Şunu söyleyebilirim bugün 15. Günüm bulaşık ve ortalık toplamak gibi şeyleri yapabiliyorum fakat fazla doaşınca müthiş sırt ağrısı çekiyorum ama uzanınca geçiyo,mâlum halâ eğik yürüyorum onun dışında aml.olduğum günden beri hiç dikiş yerimde ağrı olmadı fakat göbek çevremde sürekli orta şiddette ağrılarım var,yatak olayına gelince aslında 11.gün yan yatabildim fakat topikteki bir arkadaş 1 ay süreyle sırtüstü yatılmasının daha iyi olacağını ve yan yatınca korsenin beli kavramadığı yazmış gerçekten gözlemledim çok haklı,yani yine sırt üstü yatmaya devam,umarım hepimizin sonuçları memnun edici olur ve bu yaşadıklarımızı çarçabuk unuturuz.
beria sende resim koysana bizde görelim , hersey normaldir bence. Biraz denisik geliyor insana yeni bir göbek deligin olamasI. Benim mide kIsmImdada eskiye göre sislik var, seninle konusmustuk sendede yama var orada. Uzun sürüyor bence iyilesmesi....Benim lipo yerlerim de acIma falan yok...
Belimde alInan bölge mükemmel belli oluyor.Bacaklarda minimal alInmIs tekrar yaotIracagIm istedigim sonucu alasaya kadar. ..
Aynen öyle beste,bu arada umarım sende sonuçlardan memnunsundur,o vakitler bana gösterdiğin alâka için tekrar tekrar teşekkürler.
Arkadaslar karin germe ameliyatindan sonra olan odemler ne zaman iniyor
Şubatcım,
Ameliyattan 1 hafta sonra işe dönmek zorundayım.Ofis ortamında oturarak çalışmak beni zorla mı?
rica ederim canım ne demek :) sorununu büyümemesine ve çözülmesine çok sevindm benim eski halimi görseydin evrim geçirmiş gibi oldum :) çok kötüydü sırtım yanlarım eskiden eser yok hatta unuttum bile o görüntüyü :)
Senin adına gerçekten sevindim,ve senin yorumun benim için önemli çünkü en azından bu aml.geçiren bir çok arkadaş görmüşsün dediğim gibi biraz teknoloji özürlüyüm fakat bir şekilde resimlerimi görmeni istiyorum,geçen e posta gönderebilirsin demiştin yani resim gönderebilirmiyim veya sen bu resmi tecrübeli bir kaç arkadaşa daha gönderebilirmisin(nlpgld,ada,adını hatırlayamadığım birkaç arkadaşa)
Şubatcım,
Ameliyattan 1 hafta sonra işe dönmek zorundayım.Ofis ortamında oturarak çalışmak beni zorla mı?
8 ekimde yapılacak olan ameliyatım 5 ocağa ertelendi ve nihayetinde oldu.:) 15 günü geçti çok şükürr iim ağrım yok fakat karın bölgem aciooo hala dikişlerim değil ama iç kısımlar yağların sıyrıldığı yerler....bu normalmi bilmiyorum...ameliyat sonrası herhangi bi şikayetim olmadı direnim hemen çıktı sondamda...kalktım dolaştım wc ye de rahat gittim...ii atlattım yanii ...hala sargı bezinin ve korsenin altında olan göbüşümmmmm süperrrrr süper süperrrr dümdüzzzzzzzzz herkese tavsiye ediyorum üstelik korkulacak bi ameliyatda değil kızlarr gerçekten emin olun eğer sezeryan olduysanız bunu hayli hayli olursunuz :)
8 ekimde yapılacak olan ameliyatım 5 ocağa ertelendi ve nihayetinde oldu.:) 15 günü geçti çok şükürr iim ağrım yok fakat karın bölgem aciooo hala dikişlerim değil ama iç kısımlar yağların sıyrıldığı yerler....bu normalmi bilmiyorum...ameliyat sonrası herhangi bi şikayetim olmadı direnim hemen çıktı sondamda...kalktım dolaştım wc ye de rahat gittim...ii atlattım yanii ...hala sargı bezinin ve korsenin altında olan göbüşümmmmm süperrrrr süper süperrrr dümdüzzzzzzzzz herkese tavsiye ediyorum üstelik korkulacak bi ameliyatda değil kızlarr gerçekten emin olun eğer sezeryan olduysanız bunu hayli hayli olursunuz :)
Aslında biz ne desek boş bu konuda çünkü herkes farklı yaşıyor bu süreci benden 1 gün önce operasyon olan arkadaşla drenleri aynı gün çıkarttırmıştık o bayağı dik dururken hatta 1 hafta sonra yurtdışına dönerken ben 10. Günden sonra iyice rahatlamıştım 2. Hafta sonrası araba kullanıyordum birde şunu ekleyim bana yoğun lipo yapılmıştı o kısımlar çok acıyordu karın germe dikişlerimde acı falan hissetmedim lipo olmasa eminim çok daha erken toparlardım
Bana da lipo yapılacak ama doktorum 1 hafta sonra işe başlayabilirsin dedi. 15 gün sonra da araç kullana bilirmişim. Umarım çabuk toparlarım.
Aslında biz ne desek boş bu konuda çünkü herkes farklı yaşıyor bu süreci benden 1 gün önce operasyon olan arkadaşla drenleri aynı gün çıkarttırmıştık o bayağı dik dururken hatta 1 hafta sonra yurtdışına dönerken ben 10. Günden sonra iyice rahatlamıştım 2. Hafta sonrası araba kullanıyordum birde şunu ekleyim bana yoğun lipo yapılmıştı o kısımlar çok acıyordu karın germe dikişlerimde acı falan hissetmedim lipo olmasa eminim çok daha erken toparlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?