• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar hepinizee ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için...dedğim gibi korkulacak bişi yok,herşey güzel gelip geçioo en önemlisi sonucu çok güzel ve insanın kendine olan özgüveni geri geliooo :) ameliyatımı izmir tepcik eğitim araştırma hastanesinde oldum..dr um yaşar babür ertem. süper süper süper bi dr.. herkese anlatıp tavsiye ediyorum okadar tatlı diilli güler yüzlü kii insana en başta güven verio :) allah ondan razı olsun... bende durum böyle kızlarrr tek üzüldüğüm nokta ameliyat sonrası yattığım için azıcık kilo aldımm yiyip yatmaktann hepsi buu onuda ayağa kalkınca elbet veririm :))))))))))

hepiniziiiii öpüyorummmmmmmmmm :))) :16:

Resimleri gönderdim merakla yorumunu bekliyorum.

Şimdi baktım resimlere nldglp ve jelesec e de yolladım şişliklerin inince daha iyi anlaşılacak aslında ilk halini görüp yorum yapmak lazım o halini görmeden söyleyecegim eger lipo yapıldıysa biraz daha yapılmalıymış diyebilirim ama lipo izi göremedim fotolarda ilk aşama için gayet iyisin geçen gün konuştugumuz problem yok sende ufak birşey atlatmışsın bence daha kötü tahmin etmiştim göbek deliğinde büyük değil ilk zamanlar öyle görünüyor şişlikten 1. Ayda yeni foto çek bunlarla karşılaştır aradaki farkı göreceksin :)

Şimdi baktım resimlere nldglp ve jelesec e de yolladım şişliklerin inince daha iyi anlaşılacak aslında ilk halini görüp yorum yapmak lazım o halini görmeden söyleyecegim eger lipo yapıldıysa biraz daha yapılmalıymış diyebilirim ama lipo izi göremedim fotolarda ilk aşama için gayet iyisin geçen gün konuştugumuz problem yok sende ufak birşey atlatmışsın bence daha kötü tahmin etmiştim göbek deliğinde büyük değil ilk zamanlar öyle görünüyor şişlikten 1. Ayda yeni foto çek bunlarla karşılaştır aradaki farkı göreceksin :)

Aml.öncesi ve lipo yaptığı bölgenin fotolarını yolladım ama dediğin gibi lipo banada yeterli gelmedi sebebiyse tam yan karın kısmımda uzunca bir böbrek aml.izim var biraz risk olduğunu sigara içmeminde dezavantaj olacağını doku kaybı ihtimalini güçlendirebileceğini yanlara yapmanın yeterli olacağını söyledi ama tamamen iyileştikten sonra mide ve arka yanlara yaptırmayı düşünüyorum.

Bu arada aml.öncesini gördüysen tam bir korku filmi,seninde bu kadar kötümüydü

Şubat cım merhaba resimlerini gördüm.Şuan için bir şey söylemek için erken diye düşünüyorum.İlk olarak göbek deliğin bence çok güzel ve olması gerektiği büyüklükte.Üstü bantlı olsa bile güzel.Dİkiş hattın da çok düzgün.Sen şimdiki hallerine pek takılma dediğim gibi çok yeni bu resimler.Sadece benim dikkat ettiğim sanırım öncesinde çok fazla çatlağının olduğu.Yandan gördüğüm resimde onlar tam gitmemiş galiba.Demekki eski göbek deliğinin çok üzerindeydi ki çatlakların ancak aşağıya doğru kesip atsa bile hepsi gitmemiş.Bir de karnın şu an için çok şiş.Sakın buna da takılma çünkü benimde ameliyat sonrası görüntüm aynı böyle idi.Hatta daha fazla bir şişlik vardı diyebilirim.Eşim üzülüyordu,hani karnın dümdüz olacaktı falan dedikce ben de çok üzülüyordum kendi kendime.Sonrasında şişlikler inip te kilo vermeye başladığımda inanılmaz derecede karnımın sanki çekildiğini ve düzleştiğini günbe gün gördüm.Sana sadece şunu tavsiye edebilirim sakın ola eski yeme alışkanlığını devam ettirme.Az ama sık sık ye.Küçük tabaklara koy bütün yemeklerini.Bak biraz önce içime bir çikolata isteği girdi.Dolap oğlumun çikolatayı çok sevmesinden dolayı dolu.Hemen beynime komut gönderdim.Sakınn dedim hemen bir bardak su içtim az ve yarım yağlı süt ile kendime bir nescafe yapıp içtim.Hatta son yudumunu şu an götürdüm:34: ve o istek bitti:46: hep mücadele ve oto kontrol şart.1-2 ay önce fazladan 2 kilo almıştım.Son sürat ve disiplinli bir şekilde diyete başladım.2 kiloyu verip üstüne 3.5 kilo kadar daha verip 5.600 gr a kadar verdim.Ameliyatımın üzerinden 1.5 sene geçmesine rağmen hep dikkat ediyorum.Zira yiyince hemen davul gibi şişmeye başlıyorum.Sana kolay gelsin Şubat cım.Umarım istediğin cevabı bulmuşundur yazımda.

Aml.öncesi ve lipo yaptığı bölgenin fotolarını yolladım ama dediğin gibi lipo banada yeterli gelmedi sebebiyse tam yan karın kısmımda uzunca bir böbrek aml.izim var biraz risk olduğunu sigara içmeminde dezavantaj olacağını doku kaybı ihtimalini güçlendirebileceğini yanlara yapmanın yeterli olacağını söyledi ama tamamen iyileştikten sonra mide ve arka yanlara yaptırmayı düşünüyorum.
Dışarı çıkmıştım şimdi gördüm öncesini benim göbegimde seninki gibi şişti sırtım kat kat ve yanlarım kocamandı :( öncesine bakınca derim ki çok iyi durumdasın:))) kendimden yola çıkarak iyileşme sürecini göz önüne alırsak bence memnun olacaksın :)) ilk günler izler bendede yukardaydı çamaşırdan görünüyordu şimdi içinde kayboluyor benim 3,5 ay oldu
sigarayı bırakmadan bir operasyon daha kesinlikle düşünme birde bu köpekkulağı düzelecek dimi sonradan yani dr bunu halledebilir daha önce iz konusundan bahsetmiştin doğru sonradan aklıma geldi

Şubat cım gerçektem muhteşem bir değişim.Aslında bu resimleri yanyana koyup bakıldığında,durumunun ne kadar değişiklik gösterdiği çok açık hatta apaçık ortada.Senin şimdi bundan sonra yapacağın en güzel şey karnının şişliğine kendinde çabalayarak biraz kilo vermendir.Onu da yaparsan sonucun çok güzel olacak inan.

Bende isterem :34:

Son düzenleme:
karıngerdirme yaptıracağım inşallah ama çok kiloluyum doktorum yaparız dedi bunalıma girdim resmen :18:

mesajı yeni gördüm döndüğün için teşekkür ederim benim 3 tane çocuğum varda takipte zorlanıyorum tatlım kilo fazlasına gelince boy 1 70 kilo 102 ama hormon bozukluğu var veremiyorum:14:

mesajı yeni gördüm döndüğün için teşekkür ederim benim 3 tane çocuğum varda takipte zorlanıyorum tatlım kilo fazlasına gelince boy 1 70 kilo 102 ama hormon bozukluğu var veremiyorum:14:

Karın ameliyatını kilo verme olarak düşünmeyin.Sizin motivasyonunuzu bozmak istemem ama istediğiniz sonucu alamayacağınız kanatindeyim nacizane fikrim.Bu kilo karında toplanmadı sonuçta.Tüm vucuda bakmak gerekir.Ne kadar toparlama yapılır düşünmek lazım.Kilo vermenin yollarını arayın öncelikle.Doktorlara danışın.

Yolladım sanada canım şimdi sende yaz buraya yorum şubat merak ediyor :)

Çok teşekkürler bestecim.

Şubat
Öncesi ve sonrası bence güzel olmuş.Zamanla ödem gidince hatlar belirginleşir.Göbek deliğini tam anlamadım şişmi içinde bir şeymi var.Böyle bile eskisinden daha güzel.

Eğer karın çok ve sarkıklığınız varsa bu düzelsin toparlansın diyorsanız olabilir olmaz demiyorum.Dediğim gibi herkesin vücudu farklı siz vücudunuzu daha iyi biliyorsunuz.Bir doktorla kalmayın birkaç doktora gidin ve fikir alın.Size benzer vücudun resimlerini varsa canlı örnek görmeye çalışın.O zaman kafanızda bir şablon oluşur.Bütün doktorlar yaparım der ama beklentinizi karşılar mı düşünün öyle karar verin.Sonuçta bir ameliyat olacaksınız hiç değilse deysin.

Back