Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tabıkı heekes te sonuclar mukemmel olmayabılır ben bır arkadasımda gordugunm oıcın ebru hanımı onermedım bırebır 2 kısıyı gordum..Gördüklerim gogus amalıyatı dıklestırme olmuslardı ve ızler cok kotuydu arkadasım cok uzgundu 2 . operesyonu olmak zorunda kaldı karında nasıl bılemem ama goguste bu ızler oluyorsaa meme uclerınde sımetrı yoktu once ebru hanımla gorustum ben ve benı tatmın etmedı hep derım erkek doktorlar daha başarılı...

İzmir d e tavsiye edebileceğimiz Dr var mı ?

Evet ben bundan 2 ay once karın germe ve sılıkon taktırdım ve ıkısınden de menunum sadece sılıkonlarım sankı hıssedıyorum gıbı yanı daha yenı oldugu ıcınmı bılemıyorum goruntu harıka cok begenıyorum ama sankı elleyınce alt kısımlarda sılıkonu hıssedıyorum yada ben cok mukemmelı arıyorum bılemıyorum:)) ama karın amalıyatımda baştan doktorumla uzun uzun konustum kopek kulgı ızını ozelıkle belırttım oda bana egere kısa ortada kalan ızde dıretırsenız deri fazlası sonlarda toplanıp botluk yapıyor ve sonuc oyle oluyor demıstı bende sız en ıyısını bılırsınız demıstım guıvenıp yattım doktoruma ıyıde yapmısım dumduz bır karnım var ızlerım cok altta ve gun gun belırsızlesıyor:))) BİRBİRİMİZİ BİLGILENDIRELIM Kİ! KOBAY KONUMUNA DÜŞMEYELIM.. SEVGİLER KIZLAR....

Sen olumlu bir şekilde atlatmışsın gözün aydın Ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını kısaca yazarmısın nerede kime oldun nelere dikkat etmemiz lazım 2 ay sonra herşeyi normal yapıyormusun karnında şişlik oldumu gaz gibi çok gec geciyor diye duydum olumlu olumsuz herşey hk. mutlu et bizi :KK4::KK4:

Mrb Ben olursa nisan 15 inw kadar olup okullar kapanana kadar iyileşmek istiyorum. Merak ettiğim karın şisiyormuş bir büre bilginiz var mı? Perşembe Ebru hanımla görüşüp bende öğrendiğpim bilgileri paylaşırım. Fiatı yüksek derken ne civarı bilgin var mı? Tşk.

geçen sene 4500 civarı idi ,oysa bu devlet hastanelerinde1000tl ye kadar iniyor üstelik dediğim doktora ameliat olan hastalar(şahsen görmedim )çok memnunlarmş..iyileşme konusunu sorduğumda bana 2hafta eğik yürüyeceksin dedi ve denizede ameliattan 2ay sonra girebilirmişim.. bu arada sende sigara kullanıyormusun?

geçen sene 4500 civarı idi ,oysa bu devlet hastanelerinde1000tl ye kadar iniyor üstelik dediğim doktora ameliat olan hastalar(şahsen görmedim )çok memnunlarmş..iyileşme konusunu sorduğumda bana 2hafta eğik yürüyeceksin dedi ve denizede ameliattan 2ay sonra girebilirmişim.. bu arada sende sigara kullanıyormusun?

Hayır. Sigara kullanmıyorm benim için avantaj olduğunu düşünüyorum.

Ameliyat olanlar yorumlarınızı bekliyoruz. Neler yaşadınız yağ aldırdınız mı Ameliyatta Pıhtı atma ile ilgili bilginiz var mı? Lütfeeen yazın

evt geldım ne cok burun yaptıran var pansumana gırdıgımde nerdeyse ızmırın yarısı burun ıcın gelmıs:) ama dogal olmus 3 tane vardı bellı degıl.amalıyat oldukları...benımde gayet ıyımıs doktorum pazarda gorelım pansumana ondansonra dık yurusunuz dedıı ınşallah dık yuruyebılcemmı bılemıyorumm cıldım catlarsa dıye korkuyorum acıkcası... ama belım ıncelmıs sevdımmm..goguslerde ınecek dedı 260 taktım normelde 300 den aşagıya takmıyorum dedı dusunemıyorum 300 ben buyuk sevmıyorum belkıde ondan ,insanı cok ırı gosterıyor buyuk gogusler..herkese başarılı amalıyatlar dılıyorum olacak arkadaslara cesaret edemeyenlere tavsıye edıyorum ben 10 yıldır düşünüyordum nasıl bır sey olduysa başıma taş mı düştü bılmem olmaya aniden karar verdım ve esıme olucam dedım sadece artık sonuc bu.! Darısı tümolmak ısteyenlere....

İzmir de hangi DR.

Evet ben bundan 2 ay once karın germe ve sılıkon taktırdım ve ıkısınden de menunum sadece sılıkonlarım sankı hıssedıyorum gıbı yanı daha yenı oldugu ıcınmı bılemıyorum goruntu harıka cok begenıyorum ama sankı elleyınce alt kısımlarda sılıkonu hıssedıyorum yada ben cok mukemmelı arıyorum bılemıyorum:)) ama karın amalıyatımda baştan doktorumla uzun uzun konustum kopek kulgı ızını ozelıkle belırttım oda bana egere kısa ortada kalan ızde dıretırsenız deri fazlası sonlarda toplanıp botluk yapıyor ve sonuc oyle oluyor demıstı bende sız en ıyısını bılırsınız demıstım guıvenıp yattım doktoruma ıyıde yapmısım dumduz bır karnım var ızlerım cok altta ve gun gun belırsızlesıyor:))) BİRBİRİMİZİ BİLGILENDIRELIM Kİ! KOBAY KONUMUNA DÜŞMEYELIM.. SEVGİLER KIZLAR....

merhaba sibel senin adına sevindim:nazar: bende mayıs 15gibi olacağım:) ama bir kaç sorum olacak sana yanıtlarsan sevinirim...bende bel fıtığı var dr 15gün öne egik yürümen gerek dedi acaba 15günden önce dimdik durulmazmı?bel ağrısı artar diye korkuyorum benim 2doğumdan sonra çok sarktı ve çatlakta çok lipo gerekirmi dedim dr belki yanlara gerebilir dedi ameliyat sırasında bakıp anlatacakmş birde karın için (göbek baya fazla bende)lipoya gerek yok o deri ile zaten keilip atılacak dedi ama ben bunu anlamadım..yani önce karındaki yağı alıp sonra germiyorlarmı ve en büyük sıkıntım sigara bırakmaya çalışıyorm ama olacak gibi değill sen kullanıyormuydun..umarım bende bir an önce olup kurtulurum...

Ne yazık ki... sonuçlarından memnun olmayan kişiler bile, doktorumu seviyorum başarılı bir ameliyat geçirdim diye yazıp 3 ay sonra başka doktorla görüşme yapıp revizyon ameliyatı olabiliyor.Herkes samimi olmayabiliyor,en iyisi yapılan işlemleri canlı görebilmek keşke herkes bu konuda şanslı olabilse.

kesinlikle katılıyorum, sizleri tenzih ederek söylüyorum ki forumda hem samimiyetsiz olanlar var, sonucu iyi olmadığı halde iyi göstermeye çalışan, hem de hakikaten o kötü sonucuyla mutlu olanlar var...çok ama çok memnunum diyen birinin sonuçları, benim için oldukça başarısızdı mesela...bu ikinci seçenek biraz da beklentiyle alakalı sanırım...ama estetik bir operasyon olunuyorsa da sonuç adı üstünde "estetik" olmalı bence...kötü dikişler, potluklar olmamalı.ameliyat öncesi doktorunuzun gerçekten bir kaç ay önce ameliyat ettiği birilerini bulmaya ve görmeye çalışın...böylece kendi sonucunuzla ile ilgili kafanızda bir çok nokta şekillenecektir. herkesin istediği sonuçlara kavuşması dileğiyle..

Herkese Merhaba,

karın germe ve meme kucultme aml. sonrası 4. ayım...
kasım ayında hemen aml. sonrası bıle ıyıkı olmusum dedıgım amelıyatımı, bu gunlerde unutmus gıbıyım,..gıbı degıl unuttum......
sankı on tarafında koca bır yag kutlesı olan ve kocaman memelerı olan kısı ben degılmısım gıbı..

son 1 aydır yurtdısında ve hatta mevsımı yaz olan bır yerden gelıp sevgılı dr. cıgıme kontrole gıttım gecen hafta, hersey yolunda,
meme aml. cıdden en agrısız aml. bence ozellıkle kombıne aml. da ,karnımda aml. sonrası pazara gıttıgım ıcın acılan yarım parmak dıkıs deformem kendılıgınden kapandı, ıstersem oraya sadece muayenehanede revızyon yaparım dedı..ama karar veremedım..cok sart da degıl.

bacak germe konusundakı ısrarım -cunku orası da lop yag ve malum yercekımı- ... plates ve sporla ıyıce azaldı ama tamamen aklımdan cıkardıgımı soyleyemecegım. aml. cıdden buyuk konfor..
haftada 3 gun plates:KK52:aferım bana:KK9: veee yuruyus ne kadar fırsat bulursam..

İleri aylarda da aklıma geldıkce ve fırsat buldukca yazacagım ,
Amelıyat olması gereken ısteyen ve bu konuda azap ceken tum okuyanların aml. olmalarını kesınlıkle tavsıye ederım,sağlıkla,hayırlısıyla tabıkı..sevgıler

yemeğini yede yaz bakalım nasıl gidiyor durumlar?Ben senin karnın nasıl hemen dümdüz oldu şaştım:26:eek:kuduklarımdan ödem 3 4 ay sürüyor diye biliyordum.Maşallah canım hemen bu görüntüye kavuşmak büyük şans

Arkadaşlar her şey yolunda.Allaha şükür şimdilik güzel gidiyor.Kendimi ve dikişlerimi zorlamıyorum.Bol bol sıvı tükettiğimden ödem çok az var.Sıvı sevmesenizde mutlaka tüketin.Komposto içiyorum bağırsaklar için.Yememe dikkat ediyorum.Katı çok yemedim ilk günler ilk bugün yedim beyaz et.DR yiyebilirsin dedi gerçi ama ben kendi bünyemi tanıdığımdan dikkatli yiyip içiyorum.Herkes kendi bünyesini daha iyi bilir bu zamanda iki kat dikkatli yiyin için.Karnımı ilk kez gördüm dümdüz çatlağım zaten çok yoktu kasık kısımlarında vardı onlarda tamamen gitmiş gibi gördüm.Henüz inceleme safhasına geçmedim anlayacağınız ama hissediyorsunuz güzelliği hissetmek bile güzel bir duygu.Sormak istediklerinizi topiğe girdiğim sürece cevaplarım.

Jelesece arkadaşım olacak arkadaşların beni görebilir önümüzdeki hafta kontrolüm var böylece kafalarındaki sorulardan kurtulmuş olurlar canlı örneğim sonuçta.

Arkadaşlar her şey yolunda.Allaha şükür şimdilik güzel gidiyor.Kendimi ve dikişlerimi zorlamıyorum.Bol bol sıvı tükettiğimden ödem çok az var.Sıvı sevmesenizde mutlaka tüketin.Komposto içiyorum bağırsaklar için.Yememe dikkat ediyorum.Katı çok yemedim ilk günler ilk bugün yedim beyaz et.DR yiyebilirsin dedi gerçi ama ben kendi bünyemi tanıdığımdan dikkatli yiyip içiyorum.Herkes kendi bünyesini daha iyi bilir bu zamanda iki kat dikkatli yiyin için.Karnımı ilk kez gördüm dümdüz çatlağım zaten çok yoktu kasık kısımlarında vardı onlarda tamamen gitmiş gibi gördüm.Henüz inceleme safhasına geçmedim anlayacağınız ama hissediyorsunuz güzelliği hissetmek bile güzel bir duygu.Sormak istediklerinizi topiğe girdiğim sürece cevaplarım.

Jelesece arkadaşım olacak arkadaşların beni görebilir önümüzdeki hafta kontrolüm var böylece kafalarındaki sorulardan kurtulmuş olurlar canlı örneğim sonuçta.

Sana nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:arkadaşım,ben bu forumu ezberlemiş biri olarak samimi söylüyorum ilk evrelerini kötü diye yazmışlardı....herkes değil tabi ama çoğunluk öyleydi.Senin daha 1 hafta bile olmadan bunu yazman,beni çok mutlu etti sen o güzelliğin keyfini 1 ay sonra tam çıkarırsın artık.Bu kadarda yardım sever herkes gelsin görsün de diyebiliyorsun helal olsun:KK16:

Son düzenleme:

bentoprakcım merhaba,
tekrar geçmiş olsun, sonuçlarından memnun olmana çok sevindim...zaten Ercan Bey dikiş konusunda kendisini ispatladı. Forumda kaç kişi ona ameliyat olduk hiç kimse sorun yaşamadı:nazar: adam incecik dikiyor bu 2*2=4 :)) sen iyice iyileş, sonra Ercan Bey'in hastaları olarak buluşucaz kısmetse, ozaman birbirimizi inceleriz artık :)

ameliyat olanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsunlar diliyorum.darısı başıma.benim bebiş 5 aylık ve bu sene olma ihtimalim yok ama şöööyle bir doktora görünüp fikir almak istiyorum aslında.mersin de mustafa kemal aksoy varmış.nasıl biri çok da iyi bilmiyorum ama.ne derecede benim karnım belki söyler diye.ama beni çok olumsuz etkiliyor malesef.57 kiloyum. ay ne kadar şanslısınız ameliyat olduğunuz için.ben de çok istiyorum.benim de hakkım değil mi yaaa

ameliyat olanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsunlar diliyorum.darısı başıma.benim bebiş 5 aylık ve bu sene olma ihtimalim yok ama şöööyle bir doktora görünüp fikir almak istiyorum aslında.mersin de mustafa kemal aksoy varmış.nasıl biri çok da iyi bilmiyorum ama.ne derecede benim karnım belki söyler diye.ama beni çok olumsuz etkiliyor malesef.57 kiloyum. ay ne kadar şanslısınız ameliyat olduğunuz için.ben de çok istiyorum.benim de hakkım değil mi yaaa

Hakkın tabi kendin mutlu olacaksan yaptır arkadaşım:21:

Sibel arkadaşımız, doktorundan çok memnun istersen görüş.Birde cenk tokat,dr ahmet diye biri oda çok başarılıymış araştır canım şans seninle olsun

Sibel arkadaşımızın Dr kim okumamışım ben galiba. Yarın İzmirde Dr. Ebru durmuş ile görüşeceğim akşama paylaşırım sizinle olursa 10 gün içerisinde olmak istiyorum. Benim karın kasım yırtık iri bebek doğurmaktan 2 sezeryanım var. Sigara içmiyorum. Bu doktor hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen paylaşırmısınız. Ameliyattan önce dikkat etmemiz gereken neler var. Hemıyım endişe çok istiyorum hemde pişmanlık duyarmıyım endişesi Annemi eşimi karşıma aldım inş. bir sorun çıkmaz. Off Off.

İzmir de Ameliyat olan arkadaşlar yorum bekliyoruz.
Bu arada herkesin birbirlerine olan yardımları çok güzel. Tanımadığımız kişilerle paylaşımlarda bulunmak mükemmel sevdim ben burayı

X