Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden yazmışsın bende uzun uzun cevap yazdım ama gönderemedimposta girişin dolu bilgine öptüm seni
güzelim sen ne yapmış etmiş zamanı durdurmuş sun taş gibi manken gibi hatunsun daha ne olsun zaman sana acımasız davranmamış göğüsler yapıldı mı 10.numara daha 50.sene böyle gidersin sen
selam canIm,
nasIl gidiyo? karIn, gögüs vs.....
profil remini kIskanIyorum valla, bende isterim
Merhaba Ada cım.İyi gidiyor.Son halimi çektim ama bir türlü yükleyemedim karnımın.Beni biliyorsun hem karnımdan hem göğüs ten memnunum.Bir problem yok.Olur senin de tatlım merak etme.Doktorumuz iyidir bu konuda
selam arkadaşlar bende karın gerdirmek istiyorum
doğum yaptım malum sezeryan göbeği illa kalıyo
estetiğede önem veririm
dümdüz bir karın istiyorum
toipiği okudu biraz fakat komple okuyamadım tabiki başları okudum memnun kalan arkadaşlar vardı onlardanda cesaret aldım
çanakkalede oturuyorum burda üniversite hastanesinde vardı plastik cerrahi fakat kapanmış
cerrah emrah arslan vardı gittimi bilmiyorum
birde devlet hastanesinde var plastik cerrah
onlarla konuşacağım bakalım
ama tabikide olmazsa başka şehirdede yaptırırım
benim merak ettiğim ne kadar tutuyo ücreti nedir bilgi verirseniz sevinirim devletle özel hastane arasında fiyat farkı varmıdır
Buudamısın yakaladımmm
Ada cım karnımın şimdiki hallerini yükledim.Dikiş izlerim iyice belli bu resimde.Arkadaş listemdekiler bakabilisiniiz.Tam 1 yıl sonra dikişler.
güzelim atlamışsın bak yardım isteyenler var sen tecrübelisin yaz bakalım
Kızlar istanbulda oturuyorum evlendikten sonra çok kilo aldım ve göbek bölgemden bir türlü kurtulamıyorum.İstanbulda önerebileceginiz doktor ve hastane varmı
bayıldım bayıldım çok güzel olmuş bebem