Ameliyat oldum Can'ım :))) su an annemlerdeyim yatıyorum sali sabahı oldum her şey supergecti kent hastanede oldum ve doktorum Cemil tugay herkese tavsiye ediyorum çok alakal ve ilgili doktor:))
Kızlar bana cevap vermesenizde ben yazayım. Bende kısa süre önce formu takip etmeye başladım Buradaki yorumlara göre dr görüşmeleri yaptım Sibel ve Yasemin arkadaşımızın ameliyat olduğu dr. ile (Cemil Tugay) görüştüm p.tesi gün kararlaştıracağız. Ayın 10 nudi dr ben eve geldim o gün regl olacağım hesapladım dr söylemedim onun için 13 cuma günü olmayı planlıyorum bende sizden destek bekliyorum. Ameliyat öncesini tahmin edersiniz. Dr. soğuk geldi bana çok soru soramadım ağzım laf yapmıyor. Ameliyatöncesi çizimlerde nasıl daha ilgili ve güler yüzlü olmasını bekliyorum rahatlamak için bana mı öyle davrandı diye düşündüm. Canım sıkıldı biraz. Karnında yağ yok dedi simit bölümünde biraz var onları alacak biraz orantı olsın diye popo yanından ve basende alacak ama çok değil. Sonra kilo alırsak sırtlardan alırsın dedi. Bende düşünüyorum şeklim daha mı kötü olur diye. Pişmanlık duyarmıyım. Ben kilolu değilim.Göbeğim bile yok denecek kadar az. Basenlerde az yağ var. Selülitler bol :))
Ameliyat olan arkadaşlar kilolumusunuz Ameliyatta yağ aldırdınız mı? Ameliyat sonrası kaç kiloluz gitti.
Cevap yazın lütfen herkes birbiriyle samimiyeti kurmuş ben kaldım. Ameliyat önce ve sonrası dualarınızı bekliyorum.
Sibelcim ben gittim ödededimgörüşmemi de yaptım.p.tesi gün kararlaştıracağım. Korkularım var
ne kadar kılo versem de gobek ve yan yaglarım hıc erımıyor sınır oluyorum .
bır ara ben de lıposuctıona takmıstım .ama arastırmalarıma gore kalıcı bır cozum degılmıs .
hatta yaptırtıktan sonra da ılerkı zamanlar da daha da kotu oluyormus .
o yuzden ondan da vazgectım .
karın germe dıye bahsettıgınız olayın lıposuctıonla alakası var mı ?
yoksa farklı bırsey mı
ikisi ayrı işlemler Karın germe sezeryan bölgesinden yapılan kesi ile karın derisi kaldırılır ve yağ alınıp kas sıkıştırılıp deri derdirilip fazlalık çıkarılıyor.
slm kızlar ben ameliyat oldum ve şimdi evdeyim....şu anda korseden vede şişliklerden dolayı sonucu size söyleyemem...ama bugün ameliyatımın 3.günü ve çokta iyiyim inanın korkulacak birşey yok..benameliyattan çıktıktan sonra serumuma ağrı kesici vermişler ondan sonra tekrar ağrı kesici bile istemedim çok rahattım...ama tabi ben 48 kiloyum kilo fazlalaştıkca biraz daha zorlaşabilir...srplk cim canım senin merakla okudugunu biliyorum sana şunu söyleyeyim doktorumdan çok memnun kaldım .çok güleryüzlü zaten doktorun güleryüzlü olması çok önemliydi benim için...canım eger sende kafana çok takıyorsan sorunun çoksa hiiiççç düşünme yaptır inan kafaya takıp durmanın bir anlamı yok olup kurtulmak en iyisi benim dr.la görüş bence fikrin değişir....
slm kızlar ben ameliyat oldum ve şimdi evdeyim....şu anda korseden vede şişliklerden dolayı sonucu size söyleyemem...ama bugün ameliyatımın 3.günü ve çokta iyiyim inanın korkulacak birşey yok..benameliyattan çıktıktan sonra serumuma ağrı kesici vermişler ondan sonra tekrar ağrı kesici bile istemedim çok rahattım...ama tabi ben 48 kiloyum kilo fazlalaştıkca biraz daha zorlaşabilir...srplk cim canım senin merakla okudugunu biliyorum sana şunu söyleyeyim doktorumdan çok memnun kaldım .çok güleryüzlü zaten doktorun güleryüzlü olması çok önemliydi benim için...canım eger sende kafana çok takıyorsan sorunun çoksa hiiiççç düşünme yaptır inan kafaya takıp durmanın bir anlamı yok olup kurtulmak en iyisi benim dr.la görüş bence fikrin değişir....
Ebder arkadaşımız şimdi ameliyata girmiş.Emin ellerde, dualarım seninle arkadaşım bundan sonrası kolay.Tüm güzellikler seninle olsun.
slm kızlar ben ameliyat oldum ve şimdi evdeyim....şu anda korseden vede şişliklerden dolayı sonucu size söyleyemem...ama bugün ameliyatımın 3.günü ve çokta iyiyim inanın korkulacak birşey yok..benameliyattan çıktıktan sonra serumuma ağrı kesici vermişler ondan sonra tekrar ağrı kesici bile istemedim çok rahattım...ama tabi ben 48 kiloyum kilo fazlalaştıkca biraz daha zorlaşabilir...srplk cim canım senin merakla okudugunu biliyorum sana şunu söyleyeyim doktorumdan çok memnun kaldım .çok güleryüzlü zaten doktorun güleryüzlü olması çok önemliydi benim için...canım eger sende kafana çok takıyorsan sorunun çoksa hiiiççç düşünme yaptır inan kafaya takıp durmanın bir anlamı yok olup kurtulmak en iyisi benim dr.la görüş bence fikrin değişir....[/QU
canım arkadaşım tahmin ettiğin gibi cevabını merakla bekledim hergün 2-3 defa k.k. ne girip birşey yazmış mı diye bekledim.allaha şükür iyisin.en kısa zamanda da toparlanırsın.ben göğüs dikleştirme de istiyorum acaba doktorun göğüs konusunda da başarılı mıdır?yani iki ameliyat bir arada düşünüyorum.bundan sonra da burayı bırakma lütfen yazmaya devam ben takipteyim.
bu kadar bekledim okullar da tatil olsun çocukları annemlere gönderip olayım diyorum bu arada ben 62 kiloyum belki hazirana kadar kilo da verebilirim ücret sormuyorum aşağı yukarı tahmin ediyorum.özelin en ucuzunun bile yarısıydı yazın sorduğumda.
korse ne kadar kalacakmış birşey dedimi bir de hastane personeli anestezi uzmanı tavırları nasıldı?seni yormak istemiyorum ama merak işte
refakatçin varmıydı?yalnız altından kalkılır mı ?kusura bakma çok sordum güzel bir iyileşme dönemi diliyorum.