Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım bende benzeri bir operasyon olacak.evet, sırtı kapsıyor..ama benim fazla deri daha çok kalçalarda..

Canım benim önkarın, yanlar , sırt ve kanat kısmında deri fazlası yani üst vucutta komple war. Bu cevresel karın germenin izi sanırım tamamen 360 derece oluyor peki sıkı bir üst vucuda kavusturuyor mu ki? Hangi şehirde ve hangi doktora göründün burada bunun hakkında bilen doktor yok. Bana da söyle de canım ben de o doktora gideyim. Öptüm.

canım bende benzeri bir operasyon olacak.evet, sırtı kapsıyor..ama benim fazla deri daha çok kalçalarda..

Canım benim önkarın, yanlar , sırt ve kanat kısmında deri fazlası yani üst vucutta komple war. Bu cevresel karın germenin izi sanırım tamamen 360 derece oluyor peki sıkı bir üst vucuda kavusturuyor mu ki? Hangi şehirde ve hangi doktora göründün burada bunun hakkında bilen doktor yok. Bana da söyle de canım ben de o doktora gideyim. Öptüm.

Valla kardeşim sen yolunu çizmişin Allah açık etsin.Bencede yapabileceklerini yap kendini hazırla ona göre hareket et.Moralini hiiiç bozma kendini motive et planı programı yap sonrası gelir zaten.Maddi bağımlı olunca her hak mübah onlara ayrılmaz gibi görüyorlar.Onlara mutaçmışız gibi.Aldatmanın delilleri varsa onlarıda gizliden topla.Sormak istediğin paylaşmak istediğin olursa sor elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Herşey gönlünce olsun.

Son düzenleme:
çok mersi canım inşallah geçecek...sen nasılsın? ağrılar var mı? bu sefer çektiklerine değer inşallah

sağol canım ağrılarım geçti arada bir sızlanma oluyor o kadar şükür. cuma günü bandajj ve dikişler alıncak . kurtulcam bu kabustan inş.

çok iyi büyük ağrılar çok olmadı galiba? atlat hepsini de güzelliğini yaşa canım

evet canım ilk ameliyattan çıktığım gün ağrı kesici iğneyi yiyene kadar ağrılarım oldu ama o günden sonra çok canım yanmadı şükür. :) tabi bu ameliyatta karnımın dikişleri yenilendi burnuma ufak bir revizyon yapıldı silikonlarım çıktı ve bel arkası simitlerime lipo yapıldı. buna rağmen ilk ameliyattaki sıkıntıların hiç birini çekmedim :) . canım benim inşallah senin ameliyatında en hafif şekilde atlatır gidersin :)

oh oh oh maşallah arkadaşıma baştan aşşağı yenilenmiş sin çok sıkıntı çektin mutluluk hakkın canım

keyfiminkahyasi bu estetigin hepsi kaca mal oldu merak ettim vallaaa ohhh ne güzel kökden cözmüsün sen hepsini bir seferde yaptirmisin ohhhhhh
gecmis olsun agrin sizin ay olmazmiiii kiz masallah hic korkmadinmiiii doktor ellemedik yer koymamisssss valla korkdum sen yazarkennn

canım benim de benzer; sanırım sen de çok kilo verdin..

fark; sadece sırtım yerine kalçalarımda var daha çok fazla deri.ama doktor görünce tüm çevreyi söyledi hemen ki ben de farkındayım sorunun.o doktor ercan karacaoğlu. istanbul'da kendisi, görmüşsündür bu başlıkta adını sıkça..

evet, herkes anlamıyor o problemi.sanırım ciddi ustalık ve estetik göz gerektiren bir operasyon. bana 2 doktor bunu söyledi biri ercan bey, diğeri de tayfun aköz.ikisi de çok iyi doktorlar.ve açıkcası tayfun bey fiyat açısından biraz daha makul.daha doğrusu yapabileceği tüm kolaylığı yapmaya çalışıyor...

görüşme sonrası kendimi ercan bey'e daha yakın hissettim fakat. bence, ona ameliyat olmayacaksan bile mutlaka görüş ve fikrini al.

ben 21'inde istanbul'da olacağım.22'sinde de doktorumu görmeye gitmeyi düşünüyorum; ameliyattan önce bir kez daha görüşmek istiyorum yani..

gelebilirsen o gün gel, beraber gidelim; hem benim öncesini görürsün; doktoru dinlersin; hem de kendi durumunu görüşürsün...

ama burda sayfalardan okuduğum kadarıyla en tecrübelisi ve öncesi sonrasıyla bir tek foto yayınlayan ve samimiyetine inandığım kişi olarak senden ricam benide eklermisin,bende ameliyat olmak isteyen biri olarak kafam sayısız sorular ve endişeler var tabi herşeyden önce doğurmam lazım ama nerdeyse 1 yıldır bu iş kafamda vardı ama işin içine hamilelik girince ertelendi sadece ama çok kararlıyım bu konuda,hayırlısıyla doğurayım,sütten keseyim ilk işim allahın izzniyle bu ameliyatı olmak,tabi birde göğüs deformasyonum var maalesef,içi sıkılmış limon gibi oldular aynı anda silikon ameliyatıda olunabiliyormu acaba yoksa acı dahamı fazla olur,önce karın ameliyatı olup sonramı göğüs amaliyatı olmak gerekli? Ay çok fazla oldum farkındayım ama heyecanıma ver o kadar sabırsızım ki bu konuda,biran önce doğurayım diye gün sayıyrum inan :)

devlet hastanesinde oldum doktoruma aşığım başlıyorum hastaneye gittim yatışımı yaptım içime korku düştü çümkü biliyorsunu üç kez gün aldım hep bişi çıktı neden ısrar ediyorum belki olmamam gerekiyor die düşündüm ama bu göbeklede yaşamak istemiyordum içimde böle fırtınalar koparken hemşireler geldi ve hazırlan ameliyata giriyorsun dedi düşün artık neyse sedyeye yattım titriyorum ameliyat haneye girdim doktorum gülerek bana doğru geliyor ben gelme vazgeçtim gelme dedim oda çok geç kescem seni diyerek yanıma geldi neyse moral verdi ameliyata girdim karında çıkan yağlardan yüzüne azcık enjekte edicem yüzü zayıf dedi güzel olacaksın dedi son hatırladığım bunlar gözümü açtım ve her ey bitmişti ve adet ağrısından hafif bir ağrı hissediyordum takılan serumla oda geçti şükür hiç zorlanmadım çok eğik yürümedim ama sürekli hareket ettim çok yatmadım buda yaralarımın çok çabuk iyileşmesine yardım etti şu anki hislerim sanki içimde zoraki bir korse var çıkaramıyorum ama görüntüden çok memnunum şiş olmasına ragmen harika hissediyorum iyiki olmuşum :) yüzümde güzel oldu ve bunlara hiç para vermedim sadece lipo makinesi kirası verdim medikale o kadar sıra memelerde :)

Jelesec bana görev verdi geyik başlığını baştan oku diye:) Ben de abarttım biraz, hepsini okuyorum:)

Rabbit inan ben bu başlığı birde meme küçültmeyi neredeyse ezbere biliyorum sende benim arkamdan bayrağı aldın geliyorsun belli sana kolay gelsin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…