Ameliyat oldun mu merak ettim kime
Ameliyat oldum Can'ım :))) su an annemlerdeyim yatıyorum sali sabahı oldum her şey supergecti kent hastanede oldum ve doktorum Cemil tugay herkese tavsiye ediyorum çok alakal ve ilgili doktor:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat oldun mu merak ettim kime
Ameliyat oldum Can'ım :))) su an annemlerdeyim yatıyorum sali sabahı oldum her şey supergecti kent hastanede oldum ve doktorum Cemil tugay herkese tavsiye ediyorum çok alakal ve ilgili doktor:))
Ve kızlar ne zaman kıyafetlerinizi giydiniz bana su an hiç bir şey olmuyor
tahmin ediyorum suan ameliyattasIn, inan dünden beri seni düsünüyorum. UyandIgInda herseyi bitmis olacak. Seni simdiden tebrik ediyorum, en kIsa zamanda iyilesmeni, istedigin formunu kavusmanI diliyorum arkadasIm.
DualarImIz seninle, haberini bekliyorum......
bentoprak senin adına sevindim darısı benim ve tüm ameliat olmak isteyenlerin başınaabenim merak ettiğim bel ve sırt ağrım var 15gün boyunca eğik yürümek gerekiyormş çokmu eğik yürüyorsun..yani dr bana bel ağrın arta bilir dedi zaten çok ağrıyor bundan biraz kafam karıştı,birde hep yan mı yatmak zorundasın..ve tam iki büklümmü yürüyorsn yanıtlarsan sevinirim ...
Ebder arkadaşımız şimdi ameliyata girmiş.Emin ellerde, dualarım seninle arkadaşım bundan sonrası kolay.Tüm güzellikler seninle olsun.
Ebder arkadaşımız şimdi ameliyata girmiş.Emin ellerde, dualarım seninle arkadaşım bundan sonrası kolay.Tüm güzellikler seninle olsun.
Kızlar bana cevap vermesenizde ben yazayım. Bende kısa süre önce formu takip etmeye başladım Buradaki yorumlara göre dr görüşmeleri yaptım Sibel ve Yasemin arkadaşımızın ameliyat olduğu dr. ile (Cemil Tugay) görüştüm p.tesi gün kararlaştıracağız. Ayın 10 nudi dr ben eve geldim o gün regl olacağım hesapladım dr söylemedim onun için 13 cuma günü olmayı planlıyorum bende sizden destek bekliyorum. Ameliyat öncesini tahmin edersiniz. Dr. soğuk geldi bana çok soru soramadım ağzım laf yapmıyor. Ameliyatöncesi çizimlerde nasıl daha ilgili ve güler yüzlü olmasını bekliyorum rahatlamak için bana mı öyle davrandı diye düşündüm. Canım sıkıldı biraz. Karnında yağ yok dedi simit bölümünde biraz var onları alacak biraz orantı olsın diye popo yanından ve basende alacak ama çok değil. Sonra kilo alırsak sırtlardan alırsın dedi. Bende düşünüyorum şeklim daha mı kötü olur diye. Pişmanlık duyarmıyım. Ben kilolu değilim.Göbeğim bile yok denecek kadar az. Basenlerde az yağ var. Selülitler bol :))
Ameliyat olan arkadaşlar kilolumusunuz Ameliyatta yağ aldırdınız mı? Ameliyat sonrası kaç kiloluz gitti.
Cevap yazın lütfen herkes birbiriyle samimiyeti kurmuş ben kaldım. Ameliyat önce ve sonrası dualarınızı bekliyorum.
merhaba arkadaşım,bende senin gibi yeni yeni yazıyorum ve müdavim olan arkadaşlar gördükçe cevap veriyorlar sağolsunlar,sanırım henüz okumadılar..ama ben bildiğimm kadarıyla cvp vereyim evet lipo yapılan bölgeden kilo almazmışsın ama başka bölgelerden alırmışsın yani göbek ve kalçaya yapılacaksa daha sonra kilo alırsan kol ,sırt,bacak gibi dokunulmamış yerlerden alıyormşsun eğer çok kilon yoksa bence lipoyu hiç yaptırma ki ben 160 boyunda ve75kğ yum...ama göbek berbat sarkık ve çatlak bende mayıs ayı gibi olmayı istiyorum allahtan bişey olmassa ,üst tarafım ince kalça ve göbek fazla bende, göbek gider ameliatlada kalçamada lipo yapalım derse istemeyi düşünmüyorum ,yürüyüşe başlayacağım ameliata kadar ne kadar verirsem kar diyorum..bide sigarayı bırakmaya çalışırken daha kötü almam inşallah..Cemil beyin çok iyi bir doktor olduğunu çok okudum bende ona olabilmeyi çok isterdim ama madii açıdan bu imkansız sanırım 4000tl civarı onun ameliat ücreti..ben devlet hastanesinde çok ii olduğunu duyduğum doktora gittim fiyat açısından birde ulaşım açısından daha kolay olacak..inşallah bizlerde birgün ameliat olan arkadaşlar gibi olur,kurtulur ve olmak isteyenlere destek olabiliriz..sana şimdiden çok geçmiş olsun..
Kızlar bana cevap vermesenizde ben yazayım. Bende kısa süre önce formu takip etmeye başladım Buradaki yorumlara göre dr görüşmeleri yaptım Sibel ve Yasemin arkadaşımızın ameliyat olduğu dr. ile (Cemil Tugay) görüştüm p.tesi gün kararlaştıracağız. Ayın 10 nudi dr ben eve geldim o gün regl olacağım hesapladım dr söylemedim onun için 13 cuma günü olmayı planlıyorum bende sizden destek bekliyorum. Ameliyat öncesini tahmin edersiniz. Dr. soğuk geldi bana çok soru soramadım ağzım laf yapmıyor. Ameliyatöncesi çizimlerde nasıl daha ilgili ve güler yüzlü olmasını bekliyorum rahatlamak için bana mı öyle davrandı diye düşündüm. Canım sıkıldı biraz. Karnında yağ yok dedi simit bölümünde biraz var onları alacak biraz orantı olsın diye popo yanından ve basende alacak ama çok değil. Sonra kilo alırsak sırtlardan alırsın dedi. Bende düşünüyorum şeklim daha mı kötü olur diye. Pişmanlık duyarmıyım. Ben kilolu değilim.Göbeğim bile yok denecek kadar az. Basenlerde az yağ var. Selülitler bol :))
Ameliyat olan arkadaşlar kilolumusunuz Ameliyatta yağ aldırdınız mı? Ameliyat sonrası kaç kiloluz gitti.
Cevap yazın lütfen herkes birbiriyle samimiyeti kurmuş ben kaldım. Ameliyat önce ve sonrası dualarınızı bekliyorum.
1971sibel İlgin alaka için öncelikle teşekkürler sen de bilirsin ki kararsızlık endişeler yaşanacak sıkıntılar korkutuyor insanı. Ben sizin tavsiyelerinizi dinleyip Cemil bey' e gideceğim umarım fiatıda uygundur. :)) Beni kimse desteklemiyor kendi cabalarımla yapacağım bu işlemi
Cemil bey e sibel tavsiye etti diyeceğim :)) umarım herşey yolunda giderde bende senin gibi mutlu olurum . Sevgilerimle sağlıklı ve mutlu kal
Cemil bey den randevu aldım. Ön görüşme ücreti 100 tl ilgilenen arkadaşlara akşam görüşme sonuclarımı yazarım.
doktorum amalıyat oncesı bana yanlardakı sımıtlerı alalım dedı ama ben sankı dumduz kadınsı hatlarım gıder dıye dusundum ıstemedım belım ıncelsın yeter dedım cunki ben basenlı bır bayan degılım genelde kılolarımı gobek ve belden alıyordum
acaba alınırsa cok mu duz kalırım dıye yanlarıma fazla dokunmayın dedım oda cok az yapmıs ama keske popo ustlerımden aldırsaydım arkadasım sadece lıpo yaptırdı ve cok guzel hıc gırıntı cıkıntı olmadı ondan 2.5 kılo yag aldı sırf o bolgelerden bayagı fark ettı kontur duzeltme denıyormus kılo verme amaclı yaptıranlara sakın dıyorum vucut hatlarını bozmaktan başka bır sey olmaz ve cogu zararlı dıye duydum yanlıs bır şeyde cigere pıhtı atabılıyormus yanı her işlemın bır tehlıkesı var dusunmek lazım ..
Ayrıca EDBEER arkadasıma gecmıs olsun dılıyorum..İnşallah istedıgı sonucu bulur..
Yasmına arkadasımı cok merak edıyorum ne oldu bılen varmı?