Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

gecmıs olsun allahım şifa versın ve cabucak kolayca atlatsın ıns..dualarımız senınle jelesec..

canım geçmiş olsun jelesec.bir an önce iyileşmen dileğiyle..........

inşallah geçip gidecek sevgiler

dudi kusura bakma ya canlı ameliyatı yaşamak nasip olmadı:)) hevesini 5.6.ay sonraya sakla artık

Son düzenleme:

açıklama için sağol bebeğim iyiki varsın desteğin için çok çok teşekkürler.

nldglp tesekürler haber verdigin icin jelesec gecmis olsun canim üzüldüm inankiiii olur her sey insan icin tez zamanda düzelirsin isallah

sağol şeydacım, vardır bunda da bir hayır diyorum inşallah atlatıp önümüzde ki estetik operasyonlara bakacağım

Son düzenleme:
sağol şeydacım, vardır bunda da bir hayır diyorum inşallah atlatıp önümüzde ki estetik operasyonlara bakacağım

jelesec ajda pekkan halt etmis biz onu gececezzzzzz hahhayyyyyy gerdire gerdirrrrree
ajda bacum favurumdur benim estetik konusundaaaaaa

inşallah geçip gidecek sevgiler

dudi kusura bakma ya canlı ameliyatı yaşamak nasip olmadı:)) hevesini 5.6.ay sonraya sakla artık

cnm benim sen ii olda gerısı onemlı dııl..herseyın bası saglık..umarım hersey yolunda gıder bır an once kavusursun saglıgına ve 5-6 ay sonra tanısrz :)

Ancak yeni üye olabildim,bende bu kervana katılmak isteyen biri olarak sizden destek ve biraz bilgi istiyorum,bende sizlere vücüt geçmişimi anlatayım. Bende 2 doğum öncesine kadar en fazla 49,50 kiloya sahipken hamileliğim sırasında 83 kiloya daynmış,ve tam bir fay hattı edasıyla çatır çatır çatlamış,eşiyle bu konuda neredeyse boşanma noktasına gelmiş biri olarak sizlerden gerek görsel gerekse yazınsal olarak destek bekliyorum sevgili arkadaşlar,öncelikle belirteyim eşimle çooook severek evlendik,ve eşim tam bir mükemmelliyetçi zihniyet o nedenle önce vücuduma aşık olmuş sonrada bana :) maalesef şuanki halimden ikimizde mutsuzuz,nette bu konudam görsellere çok fazla baktım ama görünrüler korku filminden çıkma gibiler sahiden amel.sonrası o derce korkunçmu? o kadar acıya katlanıp bide sonucunda hüsrana uğramak istemiyoprum işin gerçeği,özellikle daha evvel aml. olmuş ve fotolarını paylaşmış arkadaşlardan rica ediyorum lütfen beni aydınlatın lütfen

bak şimdi ameliyatımı oldum geziyorum

cnm benim sen ii olda gerısı onemlı dııl..herseyın bası saglık..umarım hersey yolunda gıder bır an once kavusursun saglıgına ve 5-6 ay sonra tanısrz :)

sea72; geçmişler olsun ne zaman oldun ? geziyormusun? maşallah sürecini yaz bakalım nasıl geçti ameliyat?

evet dudi 5.6.ay sonra tanışırız hem kilolarımızı da veririz çok sağol iyi dileklerin için

sonrasında sütten keser kesmez niyetim ameliyat olmak eşimi daha bu hamileliğimi öğrenmeden öncesine kadar,ikna etmekle uğraştım,tam ikna ettim derken tekrara hamile olduğumu öğrendim,herşey nasip kısmet tabi,birde şim nedense ameliyatın maliyetindenmidir nedir pek bir sıcak bakmadı tabi bu işe ama nedense her fırsatta eleştirmektende geri durmadı vücudumu zaten hamilelik psikolojisi hemde bozulmuş bir vücut tahmin edersinizki isyanlardayım inşallah bu yaza marmara tarafında bir yere tayinimi aldırabilirsem,hem ameliyat için ist.yakınlık açısından benim için çok iyi olacak,

heyacanin buralara kadar yansidi bebeklerin biraz büyüsün kilo ver sonra amaliyat ol canim acele etme iyi düsün sonra karar ver amaliyati öyle ol bazilari kilo verme gibi düsünüyor amaliyati öyle deyil düzeltilmesi gerenken yerde germe oluyor allah hayirlisini versin

tam sigarayı azaltmaya çalışıyorken yine aldatıldığımı öğrendim çok kötüyüm sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum

Çok çok geçmiş olsun.Dualarımız onunla olacak.

Snırım ben biraz arkadan geliyorum.Herneyse ayakta olmanız çokk çok güzel haber .Sağlık dolu günler diliyorum.

Allah çocuklarınıza ve size sağlıklı ömürler versin.Bence şimdilik yeni gelecek bebişe odaklan kendine iyi bak.Zamanla her şey yoluna girer.Bu arada eşinize de doğum sonrası bu ameliyatı yaptırmakta kararlı olduğunu hissettirirsin takma şimdiden.Bebişi amzirme olayının bitmesi ve 4-6 ay kadar zaman geçmesi gerekiyor bu ameliyatlar için.Çocukları belli bir sürekucağınıza alamayacaksınız.Ağır kaldırmak yasak.Üç çocuk Allah kolaylık versin zor.Kilonu vermende gerekir tabii.Kilon normal olursa ameliyat sonucunda güzel olur.Her şey gönlünüzce olsun.

tam sigarayı azaltmaya çalışıyorken yine aldatıldığımı öğrendim çok kötüyüm sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum

Kendine zarar.Kişiliksiz birinin yaptığının bedelini sen sağlığınla ödemek istiyorsan başka.Aldatılmak her koşulda kötü.Azaltma olmaz sigarada direk bırakacaksın.Kendin bırakamıyorsan yardım al MORA TERAPİ merkezlerini araştır sağlık bakanlığı onaylı doktor tarafından yapılan bir merkez olsun.Git ve bırak sigarayı.Sonra hayatını yaşamaya başla kendine güven ve kimsenin seni üzmesine izin verme.Yine aldatıldım diyorsun ilk değil demek ki.Bir kabul görmüş sonrasına yol açmış sanırım.Üzülmeyin desemde yaşayan sizssiniz bu stres ve üzüntüyü en aza indirmekte sizin elinizde.

Evet ilk değil, çocuklarımın maddi giderlerini karşılayamayacağım için ayrılamadım.10 kiloya yakın fazlam var, doktorum kilo vermemi söylemedi ama ameliyat öncesi ideal kiloya inmek istediğimi doktoruma söylediğimde onayladı.Sigarayı bırakırsam da kendimi yemeğe veriyorum.Moralim ciddi derecede bozuk günlerdir uyuyamıyorum ama daha çok hırs yaptım bir an önce ideal kiloma inip ameliyatımı olup işimi kurmak için 2-3 ay daha sabır etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…