Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyat oldum Can'ım :))) su an annemlerdeyim yatıyorum sali sabahı oldum her şey supergecti kent hastanede oldum ve doktorum Cemil tugay herkese tavsiye ediyorum çok alakal ve ilgili doktor:))

Çok geçmiş olsun arkadaşım,umarım sıkıntısız bir iyileşme süreci geçirirsin.Haberlerini bekliyoruz ilk etapta ödem oluyormuş onun için bol kıyafet giyin canım

Ameliyat oldum Can'ım :))) su an annemlerdeyim yatıyorum sali sabahı oldum her şey supergecti kent hastanede oldum ve doktorum Cemil tugay herkese tavsiye ediyorum çok alakal ve ilgili doktor:))

Geçmiş olsun canım herşey yolunda gider umarım. Ben de bugün cemil bey'le görüştüm. Olumlu geçti biraz soğuk gibi geldi yapısımı öyle bana mı öyledi Ben pek fazla konuşkan değilim sadece birkaç aklıma takılanı sordum. karım germeliksin dedi. birde dedim karnım gerilip yandaki fazlalıklar alınınca basen çok çıkmaz mı dedim onun için lipo da yaptıracağım. fazla lipo olamazmışım kaslarım yoğunmuş. ayın 10 u gibi dedi ama ben regl olacağım o gün onüçü cuma olabilirimn arkadaşım kalacak yanımda çalışıyor öyle düşündük bakalım p.tesi arayacağım dr u gün kesinleşir herhalde

B arada ağrıların acıların nasıl korktuğun gibi mi sırf karın germemi oldun farkı farkettin mi ? karnın şiş mi ?

tahmin ediyorum suan ameliyattasIn, inan dünden beri seni düsünüyorum. UyandIgInda herseyi bitmis olacak. Seni simdiden tebrik ediyorum, en kIsa zamanda iyilesmeni, istedigin formunu kavusmanI diliyorum arkadasIm.
DualarImIz seninle, haberini bekliyorum......

Evet girdi ameliyata çoooook heyecanlıydı sesi,kızkardeşi yanında Allah yardımcısı olsun....herşey güzel gider ve çok mutlu olursun inşallah arkadaşım

Teşekkür ederim hepinizin güzel geçer Allahın izni ile.Çok eğik yürümüyorum bel ağrısı da bence yatmaktan.Yürüdüğümde biraz rahatlıyor aman aman çekilmicek ağrı kesici almanı gerektirecek bir ağrı değil.Sırt üstü yatıyorum.Başım biraz yüksek dizaltına yastık koyuyorum.Ayaklar tamamen düz olmasın dedi dikişler açısından.İstersen yan yatabilirsin dedi ama ben 4.gün yatmaya başladım sürekli değil rahatlamak için.Vücudunuz size ne yapıp ne yapmamanızın sinyalini veriyor.Çok dikelirsen geginlik oluyor sende o gerginlik olmıyacak şekilde yürüyorsun.Dikişleri koru öksürme hapşırma da elinle bastır.Ani hareketlerde canın yanar doğal olarak.Her şeyin bir bedeli var bu günler geçecek ömür boyu istediğiniz vücudunuzla yaşayacaksınız.Sadece hareketleriniz kısıtlı,ağrınız yok gün geçtikçe her şey yavaş yavaş normale dönüyor.Bence değer.

Ebder arkadaşımız şimdi ameliyata girmiş.Emin ellerde, dualarım seninle arkadaşım bundan sonrası kolay.Tüm güzellikler seninle olsun.

Son düzenleme:
Ebder arkadaşımız şimdi ameliyata girmiş.Emin ellerde, dualarım seninle arkadaşım bundan sonrası kolay.Tüm güzellikler seninle olsun.

yanından geldim şimdi arkadaşımın çok iyi görünüyordu(sanki.. 2 samimi arkadaş gibi uzun kaynattık unutmadan kardeşi de bu kaynatmada vardı)evet forumun uzun süreli üyesi oldun ameliyatını bitti...herşey istediğin gibi olur umarım,seni ve kardeşini öpüyorumbentoprak denk gelemedik ama buluşuruz bir ara edbeer iyi olsun sen iyi ol aman iyisin sen zaten maşallahkarşıdan buraya edbeeri ziyarete geldin bir haftalıkken öptüm senide

Kızlar bana cevap vermesenizde ben yazayım. Bende kısa süre önce formu takip etmeye başladım Buradaki yorumlara göre dr görüşmeleri yaptım Sibel ve Yasemin arkadaşımızın ameliyat olduğu dr. ile (Cemil Tugay) görüştüm p.tesi gün kararlaştıracağız. Ayın 10 nudi dr ben eve geldim o gün regl olacağım hesapladım dr söylemedim onun için 13 cuma günü olmayı planlıyorum bende sizden destek bekliyorum. Ameliyat öncesini tahmin edersiniz. Dr. soğuk geldi bana çok soru soramadım ağzım laf yapmıyor. Ameliyatöncesi çizimlerde nasıl daha ilgili ve güler yüzlü olmasını bekliyorum rahatlamak için bana mı öyle davrandı diye düşündüm. Canım sıkıldı biraz. Karnında yağ yok dedi simit bölümünde biraz var onları alacak biraz orantı olsın diye popo yanından ve basende alacak ama çok değil. Sonra kilo alırsak sırtlardan alırsın dedi. Bende düşünüyorum şeklim daha mı kötü olur diye. Pişmanlık duyarmıyım. Ben kilolu değilim.Göbeğim bile yok denecek kadar az. Basenlerde az yağ var. Selülitler bol :))
Ameliyat olan arkadaşlar kilolumusunuz Ameliyatta yağ aldırdınız mı? Ameliyat sonrası kaç kiloluz gitti.

Cevap yazın lütfen herkes birbiriyle samimiyeti kurmuş ben kaldım. Ameliyat önce ve sonrası dualarınızı bekliyorum.

merhaba arkadaşım,bende senin gibi yeni yeni yazıyorum ve müdavim olan arkadaşlar gördükçe cevap veriyorlar sağolsunlar,sanırım henüz okumadılar..ama ben bildiğimm kadarıyla cvp vereyim evet lipo yapılan bölgeden kilo almazmışsın ama başka bölgelerden alırmışsın yani göbek ve kalçaya yapılacaksa daha sonra kilo alırsan kol ,sırt,bacak gibi dokunulmamış yerlerden alıyormşsun eğer çok kilon yoksa bence lipoyu hiç yaptırma ki ben 160 boyunda ve75kğ yum...ama göbek berbat sarkık ve çatlak bende mayıs ayı gibi olmayı istiyorum allahtan bişey olmassa ,üst tarafım ince kalça ve göbek fazla bende, göbek gider ameliatlada kalçamada lipo yapalım derse istemeyi düşünmüyorum ,yürüyüşe başlayacağım ameliata kadar ne kadar verirsem kar diyorum..bide sigarayı bırakmaya çalışırken daha kötü almam inşallah..Cemil beyin çok iyi bir doktor olduğunu çok okudum bende ona olabilmeyi çok isterdim ama madii açıdan bu imkansız sanırım 4000tl civarı onun ameliat ücreti..ben devlet hastanesinde çok ii olduğunu duyduğum doktora gittim fiyat açısından birde ulaşım açısından daha kolay olacak..inşallah bizlerde birgün ameliat olan arkadaşlar gibi olur,kurtulur ve olmak isteyenlere destek olabiliriz..sana şimdiden çok geçmiş olsun..

Mrb İnşallah herşey hayal ettiğimiz gibi gider. bende 1.60 boy 63 kg um oda soniki senede oldu Ben dr sordum göbek ve bel gidince yan taraflar çok çıkacak onun için çok değil zaten bacaklarım kas yoğnmuş fazla yağ alamayız dedi Sırtımın yağlanabileceğini düşünce kafam karışıyor yaptıran arkadaşlar nasıl yaptırdı acaba bilgilerini bizimle paylaşırlarsa seviniriz. Bu arada Sadece karın germe 5000 tl

Arkadasım cemıl bey oyle duru ama okadar ıyı sakın bır ınsan ki ben cok sevıyorum onu yanlardakı fazlalıkları alması lasım karın gerıldıkten sonra bel kalınmıs gıbı duruyor yoksa goruntu senı tatmın etmez.. arkadasım lıposakşın oldu cemıl beye sonuctan cok menunn butun fazlalık bolumlerı gıtmıs ama bu amalıyat kılo verme amalıyatı degıl tatlım kılo vermeyı bekleme kontur amalıyatı bu kendını aynaya baktıgında gordugun goruntu onemlı.. hayırlısı olsun arkadasım herkes menun olmayabılır bırazda şans ve beklentı meselesı arkadasım inşallah hayırlısı olur yasmına arkadasımız nasıl oldu acaba merak ettım oda olmus olması lazım.. merakla beklıyorum..

doktorum amalıyat oncesı bana yanlardakı sımıtlerı alalım dedı ama ben sankı dumduz kadınsı hatlarım gıder dıye dusundum ıstemedım belım ıncelsın yeter dedım cunki ben basenlı bır bayan degılım genelde kılolarımı gobek ve belden alıyordum
acaba alınırsa cok mu duz kalırım dıye yanlarıma fazla dokunmayın dedım oda cok az yapmıs ama keske popo ustlerımden aldırsaydım arkadasım sadece lıpo yaptırdı ve cok guzel hıc gırıntı cıkıntı olmadı ondan 2.5 kılo yag aldı sırf o bolgelerden bayagı fark ettı kontur duzeltme denıyormus kılo verme amaclı yaptıranlara sakın dıyorum vucut hatlarını bozmaktan başka bır sey olmaz ve cogu zararlı dıye duydum yanlıs bır şeyde cigere pıhtı atabılıyormus yanı her işlemın bır tehlıkesı var dusunmek lazım ..

Ayrıca EDBEER arkadasıma gecmıs olsun dılıyorum..İnşallah istedıgı sonucu bulur..

Yasmına arkadasımı cok merak edıyorum ne oldu bılen varmı?

Kesinlikle beni tanıcaktır adımı verebılırsın tanır hemşiresine de soyleyebılırsın amasyalı hemşireniz dersen bılır:))) muayene ücreti almıyor eger referansla gıdersen hıc almaz...ben soylemıstım arkadaslarım gelecek dıye oda bana mumnunıyetle ılgılenırım dedı...

Cemil bey bıraz sessız sakın bır ınsan ama okadar ılgılı ve hasas kı bende bant alerjısı oldu dıye cok uzulmustu burun amalıyatı olcam bıde:))) burunda süper:))) doktor beyı spora teşfık ettım bende bıraz göbüşlü yuruşlere başladı bıraz devam ettı ama su an bıraktı:)))

İlgine teşekkürler sibelcim..

Yasmina ameliyat olmuş annesinde yatıyormuş. Formda yazmıştı.

Sen nasılsın normal yaşamına döndün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…