Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb daha guzel olamadık ya olcaz ınsallah :) evet sen solemesen aklıma bıle gelmezdı ..bı aksılık olmazsa sımdılık tmm gelıorum..bu arada amelıyat olacagı hastane hangı yakada?sabah orda olcaz dı mı?yaaa o foto hıc 87 gıbı durmuo..evet super gorunuo 2. foto...benım mutlaka gelmem gerek sızlerı gormelıyım ..
Anadolu yakasında.Ataşehir de Memorial hastanesi.Sabah 8 de hepimiz kısmetse orada olacağız.Jelesec zaten ilk ameliyat.Ameliyathaneye girdikten sonrasında bir kahvaltı yaparız hep beraber.Sen de hepimizi teker teker görürsün dudi:) Çok sevindim inanki bu kararı verdiğine.Her şeyde bir nasip ve kısmet vardır.Belki senin kararında etkili olur bu görüşme.Bizler birbirimizin ameliyatlarına ve süreçlerine birebir tanık oluyoruz.İyileşme süreçlerinde kontrole gelip gittiklerinde buluşmalar düzenliyoruz.Gelebilen geliyor.İnan birbirini görüp daha çabuk karar verebiliyor insan.Senin de hakkında hayırlısı.24 Kasım görüşmek üzere sevgiyle kal...
Anadolu yakasında.Ataşehir de Memorial hastanesi.Sabah 8 de hepimiz kısmetse orada olacağız.Jelesec zaten ilk ameliyat.Ameliyathaneye girdikten sonrasında bir kahvaltı yaparız hep beraber.Sen de hepimizi teker teker görürsün dudi:) Çok sevindim inanki bu kararı verdiğine.Her şeyde bir nasip ve kısmet vardır.Belki senin kararında etkili olur bu görüşme.Bizler birbirimizin ameliyatlarına ve süreçlerine birebir tanık oluyoruz.İyileşme süreçlerinde kontrole gelip gittiklerinde buluşmalar düzenliyoruz.Gelebilen geliyor.İnan birbirini görüp daha çabuk karar verebiliyor insan.Senin de hakkında hayırlısı.24 Kasım görüşmek üzere sevgiyle kal...
Canım benim site üzerinde bir albümüm yok jelesec benim operasyondan önceki halimi görmüştü operasyonumda da hastanede olan arkadaşlardandı o dönemlerimi biliyor sonrası gördüğü resimler ise onun iz takıntısı vardı o yüzden özellikle izlerimin durumunu görmesi içindi siteye resim yüklemeyi düşünmüyorum zaten öncesi halinin resimlerini de dr dan almadım daha öncesi olmadan aradaki farkda anlaşılmıyor eger buluşma gerçekleşirse bende orada olacağım zaten o zaman görebilirsin nldglp nin resimleri ve süreci beni çok etkilemişti çünkü benim durumum da biraz ona benziyordu ayrıca operasyon günümde oda gelmişti ve karnını görmüştüm zaten onu gördükten sonra çokda düşünecek birşey kalmadı kafamda :)bende gormek ıstıorum o resımlerı ( mumkun mu acaba?
Resimleri görebilmek için albümü olan arkadaşların seni arkadaş listesine eklemesi lazımyardım edin resimleri göremiyorum
Arkadaslar ben dün acıbadem'e gittim , Tamer ŞAKRAK ile görüştüm Eskişehir'de. Ben doktoruma pek güvenemedim nedense. Bana dediği şu " Karın kaslarını dikeriz, ama sarkık derin fazla yok, bu izi kabul ediyorsan ol, ben gererim bu benim işim" gayet ukala ve küstahca geldi. Ayrıca göbeğimi içime çektiğimdeki hal olucakmıs. Sizlerin de öyle mi? Öff bi an önce olsam da kurtulsam artık. Bu arada fiyat standartmış 6000 tl bana cok pahalı geldi açıkçası.
Aslına bakarsan fiyat oldukça iyi bana göre fakat dr kafana yatmamışsa büyük problem derinin sarkma oranını bilemedigim için bu konuda fikir yürütemem ama iz konusunda bütün dr lar izi kabullenecekseniz olun diyor daha ukalasını gördüm ve bende kendisine zaten size ameliyat olmaya gelmedim fikir soracaktım dedim çıktım :)
Benim doktorum karın germeye ortalama 3500tl gibi fiyat verdi, gogusu de sgk dan ayarlarız dedi, bu durumda cok ucuza geliyor sorun olmasından huylandım simdi :18:
arkadaşlar bende oldum karın germe gerçekten tüm o buruşukluk gidiyor . göbek deliğimin hemen ustunde onemsenmeyecek kadar az bir çatlaklık kalmış ama o kadarcık olacak. şuan hala dikişliyim. ama iyileşince güzel olacağını düşünüyorum. dikiş açılmam oldu ama atlatıcam inş bu dönemi. darısı sizlerin başına inş.
Arkadaşlar sevgili Jelesec arkadaşımızın 24 ünde ameliyatı vardı biliyorsunuz.Bu arada Jelesec imizin bir nodül problemi de vardı.İki hafta kadar önce parça alınmıştı.Sonuçları belli oldu.Sanırım ilk etapda o bölgesinden ameliyat olması gerekiyor.Bundan dolayı 24 ündeki karın germe ameliyatı bir süre askıya alındı.Kendisi çok fazla yazmak istemiyor. Ankara dan gelmek isteyen sevgili Dudi ve diğer arkadaşlar için bu açıklamayı yapmak zorundaydım.Çünkü hepimiz ve bu ameliyatı olmak isteyenler özellikle birbirlerinin süreçlerini yakınen takip ediyorlar ve merak ediyorlar.Kendisi daha sonra foruma girer süreçlerini belki bizimle paylaşır.Şimdilik ben kendini Jelesec in karın ameliyatına göre ayarlayan ve uzaktan gelen arkadaşlara karın germe ameliyatının iptal olduğunu tekrar belirtmek istiyorum.Dualarımız onunla olacak.Bu süreci de eminim çok çabuk atlatacak.Herkese sevgiler...
Ben arkadaş dr a güvenemediğini söyledi onun için sorun dedim fiyat için değil :) istanbulda fiyatlar genelde 7 bin liradan başlıyor farklı şehirlerde daha uygun olabilir bizim buralarda böyle bir dr benden 7000 euro istemişti de :)
selam güzeller bugün bana tam iki ay oldu amaliyat izim incecik kaldi bunda benim etkim cokmus dün doktorum görmeye gittim o söyledi
deriye en cok etgi eden sigaraymis ben saglikli beslenecem sigara icmem iceninde yaninda durmam baya yesil ayciyimdir eger sigara icmis olsaymisim cok zor kavusur birde istemesende iz kötü oluyormus benden tavsiye hic deyilse 2 ay önce birakin amaliyattan sonra 1 ay icmeyin bana kalsa hic icmeyin derimde
kendinizin kiymetini bilin canlarrrrrr
gecmis olsun canım.ben 2,5 pakete yakın sigara iciyorum bırakmamı soyledi, bırakamam ama azaltıcam kısmetse.gecmis olsun tekrar
Arkadaşlar sevgili Jelesec arkadaşımızın 24 ünde ameliyatı vardı biliyorsunuz.Bu arada Jelesec imizin bir nodül problemi de vardı.İki hafta kadar önce parça alınmıştı.Sonuçları belli oldu.Sanırım ilk etapda o bölgesinden ameliyat olması gerekiyor.Bundan dolayı 24 ündeki karın germe ameliyatı bir süre askıya alındı.Kendisi çok fazla yazmak istemiyor. Ankara dan gelmek isteyen sevgili Dudi ve diğer arkadaşlar için bu açıklamayı yapmak zorundaydım.Çünkü hepimiz ve bu ameliyatı olmak isteyenler özellikle birbirlerinin süreçlerini yakınen takip ediyorlar ve merak ediyorlar.Kendisi daha sonra foruma girer süreçlerini belki bizimle paylaşır.Şimdilik ben kendini Jelesec in karın ameliyatına göre ayarlayan ve uzaktan gelen arkadaşlara karın germe ameliyatının iptal olduğunu tekrar belirtmek istiyorum.Dualarımız onunla olacak.Bu süreci de eminim çok çabuk atlatacak.Herkese sevgiler...