Sana nazar değmesinarkadaşım,ben bu forumu ezberlemiş biri olarak samimi söylüyorum ilk evrelerini kötü diye yazmışlardı....herkes değil tabi ama çoğunluk öyleydi.Senin daha 1 hafta bile olmadan bunu yazman,beni çok mutlu etti sen o güzelliğin keyfini 1 ay sonra tam çıkarırsın artık.Bu kadarda yardım sever herkes gelsin görsün de diyebiliyorsun helal olsun
Arkadaşlar her şey yolunda.Allaha şükür şimdilik güzel gidiyor.Kendimi ve dikişlerimi zorlamıyorum.Bol bol sıvı tükettiğimden ödem çok az var.Sıvı sevmesenizde mutlaka tüketin.Komposto içiyorum bağırsaklar için.Yememe dikkat ediyorum.Katı çok yemedim ilk günler ilk bugün yedim beyaz et.DR yiyebilirsin dedi gerçi ama ben kendi bünyemi tanıdığımdan dikkatli yiyip içiyorum.Herkes kendi bünyesini daha iyi bilir bu zamanda iki kat dikkatli yiyin için.Karnımı ilk kez gördüm dümdüz çatlağım zaten çok yoktu kasık kısımlarında vardı onlarda tamamen gitmiş gibi gördüm.Henüz inceleme safhasına geçmedim anlayacağınız ama hissediyorsunuz güzelliği hissetmek bile güzel bir duygu.Sormak istediklerinizi topiğe girdiğim sürece cevaplarım.
Jelesece arkadaşım olacak arkadaşların beni görebilir önümüzdeki hafta kontrolüm var böylece kafalarındaki sorulardan kurtulmuş olurlar canlı örneğim sonuçta.
Sevindim herşey yolunda gitmişacabalardan kurtulmuşsun. Hangi sehir de aml. oldun kaç gün önce
İstanbulda 5 gün önce Ercan Karacaoğluna oldum ameliyatmı dilerim herkesin sorunsuz ve güzel geçer.
Selam arkadaşlar..
Bundan 3 hafta once ,uzun yıllar düşünmek neticesında karar verdım ve amalıyat oldum..Önce doktorumla ön görüşme yaptım anlattım isteklerımı şikayetlerimi..
Oda bana neyi nasıl yapacagını izah etti. Benimki kucuk olan goguslerımı buyutmek ve catlak ve yumusak olan karnımı toplatmaktı.. Doktorum eger duz bır karın istıyorsan bu amalıyat ancak seni tatmın eder demıstı ve hemen karar verdım doktorumdan gun alıp ılk adımı attım..
Bir gun önce doktorumun asıstanı benı arayıp geceden bır sey yıyıp ıcmememi istedi. ve sabah hastaneye gelmemı ıstedı. Hastaneye gıttıgımde doktorumun asıstanı karsıladı bizi ,heyecanlıydım:) Ve amalıyattan once odemeyı
ıstedı asistan hanım:) verdık...
Daha sonra anestezı uzmanı benı muyane ettı ve olabılır onayı verdı ve bız odamıza cıktık..Güzel bir odaydı
yanınızda sadece eşofmanınız alın kişisel temizlık malzemelerınız alın yeter.Kendi Pijamamı bıle gıymedım ,hepsı poşetlenmıs halde pijama havlu , terlık hepsı tek tek poşetlenmıs temız halde odanızda mevcut.ve süreklı gelıp ustınuzu degıstırıyor hemşireler..Hatta kişisel temızlık ıhtıyacınız olup olmadıgını bıle soruyolar gerekırse sacınızı bıle yıkıyolar.))
Herneyse:; doktorum geldi, sadece iç çamasırınız kalsın dedı ve fotograflarımı çekti..yüz hariç:)
Daha sonra çizim yaptı nerden kesılecekona göre bir iç çamaşırı gıyın) ona gore çizdi..daha sonra bır hemsire geldı ve moral iynesi yaptı ve benı amalıyat haneye getırdıler ..Girdıgımde bir kalabalık benı beklıyordu uuuuuuu curcuna:) ve bende gayet neşelıydım hatta espırı bıle yapmısım ama doktorumun gulumsemesını hatırlıyorum veeeeeeeeeeeee sesler geldı sibell uyannnnnnnnnn:))) ahh daha uyusaydım yaa
odamdaydım...Bir acı hıssettım vebı yatagıma aldılar yatagımın arkasını kaldırdılar ayaklarımın yukarda olması gerektıgı ıcın yatagımı ona gore ayarladılar..Hemen doktorum geldı bana 3-4 gun egık gezmen şart dedı
wc ıhtıyacı dışında kalkmamaı ıstedı ..Bden sadece wc için kalktım. Dren takılmıstı ve sonda takılıydı ılk gun hıc kalkmadım sonda vardı 2. gun sondayı cıkardılar..drenleri 2. gecenın sonunda akşam ustu cıkarıldı.Agrım coktu evt ama agrı kesıcıler cok kuvetlı, serumla bırlıkte verıldıgı ıcın cokta çekılmıcek gıbı degıl..Zaten uyandıgınızda korsenız gıydırılmiş şekılde uyanıyosunuz..sonra alısıyorsunuz bu korseye cıkaramıyosunuz..
Beni en cok üzen şey öksürük oldu,sigarayı 3 hafta once bırakmıstım ama narkozdan sonra sıgara ıcenlerde oksuruk oluyormuş..En can acıtıcı sey oksuruktü..Korkum kaslarımdakı dikişlerın kopmasıydı ,doktorum bunlar saglam dıkısler korkma dedı..Asist şurup ve kabız lık ıcın şrup verdıler cunkı wc cıktıgımda yapamıyordum:)offf (BENDE bant alerjısı cıktı birde.. onlarda canımı yaktı doktorum cok alerjık bır vucudun var dedı bantlayamadılar benı o yuzden:)
Eve geldım hemen kendımı yataga attım..Insanın evı gıbısı yokmuşş...Daha sonra 2 gun sonra muayenehaneye pansumana gıttım .Ama şu egık gezmek okadar zor ki; 15 gun ben zorlandım dık yuruyemedım hala eskısı kadar dık degılım sankı bıraz kambur luk var:)ama yavaş yavaş düzelıyorsunuz deri elastıkıyetını kazanıyor..Karnınızı hısetmıyorsunuz his yokk...ödemler yavaş yavaş ınıyor 15 gun oldu ve ılkkes kıyafetlerımı gıydım ..zor gunleri atlattıgım ıcın cok menunum şimdik yazı ıple çekıyorum...izleri merak edıyorum yaza kadar ne kadar sılıklesecek merak edıyorum...Göbek delıgım gayet guzel begendım..Ama sonucları daha guzel gormek ıcın bu ayı bıtırmem gerekecek asıl ıyılesme 1 aydan sonra gozle gorulecekmıs,kılo almamayada dıkkaet etmek gerekıyormusş..Ksaca böyle yanısabır gerektıren bir amalıyat ve estetık amalıyatların ıcınde en zoru bu kızlar...//GEÇMİŞ OLUR INŞALLAH HEPİNİZ İÇİN...//
İzmir de Ameliyat olan arkadaşlar yorum bekliyoruz.
Bu arada herkesin birbirlerine olan yardımları çok güzel. Tanımadığımız kişilerle paylaşımlarda bulunmak mükemmel sevdim ben burayı
Ben menun kaldım doktorumdan.. ızmır de CEMIL TUGAY doktorum kac tane arkadasım oldu hıc bırısı sorun yaşamadı ve yorumlarda hıc kotu bır yorum okumadım. ebru durmusun 1 hastası benım arkadasım ve yaptıgı gogus amalıyatını gordum ve ben begenmedım ufuk bılkaya halam amalıtay oldu ve sonuc cok kotu ıyı dusunun derım ,siz bılırsınız ama...Bazı şeyler şans işi bende ıyı olan bır başkasında kotu olbılır bıraz vucut tıpı bırazda şans sonucta dotorda bır ınsan....haksızmıyım...ama kotu yorumları dıkkate almak lazımm genelıne bakmak her zaman tercıh edılmelı...
Tesk ederım Bigemcimm...Senin de iyi oldugunu düşünüyorum...
Süperim bugun yıne doktordaydım bantlarımı yenılıyor ınce bır iz bantı takıyolarya onları yenılıyor iz kalmasın dıye.. bugun yıne yenıledı ve haftaya artık iz kremı verıp vermeyecegıne karar vercekmıs duruma gore belkı gerek olmaz dedı bu hafta bellı olcakmıs..su an cok guzel hersey dımdık yuruyorum ,dogru soluyorsun gezıyorum habıre karnım cok guzel oldu eskıden bu kadar guzel degıldı mesela ayva gobegım vardı:)))) hemşire hanım bu donem kılo almayın cok onemlı dedı:) oke dedım benddde bır iştah arttııı nıyeysee:) amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yemıcemm:) kıloya hayır su an 56 kıloyum belım ınce karnım gergın gogusler kızlıgımdakı gıbı ama daha bıuyuk tebe:) ayyyy gecelıklerımı denedım eskıden dolduramadıgım goguslerım şimdık pörfekt:) ama hala sıkı seyler gıyemıyorum ödemlerim henuz inmedi yavaş yavaş dedı doktor şu an içten tamir aşamasındaymıs fakat korkma artık dıkıslerde acılma olmaz kaynadı dedı sadece 1 aydan sonra hızlı ıyılesme surecı başlıyormus... sigara içmıyorum artıkk..
Bu arada doktorum CEMİL TUGAY..İlgilenenlere , fakat bende lıposakşın cok gerekmedı cok az yapıldı yaglarımın tamamı gobegımdeydı cunkı onlar alındı ve toplandı.. Kendım için istedıgım güzelıkleri sizler içinde dılıyorum...
teseküredrim canim evet ameliyat tarihi kesinlesti 27 mart ameliyat oluyorum 23 mart izmire ucuyorum cok heycanliyim yanliz benim esim simdiden küstü konusmuyorkesinlesince simdi o yan ciziyor buda beni husurzuz eti ya ama kim ne derse desin olucam bu ameliyati korku da var allah yardimcimiz olsun :)
serap sen ne zaman ameliyat oluyorsun? senindemi karın germe? yakında olan yada olucak olanlar varmı birbirimizi takip ederiz iyileşme aşamalarını falan anlatırız:44:
Ameliyat oldun mu merak ettim kime
Arkadaşlar her şey yolunda.Allaha şükür şimdilik güzel gidiyor.Kendimi ve dikişlerimi zorlamıyorum.Bol bol sıvı tükettiğimden ödem çok az var.Sıvı sevmesenizde mutlaka tüketin.Komposto içiyorum bağırsaklar için.Yememe dikkat ediyorum.Katı çok yemedim ilk günler ilk bugün yedim beyaz et.DR yiyebilirsin dedi gerçi ama ben kendi bünyemi tanıdığımdan dikkatli yiyip içiyorum.Herkes kendi bünyesini daha iyi bilir bu zamanda iki kat dikkatli yiyin için.Karnımı ilk kez gördüm dümdüz çatlağım zaten çok yoktu kasık kısımlarında vardı onlarda tamamen gitmiş gibi gördüm.Henüz inceleme safhasına geçmedim anlayacağınız ama hissediyorsunuz güzelliği hissetmek bile güzel bir duygu.Sormak istediklerinizi topiğe girdiğim sürece cevaplarım.
Jelesece arkadaşım olacak arkadaşların beni görebilir önümüzdeki hafta kontrolüm var böylece kafalarındaki sorulardan kurtulmuş olurlar canlı örneğim sonuçta.
sizin adınıza sevindim bende izmirdeyim ve bende ameliat olmayı düşünüyorum siz hangi dr a olacaksınız acaba..şimdiden geçmiş olsun