- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
geçmiş olsun canım. bugün olmaz yarın olur üzülme.
çok mersi canım inşallah geçecek...sen nasılsın? ağrılar var mı? bu sefer çektiklerine değer inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım. bugün olmaz yarın olur üzülme.
Oysa ne umutla yazmıştım
Çepeçevre karın germe diye birşey warmıs, ben ondan istiyorum sırtımda da deri fazlası war çünkü. Sırtı da kapsıyor mu ki acaba o
canım bende benzeri bir operasyon olacak.evet, sırtı kapsıyor..ama benim fazla deri daha çok kalçalarda..
canım bende benzeri bir operasyon olacak.evet, sırtı kapsıyor..ama benim fazla deri daha çok kalçalarda..
Evet ilk değil, çocuklarımın maddi giderlerini karşılayamayacağım için ayrılamadım.10 kiloya yakın fazlam var, doktorum kilo vermemi söylemedi ama ameliyat öncesi ideal kiloya inmek istediğimi doktoruma söylediğimde onayladı.Sigarayı bırakırsam da kendimi yemeğe veriyorum.Moralim ciddi derecede bozuk günlerdir uyuyamıyorum ama daha çok hırs yaptım bir an önce ideal kiloma inip ameliyatımı olup işimi kurmak için 2-3 ay daha sabır etmem lazım
bende görebilirmiyim fotoları rica etsem cuma ameliyata gireceğim morale ihtiyacım var :)
çok mersi canım inşallah geçecek...sen nasılsın? ağrılar var mı? bu sefer çektiklerine değer inşallah
sağol canım ağrılarım geçti arada bir sızlanma oluyor o kadar şükür. cuma günü bandajj ve dikişler alıncak . kurtulcam bu kabustan inş.
çok iyi büyük ağrılar çok olmadı galiba? atlat hepsini de güzelliğini yaşa canım
Ah benim taş karınlı,güzeller güzeli,balli mı ballı,dilli mi dilli forum güzellerim herkeslere merhaba:))
evet canım ilk ameliyattan çıktığım gün ağrı kesici iğneyi yiyene kadar ağrılarım oldu ama o günden sonra çok canım yanmadı şükür. :) tabi bu ameliyatta karnımın dikişleri yenilendi burnuma ufak bir revizyon yapıldı silikonlarım çıktı ve bel arkası simitlerime lipo yapıldı. buna rağmen ilk ameliyattaki sıkıntıların hiç birini çekmedim :) . canım benim inşallah senin ameliyatında en hafif şekilde atlatır gidersin :)
oh oh oh maşallah arkadaşıma baştan aşşağı yenilenmiş sin çok sıkıntı çektin mutluluk hakkın canım
evet canım ilk ameliyattan çıktığım gün ağrı kesici iğneyi yiyene kadar ağrılarım oldu ama o günden sonra çok canım yanmadı şükür. :) tabi bu ameliyatta karnımın dikişleri yenilendi burnuma ufak bir revizyon yapıldı silikonlarım çıktı ve bel arkası simitlerime lipo yapıldı. buna rağmen ilk ameliyattaki sıkıntıların hiç birini çekmedim :) . canım benim inşallah senin ameliyatında en hafif şekilde atlatır gidersin :)
Jelesec bana görev verdi geyik başlığını baştan oku diye:) Ben de abarttım biraz, hepsini okuyorum:)Rabbit,bayağı sabırlı:)) bu sayfada bu yazıyı beğenmiş) oku oku bitmez...ama benim bir 10.sayfa maceram var onu mutlaka oku)))
Canım benim önkarın, yanlar , sırt ve kanat kısmında deri fazlası yani üst vucutta komple war. Bu cevresel karın germenin izi sanırım tamamen 360 derece oluyor peki sıkı bir üst vucuda kavusturuyor mu ki? Hangi şehirde ve hangi doktora göründün burada bunun hakkında bilen doktor yok. Bana da söyle de canım ben de o doktora gideyim. Öptüm.
sea72; geçmişler olsun ne zaman oldun ? geziyormusun? maşallah sürecini yaz bakalım nasıl geçti ameliyat?
evet dudi 5.6.ay sonra tanışırız hem kilolarımızı da veririz çok sağol iyi dileklerin için
Jelesec bana görev verdi geyik başlığını baştan oku diye:) Ben de abarttım biraz, hepsini okuyorum:)