Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Şubat ın öncesi ve sonrası inanılmaz değişim olmuş.Şuanda sadece ödemleri var.o da çok normal.Onlar da indimi oooo süper olacak.Dİkişi çok düzgün.
Beste'cim senide meşgul ettim ama çoook çook sağol.O köpek kulğı bazen kendi kendinede düzelebiliyormuş ama olmassa lokal olarak düzeltebileceğini söyledi,umarım gerek kalmaz.Yolladım sanada canım şimdi sende yaz buraya yorum şubat merak ediyor :)
Beste'cim senide meşgul ettim ama çoook çook sağol.O köpek kulğı bazen kendi kendinede düzelebiliyormuş ama olmassa lokal olarak düzeltebileceğini söyledi,umarım gerek kalmaz.
mesajı yeni gördüm döndüğün için teşekkür ederim benim 3 tane çocuğum varda takipte zorlanıyorum tatlım kilo fazlasına gelince boy 1 70 kilo 102 ama hormon bozukluğu var veremiyorum
Yolladım sanada canım şimdi sende yaz buraya yorum şubat merak ediyor :)
Sanırım şiş herhalde,bilemiyorum ama kuş parmağım dahi girmiyo ve içerisinde kurumuş kan parçaları var.Bu üzerindeki bantlardan dolayı pek birşey anlayamıyorum ama o bantlar ne zaman düşer acabaÇok teşekkürler bestecim.
Şubat
Öncesi ve sonrası bence güzel olmuş.Zamanla ödem gidince hatlar belirginleşir.Göbek deliğini tam anlamadım şişmi içinde bir şeymi var.Böyle bile eskisinden daha güzel.
Resimleri gönderdim merakla yorumunu bekliyorum.
Arkadaşlar ben arkadaş olduğum kişilerin fotoğraflarını profillerine sonrada fortoğraflar kısmına girerekmi görebilirim,eğer öyleyse bir tuhaflık var hiç bir fotoğrafı göremiyorumm
Ben resim yükleyemiyorum ama özelden mesaj hakkın varsa e postanı gönder oraya göndereyim.şubatcım resimlerini merak ediyorum nasıl görebilirim
Sanırım şiş herhalde,bilemiyorum ama kuş parmağım dahi girmiyo ve içerisinde kurumuş kan parçaları var.Bu üzerindeki bantlardan dolayı pek birşey anlayamıyorum ama o bantlar ne zaman düşer acaba
Evet hastaneden çıkarken Benimde göbeğimde küçük gazlı bez vardı sonra düştüğünü farkettim doktor ilk kontrolde sordu gazlı bez ne oldu diye düştü dedim ve araya laf karıştı unuttum,eve gelince hemen yapıp yerleştirdim ama sanırım delikte bi derinlik olmadığından sürekli çıkıyordu ve daha fazla zorlamadım ama iyimi ettim kötümü bilmiyorum.bu arada beğenmene çok sevindim.Canım oturması için zamana ihtiyacın var.Benim göbekte bant falan yoktu.Sadece gazlı bezi kıvırıp içine koyuyordum üstünede gazlı bez kapatıyordum ilk yaptığım pansumanlarda.
Kontrole gittiğinde temizler doktor onları içinin şiş olması da normal.İlk ayda farkı güzelliği görmeye başlıyorsun.Tam oturması 6 ay bence.En azından bende öyle oldu.
Ben beğendim açıkçası.
kızlarrr henüz dr a kontrole gitmeme daha 15 gün var.onada sorucam ama önce size sorayım istedim nede olsa tecrübelisiniz cinsel ilişki ye geçme süresi nedirr acaba?
kızlarrr henüz dr a kontrole gitmeme daha 15 gün var.onada sorucam ama önce size sorayım istedim nede olsa tecrübelisiniz cinsel ilişki ye geçme süresi nedirr acaba?
Ben resim yükleyemiyorum ama özelden mesaj hakkın varsa e postanı gönder oraya göndereyim.
Selam maalesef özel mesaj atamıyorum
Merhaba egeli geçmiş olsun,sanırım bir gün arayla aml.olduk benimde ikinci kontrolüm 12 gün sonra anladığım kadarıyla sen daha rahat atlatmışşın ama benim halâ ufak tefek özellikle göbek çevremde ağrılarım oluyo ve dik yürüyemiyorum,yani çabalıyorum ama göbek çevrem aşırı geriliyor.Yukarıda sorduğun sorunun cevabını açıkçası eşimde çok merak ediyor ama bende doktora soramıyorum,sayfayı net hatırlıyamıyorum ama burada bir arkadaş üçüncü haftadan sonra diye yazmıştı ama bilemiyorum kendi tecrübesimi,doktorumu söyledi.