Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Amin amin nazar değmesin.Her bünye her insan aynı değil ki.Neye göre kötü ilk evreler tartışılır.Benim içinde kolay değil tabiki sonuçta ameliyat.Kendi başına kalkamıyorsun ilk günler.Oturup kalkman zorluyor.Şimdi kaşıntılar başladı of ya tatlı tatlı bir kaşınıyorlar sorma rahat kaşıyamadığımdan kuduruyorum al sana bir zorluk daha Dedim ya kişiye göre değişiyor.Sende ebderde benim gibi oldu da bitti maşallah olucaksın o yüzden boşuna stres yapma

Sevindim herşey yolunda gitmiş acabalardan kurtulmuşsun. Hangi sehir de aml. oldun kaç gün önce

Kadın doğm dr um Op. Dr. Bahadır Özkeskin tavsiye etti Bilgisi olan var mı bu dr hakkında

İstanbulda 5 gün önce Ercan Karacaoğluna oldum ameliyatmı dilerim herkesin sorunsuz ve güzel geçer.

selam canIm, sevindim iyi olmana, peki dIsarI falan cikabiliyomusun. Sormak istedigim her isini kendin hallediyomusun. Burada farklI seyler okudum. Egilmekte herhalde zorlanIyosundur. Oturulabiliniyomu hemen amel. kIsa süre sonra. Ben amel 5 gün sonra falan dönmem lazIm, yanI yolculuk yapIlabilinir herhalde...

Evt dedıgım 2 gıbı şu an 2. ayım ve amalıyatı unuttum bıle agrım sızım zaten ılk başlar harıcınde pek olmadı karnım gun gun daha guzel oluyor odemler her gecen gun daha ıyı yanlarda kalan ızler nerdeyse gectı bıle sadece ortada kalan kısımlarda iç dıkısler bıraz sert bastırınca elımle hıssedıyorum.. benım cılt yapım cok cabuk ıyılesen bı cılt degıl zaten ama doktorum bu bıle cok ıyı dıyor bu kısının yapısıyla alakalı..Her şeyın çaresı var eger baktım ız kaldı onunda caresı var tıbbi kamufilaj.. ama ben gerek olcagını sanmıyorum...öncekı yazılarımda gun gun ıyılesme sürecımı paylaşmıstım zaten eger merak eden olursa gecmiş topikleri okuyabılır..Şu an canım sıkıldıkca buraya bakıp sızlerı okuyorum:)) hadi yaza hazır olalım bıkınıcıklerımızı gıyelımmm:)))PPPPPP

İzmir de Ameliyat olan arkadaşlar yorum bekliyoruz.
Bu arada herkesin birbirlerine olan yardımları çok güzel. Tanımadığımız kişilerle paylaşımlarda bulunmak mükemmel sevdim ben burayı

Ben menun kaldım doktorumdan.. ızmır de CEMIL TUGAY doktorum kac tane arkadasım oldu hıc bırısı sorun yaşamadı ve yorumlarda hıc kotu bır yorum okumadım. ebru durmusun 1 hastası benım arkadasım ve yaptıgı gogus amalıyatını gordum ve ben begenmedım ufuk bılkaya halam amalıtay oldu ve sonuc cok kotu ıyı dusunun derım ,siz bılırsınız ama...Bazı şeyler şans işi bende ıyı olan bır başkasında kotu olbılır bıraz vucut tıpı bırazda şans sonucta dotorda bır ınsan....haksızmıyım...ama kotu yorumları dıkkate almak lazımm genelıne bakmak her zaman tercıh edılmelı...

Arkadaşlar ben bugün İzmir den DR. Ebru Durmuş ile görüştüm. Güler güzlü bir bayan Sanki çok sıradan bir ameliyat gibi anlattı. Resimlerle gösterdi ameliyat nasıl olacak Ben ameliyat olup köpek kulağı gibi kalan arkadaşları anlattım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım dedi kesinlikle olmaz böyle birşey diyor göbek deliği yamuk olup yorum yapanları anlattım resimlerle böyle olamayacağını anlattı.Yanındayken kolay bir ameliyat gibi geldi Ege sağlıkta yapıyormuş. Sabah olup akşam çıkabilirsin diyor 1 hafta eğik yürüyeceksin 3. günde kontrole gelip drenler çıkacak dedi lenf dreneja sokacakmış ödemler için karın germenin yanında basenden yağ aldırma kolla sırtımın birleştiği koltuk altının yanından hani sütyenden fırlıyorya onu aldırma (Bu arada ben kilolu değilim bunlar çok fazla değil batıyo bana o kadar bayılmışken yapılsa içi olur diye düşündüm.) bana verdiği fiat 6500 tl hiç indirim yapmadı tek fiat söyledi. Çok mu sizce bilgisi olan var mı Sadece kafama takılan DR Ebru hanımda zayıf değildi Bu kadar nimet var elinin altında neden diye düşündüm. Deri kaliten iyi dedi. Karın kasımı dikecek.

Karın germe ameliyatı mı oldu arkadaşlarınız ?

Geçmiş olsun canım. Darısı başımıza Ameliyatın ne kadara mal oldu Hamgi hastane Bende İzmirdeyim Cemil bey le görüşeceğim Dr. Ebru Durmuş ile görüştüm. Bilgin var mı?

Ameliyat oldun mu merak ettim kime

serap sen ne zaman ameliyat oluyorsun? senindemi karın germe? yakında olan yada olucak olanlar varmı birbirimizi takip ederiz iyileşme aşamalarını falan anlatırız:44:

bAŞARILI BİR AMELİYAT OLURSUN UMARIM. Olumlu ve mutlu yorumlarını bekliyoruz. Sen hangi ilde kime ve ne kadara oluyorsun.

bentoprak senin adına sevindim darısı benim ve tüm ameliat olmak isteyenlerin başınaabenim merak ettiğim bel ve sırt ağrım var 15gün boyunca eğik yürümek gerekiyormş çokmu eğik yürüyorsun..yani dr bana bel ağrın arta bilir dedi zaten çok ağrıyor bundan biraz kafam karıştı,birde hep yan mı yatmak zorundasın..ve tam iki büklümmü yürüyorsn yanıtlarsan sevinirim ...

sizin adınıza sevindim bende izmirdeyim ve bende ameliat olmayı düşünüyorum siz hangi dr a olacaksınız acaba..şimdiden geçmiş olsun

Ebru hanımla görüştüm ama cemil tugay iledegörüşeceğim cemil tugay da olup çok memnun sibel arkadaşımız var ilgisi alakasıda iyiymiş. Ebru hanım v biçiminde yatacaksın dedi sırtına ve ayak altlarına yastıklar konacakmış 1 hafta dedi eğik yürüme

1971sibel İlgin alaka için öncelikle teşekkürler sen de bilirsin ki kararsızlık endişeler yaşanacak sıkıntılar korkutuyor insanı. Ben sizin tavsiyelerinizi dinleyip Cemil bey' e gideceğim umarım fiatıda uygundur. :)) Beni kimse desteklemiyor kendi cabalarımla yapacağım bu işlemi

Cemil bey e sibel tavsiye etti diyeceğim :)) umarım herşey yolunda giderde bende senin gibi mutlu olurum . Sevgilerimle sağlıklı ve mutlu kal

Cemil bey den randevu aldım. Ön görüşme ücreti 100 tl ilgilenen arkadaşlara akşam görüşme sonuclarımı yazarım.

canım şans seninle olsun,herşey yolunda gider ve istediğin görüntüye en güzel şekilde kavuşursun inşallah.Dualarım seninle eminim ki senin sonuçlarında bizlerinki gibi iyi olacaksıkıntısız ve sorunsuz bu süreci geçirmen dileğiyle ...seni çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…