- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
devlet hastanesinde oldum doktoruma aşığım başlıyorum hastaneye gittim yatışımı yaptım içime korku düştü çümkü biliyorsunu üç kez gün aldım hep bişi çıktı neden ısrar ediyorum belki olmamam gerekiyor die düşündüm ama bu göbeklede yaşamak istemiyordum içimde böle fırtınalar koparken hemşireler geldi ve hazırlan ameliyata giriyorsun dedi düşün artık neyse sedyeye yattım titriyorum ameliyat haneye girdim doktorum gülerek bana doğru geliyor ben gelme vazgeçtim gelme dedim oda çok geç kescem seni diyerek yanıma geldi neyse moral verdi ameliyata girdim karında çıkan yağlardan yüzüne azcık enjekte edicem yüzü zayıf dedi güzel olacaksın dedi son hatırladığım bunlar gözümü açtım ve her ey bitmişti ve adet ağrısından hafif bir ağrı hissediyordum takılan serumla oda geçti şükür hiç zorlanmadım çok eğik yürümedim ama sürekli hareket ettim çok yatmadım buda yaralarımın çok çabuk iyileşmesine yardım etti şu anki hislerim sanki içimde zoraki bir korse var çıkaramıyorum ama görüntüden çok memnunum şiş olmasına ragmen harika hissediyorum iyiki olmuşum :) yüzümde güzel oldu ve bunlara hiç para vermedim sadece lipo makinesi kirası verdim medikale o kadar sıra memelerde :)
doktoruna aşıkmısın? aman diyeyim aşk meşk olmasın şaka bir tarafa çok mutlu olacağın sonucu yaşarsın inşallah