Ameliyat öncesi kötü bir durum olmuş ama madem başka şansınız yok ve çok istiyorsunuz iyi düşünün iyi olsunkızlar bugun hastaneye yatısım yapıldı yarın aksılık olmazsa 9da amelıyat olcam amabugun yasadıklarım acıkcası bır kac defa amelıyat olmaktan vazgecme asamasına getırdı..bunları tektek yazıcam bana fıkrınızı soleyın lutfen
1 normalde heyetten gecmıs oldugum ıcın tek kurus odememem gerekıyorken doktor bırden ben malzeme alıcam eger almazsanız ben bu amelıyatı yapmam dedı sok olduk nerden bulcaz parayı dedık esım gıttı bankadan cektı getırdı 1200 lıra.
2 adam bırden karın ıcınız cok genıs tamolarak duz olmaz bıraz oval kalcak arka tarafa mudahale edemıycez hastanede lıposaksın aletımız yok bılmem neyle cekmeye calıscaz aa bılmem neden dolayı tam olarak alınmaz dedı..
ya kafam allak bullak tam vazgectım ama ordakı bırkac temızlıkcıyle konustum bence vazgecme aslında ıyı doktor ama ole sacmalar arada dedıler..hem baska sansımda yokkı bole yasayamıyorum dolasamıyorum karnım cıdden hamıle gb cunku baska yerde kılom yok yanı bıldıgınız bır kılo yada sarkma deıl..saglıksal acıudan anormal bır durum moralım cok bozuk herseye ragmen amelıyat olucam ama ıcım huzursuz..basta bole demıyordu korkmasın dıyordu sımdı allahım moralım cok bozuk lutfen bana dua edın lutfen ben cok kotu hıssedıyorum..
Bazen çok kendine güvenen çok övülen dr larında yaptıklarını hayretler içerisinde duyuyor ve okuyoruz ben sizin için dua edeceğim hakkınızda hayırlısı olsun