Merhaba arkadaşım;benim bugün aml.sonrası 13.günüm şu an dikişlerin üzeri bantlı olduğu ve dikişler düşmediği için sonuç ne olacak bilmiyorum ama benim kilo sorunum yoktu fakat senin tabirinle ikizlere hamile gibiydim bacak kısmıma 36 beden olurken karın bölgem 42 idi yıllardır aldıgım her pantolonu terziye götürüp beli bacağı yaptırırdım,gömlek hayatta giyemezdim,ben devlette olmadım Adanada özel bir hastanede oldum ama sadece hastanenin kalitesi açısından orayı tercih ettim,yoksa doktorun adını goggle a dahi yazınca sadece eğitim bilgisi çıkıyordu başkada hiç bir referansı yoktu,kadere kırkbeş sonuç ne olursa olsun aml.olmak istiyordum ve başka alternatifimde yoktu.Şöyle düşün en kötüsü ne olbilirki,
asimetrik dikiş izi,göbekdeliği büyük veya küçüklüğü,potluk veya köpek kulağı inan bu yağ kütlesinin görüntüsü çok çok daha kötü,dikiş izlerini vs.saklayabiliyorsun fakat o koca göbek hiçbir yere sığmıyor.Onun için sen yinede güzel düşün güzel şeyler olsun endişelerini anlıyorum bu hepimiDe oldu fakat en kötü dikiş izi vs.o koca göbekten kat kat iyidir.Benim henüz yeni olduğu ve korse takılı olduğu kalde dışarıdan düz görünüyor,inanırmısın önceden kocamın yanında giyinmeye dahi utanırken(göbekten dolayı)şimdi pijamamı filan ona değiştirtiyorum.Seninde herşey yolunda gider ve sağsalim kurtulursun inşallah hatta benim gibi şurasımı büyük burasımı.yok dikiş uzun mu kısamı,ora niye öyle bura niye böyle diye yazarsın,tecrübeli arkadaşlarda cevaplar,ama hiç korkma umarım herşey istediğin gibi olur.