Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

doktoruna aşıkmısın? aman diyeyim aşk meşk olmasın şaka bir tarafa çok mutlu olacağın sonucu yaşarsın inşallah

Sen ameliyatını hangi şehirde oldun,devlet hastanesinde olduğun için ücrette bir farklılık varmı,doktorun kim,birde kesi yerin ne kadar bu sorularımı yanıtlarsan çok sevinirim tekrar geçmiş olsun gelişmeleri payaşırsan memnun olurum sevgiler

çok sağol canım benim :) seninde mutluluğunu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

inşallah canım bende karnı yaptırıp sorunsuz atlatmayı çok istedim okudun mu bilmiyorum 24.kasıma günde almıştım ama araya sağlık açısından gerekli başka ameliyat girdi öncelik o sonrası karın bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Hayır 3 hamilelik ama 2. bebeğim olucak kısmetse canım,artık o kadar kafama takıyorum ki o sarkmış ve içi sıkılmış limon kıvamındaki göğüslerimi,inanın biran önce doğurayımda ameliyat olayım diye gün sayıyorum,neredeyse 1 yıldır bu fikir üzrerinde eşimi ikna çabası içindeydeydim,zaten aklım abu denli sokanda biraz kendisi oldu,sürekli dalga geçerdi göğüslerimle ve geöbeğimle psikolojimi bozdu valla,artık canıma tak demişti olacaktım ameliyatı,ama kısmet yine hamile olduğumu öğrendim neyse herşeyde vardır bir hayır,birde aynı anda göğüs silikonu yaptırılıyormu acaba benimki toparlatmalıktan çıktı anca silikon paklar artık ikisi birlikte çok ağır olurmuki, ayy o kadar taktım ki sanki yarın hemen ameliyat olucakmışım gibi sürekli sorular sorular sorular kafamda,birde internette gördüğüm resimler facia,o kadar kötümü ameliyat sonrası ?eğer cevaplarsanız çok sevinirim.sevgiyle kalın

Sizde sanırım ameliyat için gün sayıp sağlık nedeniyle ertelemiştiniz değilmi? insan bu kadar kendini hazırlayıp heyecanlanıp sonra aksiliklerle karşılaşınca bayağı bir stres oluyor değilmi? en azından bend eöyle olmuştu,bu buruş karından ve göğüslerden kurtulmak için neler veriridim bir bileseniz ama kısemet..

heyetten geçtim ameliyatın estetik diil sağlık amaçlı olduguna kanaat getirildi ücret vermedim :) kesi göeğin başlangıç ve bitişi

evet melek sağlık nedeniyle erteledim, ben meme küçülme ve yanında bir takım işlemler yaptırmıştım gecen sene 24.kasımda karın germe için gün almıştım ama tahlil sonucum kötü çıkınca öncelik sağlık ameliyatından yana oldu. Seni anlıyorum tabi düzgün olsun oramız buramızı istiyoruz biz kadınlar ama bu ameliyatı düşünmen için daha çok zamanın var hamileliğinin tadını çıkar sağlıkla doğur emzir büyüt inşallah ondan sonra 5.ayda bekleme süren var sütten kestikten sonra meme için yazıyorum karında nasıl olur bilgim yok süt olayını ,yani çok uzun bir süre seni bekliyor bizler her zaman sana yazar destek oluruz hiç kuşkun olmasın

Rabbim hayırlı doğum nasip etsin sevgiler.

bir kere ağzımız yandı canım bizim, o yüzden herkesten daha dikkatli olmak zorunda hissediyoruz bence kendimizi...

hahahaha beni bir sen anlarsın aynen o kadar çok ilk ameliyatımdan sonra ince eleyip sık dokudum ki ufak çaplıda olsa tecrübe edindim...tokat yiye yiye öğreniyoruz işte arkadaşım

Son düzenleme:

İnşallah öncelik bebeğimden yana,ama kendimi biran önce eski halime dönme fikrinden alıkoyamıyorum,sanırım birazda sabırsız bir mizacım var :S Tabi dediğim gibi bu konuda eşim büyük faktör,her fırsatta eleştirmekten geri kalmıyor sağolsun beni ameliyat olmaya iten nedenlerin başında geliyorda kendileri,ama nedense ameliyatın maliyetini duyunca aslında gerek yok sen böylede güzelsin deyip geçiştiriyor,ama aklıma mıh gibi işlediği artık vücudumun güzel olmadığı ve eskisi gibi ona çekici gelmediğim fikrini hiç hesaba katmıyor. ah şu erkekler hep bencil hep bencil,üzrimde kurduğu o psikolojiyi anlatamam...

Erkekler bencil evet benim ki maliyetler fazla olunca artık( bakma aslında oda haklı ben tüm kaportayı yenilemeye çalışıyorum) 40.dan sonra manken mi olacaksın oğlunu evlendir sen kayın valide olacaksın der durur kulağını tıka sen ve şimdiden beynini ye anca okey der erkekler bıdı bıdı çok yapınca pes eder genelde ama senin eş senden bıdı bıdıcıysa zor tabi

evet canım durumun hakkında bilgim var. üzülme estetik her zaman yapılabilir öncelikle daha ciddi başka sorunların giderilmesi. inşallah şuanki durumunu çabuk atlatırsın öncelik bu . sonrasında estetiğinde olur...

sevgiligi forum arkadaslarIm, hepiniz formunuzda, bu forumlada formunuzu koruyosunuzdur insaallah.
Benm amel olalI 7 ay olmus gecmis. Zaman nereye akIp gidiyor anlamadIm. Hersey gayet iyi olmasI gerektigi gibidir tahmin ediyorum. Amel. sonrasI birdaha kontröl olmadIm.
KarIn denen bisey kalmadI. Sanki karIn kaslarIm tamamen ortaya cIktI. Izler ise kenarlarI iyi ortasI biraz daha belirgin onlarda düzelecek. Bu amel. olmak isteyen arkadaslarIm kendinizle barIsIksanIz sorun yapmayIn, benim gibi takIntIlIylasIz ancak tavsiye ederim. Sürekli kilo alIp veren bayanlar dikkat etmesi lazIm, yemek biraz fazla yiyince sanrI kaslarIm geriliyor yIrtIlacak gibi hissediyorum. Arkadaslar cok fazla yazamIyorum busIra sizi cok özledim. Hepinizi öpüyorum....

sağol arkadaşım iyi dileklerin için albüme resim koyarsan mutlaka beni ekle son hallerini merak ediyorumdoktoruna aranın düzelmesine sevindim

7.ay inanamıyorum zaman su gibi akıp geçmiş.Senin karın kaslarını yerim ben hani seksi çamaşırlı pozlar? ameliyat sonrası mutluluğun hepimizi mutlu etti darısı olmak isteyen benle beraber herkese inşallah çok öptüm seni

güzel arkadasIm, malesef su zamanI bir durdurabilsek neolur sanki. Seksi pozlarI verecegimde, gögüsler hic seksi degil. ArtIk onlarda doldurulsun sen gör pozlarI:))

güzel arkadasIm, malesef su zamanI bir durdurabilsek neolur sanki. Seksi pozlarI verecegimde, gögüsler hic seksi degil. ArtIk onlarda doldurulsun sen gör pozlarI:))

güzelim sen ne yapmış etmiş zamanı durdurmuş sun taş gibi manken gibi hatunsun daha ne olsun zaman sana acımasız davranmamış göğüsler yapıldı mı 10.numara daha 50.sene böyle gidersin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…