Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyat oldum Can'ım :))) su an annemlerdeyim yatıyorum sali sabahı oldum her şey supergecti kent hastanede oldum ve doktorum Cemil tugay herkese tavsiye ediyorum çok alakal ve ilgili doktor:))

Tatlım menun olmana ınan okadar cok sevındım ki anlatamamm.. Sonucta paylaşımlarda bulunuyoruz ve istemesekte bırbırımızı etkılıyoruz ama ben menun ken bir başkasınında benım gıbı hısetmesını ısteıyorum ben cok mutsuz 18 yıl yaşadım karnımı hep sakladım bıkını özlemı duydum kendımı kadın gıbı hısetmeyı ozledım eşımın yanında soyunmaktan cekındım cünki esim mukemmellıyetcı
benı ıster ıstemes etkılıyordu bu durum su an sadece ızlerımın gecmesını beklıyorum...cogu gectı dusun bant yerlerımdekı alerjı ızlerım bıle ancak gecıyor..)ayyyyyyyyyyyyyyy nıye 10 yıl once olmadım ki ahh kafam ahhh:)) ama bır de maddıyat da onemlı su an
hersey benım ıcın daha kolay kendım ıcın yaşamaya karar verdım kımse ıcın degıl cocuklarım ıcın yaşıyorum ve yaşadım onlar ıcın her seyımı erteledım... Ama bır baktım kı hayat akmıs gıdıyor ıcımde nıye kalsın ki.!!!!!!kadın gıbı guzel gorunmek öz güven okadar onemlıkii su an gerıne gerıne dolasıyorum...

Bütün kadınların kendını sevmesı en buyuk dılegım sadece basit kadınllara dıyorum kii ne halınız varsa gorun:))) ınşallah gobeklerınız ıyıce sarkarr:))))

Sibelcim ben gittim ödededim görüşmemi de yaptım.p.tesi gün kararlaştıracağım. Korkularım var

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım....çok mutlu olursun inşallah ameliyat dan sonra

Sibel'cim Cemil bey e senden bahsettim. Hangisi acaba çok sibel var dedi sonra tahmin ediyorum dedi. O gün 5 kişi vardı burun ameliyatı olmuş kontrole gelen işinde iyi olduğuna bende inanıyorum.Sizdende güç alıyorum.

Bu arada kızlar Dr. bana bebek düşünürsen yaptırma dedi .Düşünenler için yazıyorum . Bebek karnında büyümüyormuş düşüyormuş veya gelişmiyormuş. Bilgilerinize...

Sibelcim ben gittim ödededim görüşmemi de yaptım.p.tesi gün kararlaştıracağım. Korkularım var

Hiç korkma , amalıyata gırerken bır moral iynesi yapıyolar ben amalıyathanede nasıl neselı gırdım herkesle şakalastıkk sonra bır baktım hersey bıtmıs odamdayım korsem goıydırılmıs:)) ama acı var ılk 4 gun agrın olucak ama öyle çekılmeyecek aman aman bır agrı degıl düşün ki sonunda senın cok guzel bır gobegın olacak deger bence .. birinin sana yardım etmesı lasım cunkı kalkarken ılk gunlerde zorlanacaksın destek lazım 1 hafta dınlenmen lasım kendını zorlamaman lazım onemlı cunkı dikişlerin ıcın dıkkatt...hiç yorulma bol bol yat tv seyret dınlen...pc al sıtelerde dolaş:))) bıraz egık yurumek zoracak senı sıkılacaksın offffffffff ne zaman düz yurucem dıceksın hatta ben boyle kalırsam endısesı bıle duyabılırsın:)) ama 15 gun sonra bır bakmıssın dumduz yuruyorsun:))))

Doktorumuz hakkaten cok ılgılı ve işinin ehlı dusunki kent pahalı bır hastane baska hastanelerde daha ucuza getırebılmek varken o orayı tercıh edıyor hastaların menununıyetı onun ıcın onemlıymıs bunları cok konustuk doktorumla...kac arkadasım amalıyat oldu hıc bır sorun yaşamadılar inşallah sende yaşamıcaksın..

Düşün ben astrolojıye ınanan bırıyım amalıyat ıcın hangı tarıhler onemlı onlara kadar arastırdım günümü almadan:) doktorum cok guldu bunu anlattıgımda:))))

Ben sana özelden mesaj atamıyorum sistem izin vermiyor. Sen bana atarsan sevinirim Ön görüşme ve sonrası hk.

amalıyat sonraı haftalarda dıkıslerım yanlarda kalan yerler bıraz kabarıktı ve ben cok uzulmustum doktora boylemı yanı dedım boyle olursa istemem doktorum da merak etme bana guven gıdecek onlar zamanla duzlesecek demıstı ve bekledım hakkaten duzlesıyor sakın uzulmeyın oyle bır goruntuden gun gun ızler dumduz oluyor ve sılıklesıyor

Birde kantoran yagının ben cok faydasını gordum kızlar sarı kantoran yaralara cok ıyı gelıyor doktoruma soyledım dedıkı ıyı gelıp gelmedıgını bılmıyorum ama kullanan hastalarım oldu denemek ıcın yarısına ondan surun yarısına surmeyın gozlemleyelım dedı:)) şakayla karısık soyledı tabıkıde .. belkıde adama okadar cok sey anlatıyorum kii:) cok konusan kadınn kalacak adım:))PPP

cuma günü de aynuröz arkadaşımız ameliyat olacaktı nasıl geçti acaba belki hastanede yatıyordur.müsait olunca haberlerini ve en ince ayrıntılarını anlatmasını bekliyorum.herkes mutlu olur inşallah.

ne kadar kılo versem de gobek ve yan yaglarım hıc erımıyor sınır oluyorum .
bır ara ben de lıposuctıona takmıstım .ama arastırmalarıma gore kalıcı bır cozum degılmıs .
hatta yaptırtıktan sonra da ılerkı zamanlar da daha da kotu oluyormus .
o yuzden ondan da vazgectım .
karın germe dıye bahsettıgınız olayın lıposuctıonla alakası var mı ?
yoksa farklı bırsey mı bu?

ikisi ayrı işlemler Karın germe sezeryan bölgesinden yapılan kesi ile karın derisi kaldırılır ve yağ alınıp kas sıkıştırılıp deri derdirilip fazlalık çıkarılıyor.

ikisi ayrı işlemler Karın germe sezeryan bölgesinden yapılan kesi ile karın derisi kaldırılır ve yağ alınıp kas sıkıştırılıp deri derdirilip fazlalık çıkarılıyor.

Beria tebrikler,Bir karın germe bu kadar kısa,öz ve anlaşılır anlatılır.Tebrik ederim :)

slm kızlar ben ameliyat oldum ve şimdi evdeyim....şu anda korseden vede şişliklerden dolayı sonucu size söyleyemem...ama bugün ameliyatımın 3.günü ve çokta iyiyim inanın korkulacak birşey yok..benameliyattan çıktıktan sonra serumuma ağrı kesici vermişler ondan sonra tekrar ağrı kesici bile istemedim çok rahattım...ama tabi ben 48 kiloyum kilo fazlalaştıkca biraz daha zorlaşabilir...srplk cim canım senin merakla okudugunu biliyorum sana şunu söyleyeyim doktorumdan çok memnun kaldım .çok güleryüzlü zaten doktorun güleryüzlü olması çok önemliydi benim için...canım eger sende kafana çok takıyorsan sorunun çoksa hiiiççç düşünme yaptır inan kafaya takıp durmanın bir anlamı yok olup kurtulmak en iyisi benim dr.la görüş bence fikrin değişir....

Geçmiş olsun Aynur cum inşallah sonuçlarıda güzeldir. Karnın çok mu şiş. Bende 13 nisan gibi olmayı düşünüyorum. Neler yaşadın ameliyat öncesi ve sonrası çizimler falan anlatıksan sevinirim nerede kime oldunç arkadaş olarak ekleyemedim seni sorun var galiba.

beria ben tokatta yaşıyorum canım burada üniversite hastanesinde oldum.....ameliyat öncesi korkularım vardı ama ameliyattan 1 gün önce ve o gün ilginçtir ki hiççç bir korkum yoktu...inannın sezeryandan sonra yürümek daha zor bence... ama tabi herkezin ağrı eşigi farklıdır benim ağrı eşigim yüksektir biraz...ama yıllarca kafayı takıp takıp aynalara küsmek en büyük acı bence hiççç düşünmeyin olun kızlar

geçmiş olsun öncelikle ben bu ameliyat hakkında bir iki şey sorsam size nerede ve nekadar ücrete yaptırdınız?önceden kaçkilo idiniz nekadar araştırmadan sonra bu ameliyata karar verdiniz ve sakıncası yoksa hangi hastanedehangi şehirde... sorular çok oldu dimi? kusura bakmayın yaa...

ben 1.60 boyunda75kğ yum ,bunun çoğu göbek ve kalçalarda..bende mayıs gibi ameliat olacağım,ama birde diyorum bu kiloyla göbeğim giderse kalçalar ve bacaklar iri çokmu kötü durur???üst tarafım ince lipo yaptırmayıda istemiyorum sizce zayıflamayımı beklesem...oda çok uzun işi yaa ne yapsam kararsız kaldım yardm lütfennn:18::18:

Ebder arkadaşımız şimdi ameliyata girmiş.Emin ellerde, dualarım seninle arkadaşım bundan sonrası kolay.Tüm güzellikler seninle olsun.

arkadaslar oldu bitti gecti. Cumartesi ameliyat oldum 5 saat sürdü. Ilk gun ben toprak arkadasimgeldi, aksama jelesec arkadasim geldi, bugun de sabah uyandim nldgp (nil) ziyaret etti. Hepsine ayri ayri tesekkr ederim moral verdiler. Ilk gun narkozun etkisinden birsey anlamadim ikinci gun agrim oldu ama ameliyat yerleri degil sirt agrisi ve plaster yarasi cok canimi yakti. Gogus kisminda plaster yaralarivar antibiyotikli merhem suruyorum. Sans iste allerji oldu. Gercekten onceden ameliyat olan arkadaslar dedigi gibi agri fln pek yasamadim. Ilaclar serumlar yeterli oluyor 95 yilinda sezeryan ameliyatim var o daha zor olmustu.
Birazdan cikisimi yapicaklar, drenlerim var dört tane birkacgün sonra onlar cikacak iki hafta sonra dikisler alinacak.
Benim icin dua eden, iyi dileklerini yollayan herkese tesekkurler.

Aynur sana da cok gecmis olsun ayni zamanda ameliyat olduk sanirim. Tip ilerledi, tr deki doktorlarimiz da Allaha cok sükürcokyetenekliler. Gecmis olsun, insallah rahat bir iyilesme dönemi gecirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…