devlet hastanesinde oldum doktoruma aşığım başlıyorum hastaneye gittim yatışımı yaptım içime korku düştü çümkü biliyorsunu üç kez gün aldım hep bişi çıktı neden ısrar ediyorum belki olmamam gerekiyor die düşündüm ama bu göbeklede yaşamak istemiyordum içimde böle fırtınalar koparken hemşireler geldi ve hazırlan ameliyata giriyorsun dedi düşün artık neyse sedyeye yattım titriyorum ameliyat haneye girdim doktorum gülerek bana doğru geliyor ben gelme vazgeçtim gelme dedim oda çok geç kescem seni diyerek yanıma geldi neyse moral verdi ameliyata girdim karında çıkan yağlardan yüzüne azcık enjekte edicem yüzü zayıf dedi güzel olacaksın dedi son hatırladığım bunlar gözümü açtım ve her ey bitmişti ve adet ağrısından hafif bir ağrı hissediyordum takılan serumla oda geçti şükür hiç zorlanmadım çok eğik yürümedim ama sürekli hareket ettim çok yatmadım buda yaralarımın çok çabuk iyileşmesine yardım etti şu anki hislerim sanki içimde zoraki bir korse var çıkaramıyorum ama görüntüden çok memnunum şiş olmasına ragmen harika hissediyorum iyiki olmuşum :) yüzümde güzel oldu ve bunlara hiç para vermedim sadece lipo makinesi kirası verdim medikale o kadar sıra memelerde :)
devlet hastanesinde oldum doktoruma aşığım başlıyorum hastaneye gittim yatışımı yaptım içime korku düştü çümkü biliyorsunu üç kez gün aldım hep bişi çıktı neden ısrar ediyorum belki olmamam gerekiyor die düşündüm ama bu göbeklede yaşamak istemiyordum içimde böle fırtınalar koparken hemşireler geldi ve hazırlan ameliyata giriyorsun dedi düşün artık neyse sedyeye yattım titriyorum ameliyat haneye girdim doktorum gülerek bana doğru geliyor ben gelme vazgeçtim gelme dedim oda çok geç kescem seni diyerek yanıma geldi neyse moral verdi ameliyata girdim karında çıkan yağlardan yüzüne azcık enjekte edicem yüzü zayıf dedi güzel olacaksın dedi son hatırladığım bunlar gözümü açtım ve her ey bitmişti ve adet ağrısından hafif bir ağrı hissediyordum takılan serumla oda geçti şükür hiç zorlanmadım çok eğik yürümedim ama sürekli hareket ettim çok yatmadım buda yaralarımın çok çabuk iyileşmesine yardım etti şu anki hislerim sanki içimde zoraki bir korse var çıkaramıyorum ama görüntüden çok memnunum şiş olmasına ragmen harika hissediyorum iyiki olmuşum :) yüzümde güzel oldu ve bunlara hiç para vermedim sadece lipo makinesi kirası verdim medikale o kadar sıra memelerde :)
çok sağol canım benim :) seninde mutluluğunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Allah çocuklarınıza ve size sağlıklı ömürler versin.Bence şimdilik yeni gelecek bebişe odaklan kendine iyi bak.Zamanla her şey yoluna girer.Bu arada eşinize de doğum sonrası bu ameliyatı yaptırmakta kararlı olduğunu hissettirirsin takma şimdiden.Bebişi amzirme olayının bitmesi ve 4-6 ay kadar zaman geçmesi gerekiyor bu ameliyatlar için.Çocukları belli bir sürekucağınıza alamayacaksınız.Ağır kaldırmak yasak.Üç çocuk Allah kolaylık versin zor.Kilonu vermende gerekir tabii.Kilon normal olursa ameliyat sonucunda güzel olur.Her şey gönlünüzce olsun.
inşallah canım bende karnı yaptırıp sorunsuz atlatmayı çok istedim okudun mu bilmiyorum 24.kasıma günde almıştım ama araya sağlık açısından gerekli başka ameliyat girdi öncelik osonrası karın bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
doktoruna aşıkmısın?aman diyeyim aşk meşk olmasın şaka bir tarafa çok mutlu olacağın sonucu yaşarsın inşallah
Sen ameliyatını hangi şehirde oldun,devlet hastanesinde olduğun için ücrette bir farklılık varmı,doktorun kim,birde kesi yerin ne kadar bu sorularımı yanıtlarsan çok sevinirim tekrar geçmiş olsun gelişmeleri payaşırsan memnun olurum sevgiler
Rabbit inan ben bu başlığı birde meme küçültmeyi neredeyse ezbere biliyorumsende benim arkamdan bayrağı aldın geliyorsun belli sana kolay gelsin arkadaşım
Sizde sanırım ameliyat için gün sayıp sağlık nedeniyle ertelemiştiniz değilmi? insan bu kadar kendini hazırlayıp heyecanlanıp sonra aksiliklerle karşılaşınca bayağı bir stres oluyor değilmi? en azından bend eöyle olmuştu,bu buruş karından ve göğüslerden kurtulmak için neler veriridim bir bilesenizama kısemet..
bir kere ağzımız yandı canım bizim, o yüzden herkesten daha dikkatli olmak zorunda hissediyoruz bence kendimizi...
evet melek sağlık nedeniyle erteledim, ben meme küçülme ve yanında bir takım işlemler yaptırmıştım gecen sene 24.kasımda karın germe için gün almıştım ama tahlil sonucum kötü çıkınca öncelik sağlık ameliyatından yana oldu. Seni anlıyorum tabi düzgün olsun oramız buramızı istiyoruz biz kadınlar ama bu ameliyatı düşünmen için daha çok zamanın var hamileliğinin tadını çıkar sağlıkla doğur emzir büyüt inşallah ondan sonra 5.ayda bekleme süren var sütten kestikten sonra meme için yazıyorum karında nasıl olur bilgim yok süt olayını ,yani çok uzun bir süre seni bekliyorbizler her zaman sana yazar destek oluruz hiç kuşkun olmasın
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin sevgiler.
İnşallah öncelik bebeğimden yana,ama kendimi biran önce eski halime dönme fikrinden alıkoyamıyorum,sanırım birazda sabırsız bir mizacım var :S Tabi dediğim gibi bu konuda eşim büyük faktör,her fırsatta eleştirmekten geri kalmıyor sağolsunbeni ameliyat olmaya iten nedenlerin başında geliyorda kendileri,ama nedense ameliyatın maliyetini duyunca aslında gerek yok sen böylede güzelsin deyip geçiştiriyor,ama aklıma mıh gibi işlediği artık vücudumun güzel olmadığı ve eskisi gibi ona çekici gelmediğim fikrini hiç hesaba katmıyor. ah şu erkekler hep bencil hep bencil,üzrimde kurduğu o psikolojiyi anlatamam...
inşallah canım bende karnı yaptırıp sorunsuz atlatmayı çok istedim okudun mu bilmiyorum 24.kasıma günde almıştım ama araya sağlık açısından gerekli başka ameliyat girdi öncelik osonrası karın bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
bundan daha kötülerini gördüm canım ben:18: ama şu dövme işi kafama yattı özellikle diğer forumda ki pembe çamaşırlının dövmesi hoş bence
evet canım durumun hakkında bilgim var. üzülme estetik her zaman yapılabilir öncelikle daha ciddi başka sorunların giderilmesi. inşallah şuanki durumunu çabuk atlatırsın öncelik bu . sonrasında estetiğinde olur...
sevgiligi forum arkadaslarIm, hepiniz formunuzda, bu forumlada formunuzu koruyosunuzdur insaallah.
Benm amel olalI 7 ay olmus gecmis. Zaman nereye akIp gidiyor anlamadIm. Hersey gayet iyi olmasI gerektigi gibidir tahmin ediyorum. Amel. sonrasI birdaha kontröl olmadIm.
KarIn denen bisey kalmadI. Sanki karIn kaslarIm tamamen ortaya cIktI. Izler ise kenarlarI iyi ortasI biraz daha belirgin onlarda düzelecek. Bu amel. olmak isteyen arkadaslarIm kendinizle barIsIksanIz sorun yapmayIn, benim gibi takIntIlIylasIz ancak tavsiye ederim. Sürekli kilo alIp veren bayanlar dikkat etmesi lazIm, yemek biraz fazla yiyince sanrI kaslarIm geriliyor yIrtIlacak gibi hissediyorum. Arkadaslar cok fazla yazamIyorum busIra sizi cok özledim. Hepinizi öpüyorum....
7.ay inanamıyorum zaman su gibi akıp geçmiş.Senin karın kaslarını yerim benhani seksi çamaşırlı pozlar? ameliyat sonrası mutluluğun hepimizi mutlu etti darısı olmak isteyen benle beraber herkese inşallah çok öptüm seni
güzel arkadasIm, malesef su zamanI bir durdurabilsek neolur sanki. Seksi pozlarI verecegimde, gögüsler hic seksi degil. ArtIk onlarda doldurulsun sen gör pozlarI:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?