu olusan ortopedı amelıyatları vardı :)))ya hayatım karıkatur gıbı guleyım mı aglayımmı bılemedım neyse denırya hersey nasıp kısmet..bakarsınız bırgun karnını gerdırenler kulubu kurarız toplanır detaylı sekılde anlatırız..haaa sunu yazmadan gıtmeyım cok komık gelmıstı.sımdı ısmını hatırlayamadıgım ama burun amelıyatlarıyla unlu bır plastık cerrahla telefonda gorusuruyorum karın germe ıcın laf arası dedımkı sızın ısmınız burun amelıyatı cıın cok tavsıye edılıyor ben karın gerdırcem ama ısmınızı hıc duymadım bu konuda..adam gayet rahat bana hahahah dedı cunku karın gerdırenler yaslı bayanlar burun yaptıranlar genelde genc yaslılardakarın gerdırdıklerını oraya buraya yazmazlar..ondandır dedı:)))ozaman makul gelmsıtı:)))))

Senin adına gerçekten sevindim,ve senin yorumun benim için önemli çünkü en azından bu aml.geçiren bir çok arkadaş görmüşsün dediğim gibi biraz teknoloji özürlüyüm fakat bir şekilde resimlerimi görmeni istiyorum,geçen e posta gönderebilirsin demiştin yani resim gönderebilirmiyim veya sen bu resmi tecrübeli bir kaç arkadaşa daha gönderebilirmisin(nlpgld,ada,adını hatırlayamadığım birkaç arkadaşa)

Gönder tabi canım adresimi yolluyorum tekrardan sen göster dersen gösteririm tabiki arkadaşlara da :)

Şubatcım,

Aslında biz ne desek boş bu konuda çünkü herkes farklı yaşıyor bu süreci benden 1 gün önce operasyon olan arkadaşla drenleri aynı gün çıkarttırmıştık o bayağı dik dururken hatta 1 hafta sonra yurtdışına dönerken ben 10. Günden sonra iyice rahatlamıştım 2. Hafta sonrası araba kullanıyordum birde şunu ekleyim bana yoğun lipo yapılmıştı o kısımlar çok acıyordu karın germe dikişlerimde acı falan hissetmedim lipo olmasa eminim çok daha erken toparlardım

8 ekimde yapılacak olan ameliyatım 5 ocağa ertelendi ve nihayetinde oldu.:) 15 günü geçti çok şükürr iim ağrım yok fakat karın bölgem aciooo hala dikişlerim değil ama iç kısımlar yağların sıyrıldığı yerler....bu normalmi bilmiyorum...ameliyat sonrası herhangi bi şikayetim olmadı direnim hemen çıktı sondamda...kalktım dolaştım wc ye de rahat gittim...ii atlattım yanii ...hala sargı bezinin ve korsenin altında olan göbüşümmmmm süperrrrr süper süperrrr dümdüzzzzzzzzz herkese tavsiye ediyorum üstelik korkulacak bi ameliyatda değil kızlarr gerçekten emin olun eğer sezeryan olduysanız bunu hayli hayli olursunuz :):16:

8 ekimde yapılacak olan ameliyatım 5 ocağa ertelendi ve nihayetinde oldu.:) 15 günü geçti çok şükürr iim ağrım yok fakat karın bölgem aciooo hala dikişlerim değil ama iç kısımlar yağların sıyrıldığı yerler....bu normalmi bilmiyorum...ameliyat sonrası herhangi bi şikayetim olmadı direnim hemen çıktı sondamda...kalktım dolaştım wc ye de rahat gittim...ii atlattım yanii ...hala sargı bezinin ve korsenin altında olan göbüşümmmmm süperrrrr süper süperrrr dümdüzzzzzzzzz herkese tavsiye ediyorum üstelik korkulacak bi ameliyatda değil kızlarr gerçekten emin olun eğer sezeryan olduysanız bunu hayli hayli olursunuz :):16:

Geçmiş olsun atlatmışınız artık.Daha çok yeni her geçen gün daha rahat edersiniz.Yoğun yağ aldıranlarda sanırım ağrı daha farklı oluyor.Benim şekillendirme amaçlı yapılmıştı.Ağrı falan hissetmedim.Karında acıma hissi hareket ettiğim zamanlarda oluyordu.Memnun olmanızda ayrı bir güzel.Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun :71:darısı olmak isteyenlerin başına benimle beraber diyeyim :34: ah bende dümdüz göbüşüm yazarım buralara diye ayları deviriyorum.

Sevindim adınıza yeni göbüşünüzle size mutluluklar :29: doktorunuz kimdi nerede oldunuz ameliyatı ?

Çok geçmiş olsun yağ alınan yerler acıyor malesef bendede tek oralar acımıştı 2 . Haftada onlarda geçmişti bir süre sonra hepsini unutacaksınız merak etmeyin :)

Senin adına çok sevindim. bende bu cumartesi ayın 26. da ameliyat olacağım. Umarım sonrasında seninle aynı düşünceleri paylaşırım. Geçmiş olsun:):nazar:

Aslında biz ne desek boş bu konuda çünkü herkes farklı yaşıyor bu süreci benden 1 gün önce operasyon olan arkadaşla drenleri aynı gün çıkarttırmıştık o bayağı dik dururken hatta 1 hafta sonra yurtdışına dönerken ben 10. Günden sonra iyice rahatlamıştım 2. Hafta sonrası araba kullanıyordum birde şunu ekleyim bana yoğun lipo yapılmıştı o kısımlar çok acıyordu karın germe dikişlerimde acı falan hissetmedim lipo olmasa eminim çok daha erken toparlardım

Bana da lipo yapılacak ama doktorum 1 hafta sonra işe başlayabilirsin dedi. 15 gün sonra da araç kullana bilirmişim. Umarım çabuk toparlarım.

Bana da lipo yapılacak ama doktorum 1 hafta sonra işe başlayabilirsin dedi. 15 gün sonra da araç kullana bilirmişim. Umarım çabuk toparlarım.

Kullanırsın merak etme 10. gün bile kullanacak durumdaydım aslında birsz daha bekleyim dedim ilk emniyet kemerinin altına havlu katlayıp koydum ani fren falan olursa diye ama sonra gerek duymadım:) şimdiden geçmiş oldun çarçabuk atlatırsın inşallah :)

Son düzenleme:
arkadaşlar deneyimlerinizden cesareet buluyoruz...lütfen bizleri yalnız bırakmayın keza gün yaklaştıkça vazgeçesim geliyor ,sonra yorumlarınızı okuyup tekrar cesaretleniyorum..Teşekürler!

Resimleri gönderdim merakla yorumunu bekliyorum.

Back