Tabıkı heekes te sonuclar mukemmel olmayabılır ben bır arkadasımda gordugunm oıcın ebru hanımı onermedım bırebır 2 kısıyı gordum..Gördüklerim gogus amalıyatı dıklestırme olmuslardı ve ızler cok kotuydu arkadasım cok uzgundu 2 . operesyonu olmak zorunda kaldı karında nasıl bılemem ama goguste bu ızler oluyorsaa meme uclerınde sımetrı yoktu once ebru hanımla gorustum ben ve benı tatmın etmedı hep derım erkek doktorlar daha başarılı...
Evet ben bundan 2 ay once karın germe ve sılıkon taktırdım ve ıkısınden de menunum sadece sılıkonlarım sankı hıssedıyorum gıbı yanı daha yenı oldugu ıcınmı bılemıyorum goruntu harıka cok begenıyorum ama sankı elleyınce alt kısımlarda sılıkonu hıssedıyorum yada ben cok mukemmelı arıyorum bılemıyorum:)) ama karın amalıyatımda baştan doktorumla uzun uzun konustum kopek kulgı ızını ozelıkle belırttım oda bana egere kısa ortada kalan ızde dıretırsenız deri fazlası sonlarda toplanıp botluk yapıyor ve sonuc oyle oluyor demıstı bende sız en ıyısını bılırsınız demıstım guıvenıp yattım doktoruma ıyıde yapmısım dumduz bır karnım var ızlerım cok altta ve gun gun belırsızlesıyor:))) BİRBİRİMİZİ BİLGILENDIRELIM Kİ! KOBAY KONUMUNA DÜŞMEYELIM.. SEVGİLER KIZLAR....
Mrb Ben olursa nisan 15 inw kadar olup okullar kapanana kadar iyileşmek istiyorum. Merak ettiğim karın şisiyormuş bir büre bilginiz var mı? Perşembe Ebru hanımla görüşüp bende öğrendiğpim bilgileri paylaşırım. Fiatı yüksek derken ne civarı bilgin var mı? Tşk.
geçen sene 4500 civarı idi ,oysa bu devlet hastanelerinde1000tl ye kadar iniyor üstelik dediğim doktora ameliat olan hastalar(şahsen görmedim )çok memnunlarmş..iyileşme konusunu sorduğumda bana 2hafta eğik yürüyeceksin dedi ve denizede ameliattan 2ay sonra girebilirmişim.. bu arada sende sigara kullanıyormusun?
evt geldım ne cok burun yaptıran var pansumana gırdıgımde nerdeyse ızmırın yarısı burun ıcın gelmıs:) ama dogal olmus 3 tane vardı bellı degıl.amalıyat oldukları...benımde gayet ıyımıs doktorum pazarda gorelım pansumana ondansonra dık yurusunuz dedıı ınşallah dık yuruyebılcemmı bılemıyorumm cıldım catlarsa dıye korkuyorum acıkcası... ama belım ıncelmıs sevdımmm..goguslerde ınecek dedı 260 taktım normelde 300 den aşagıya takmıyorum dedı dusunemıyorum 300 ben buyuk sevmıyorum belkıde ondan ,insanı cok ırı gosterıyor buyuk gogusler..herkese başarılı amalıyatlar dılıyorum olacak arkadaslara cesaret edemeyenlere tavsıye edıyorum ben 10 yıldır düşünüyordum nasıl bır sey olduysa başıma taş mı düştü bılmem olmaya aniden karar verdım ve esıme olucam dedım sadece artık sonuc bu.! Darısı tümolmak ısteyenlere....
Evet ben bundan 2 ay once karın germe ve sılıkon taktırdım ve ıkısınden de menunum sadece sılıkonlarım sankı hıssedıyorum gıbı yanı daha yenı oldugu ıcınmı bılemıyorum goruntu harıka cok begenıyorum ama sankı elleyınce alt kısımlarda sılıkonu hıssedıyorum yada ben cok mukemmelı arıyorum bılemıyorum:)) ama karın amalıyatımda baştan doktorumla uzun uzun konustum kopek kulgı ızını ozelıkle belırttım oda bana egere kısa ortada kalan ızde dıretırsenız deri fazlası sonlarda toplanıp botluk yapıyor ve sonuc oyle oluyor demıstı bende sız en ıyısını bılırsınız demıstım guıvenıp yattım doktoruma ıyıde yapmısım dumduz bır karnım var ızlerım cok altta ve gun gun belırsızlesıyor:))) BİRBİRİMİZİ BİLGILENDIRELIM Kİ! KOBAY KONUMUNA DÜŞMEYELIM.. SEVGİLER KIZLAR....
Ne yazık ki... sonuçlarından memnun olmayan kişiler bile, doktorumu seviyorum başarılı bir ameliyat geçirdim diye yazıp 3 ay sonra başka doktorla görüşme yapıp revizyon ameliyatı olabiliyor.Herkes samimi olmayabiliyor,en iyisi yapılan işlemleri canlı görebilmek keşke herkes bu konuda şanslı olabilse.
Hayır. Sigara kullanmıyorm benim için avantaj olduğunu düşünüyorum.
İzmir de hangi DR.
Arkadaşlar her şey yolunda.Allaha şükür şimdilik güzel gidiyor.Kendimi ve dikişlerimi zorlamıyorum.Bol bol sıvı tükettiğimden ödem çok az var.Sıvı sevmesenizde mutlaka tüketin.Komposto içiyorum bağırsaklar için.Yememe dikkat ediyorum.Katı çok yemedim ilk günler ilk bugün yedim beyaz et.DR yiyebilirsin dedi gerçi ama ben kendi bünyemi tanıdığımdan dikkatli yiyip içiyorum.Herkes kendi bünyesini daha iyi bilir bu zamanda iki kat dikkatli yiyin için.Karnımı ilk kez gördüm dümdüz çatlağım zaten çok yoktu kasık kısımlarında vardı onlarda tamamen gitmiş gibi gördüm.Henüz inceleme safhasına geçmedim anlayacağınız ama hissediyorsunuz güzelliği hissetmek bile güzel bir duygu.Sormak istediklerinizi topiğe girdiğim sürece cevaplarım.
Jelesece arkadaşım olacak arkadaşların beni görebilir önümüzdeki hafta kontrolüm var böylece kafalarındaki sorulardan kurtulmuş olurlar canlı örneğim sonuçta.
Arkadaşlar her şey yolunda.Allaha şükür şimdilik güzel gidiyor.Kendimi ve dikişlerimi zorlamıyorum.Bol bol sıvı tükettiğimden ödem çok az var.Sıvı sevmesenizde mutlaka tüketin.Komposto içiyorum bağırsaklar için.Yememe dikkat ediyorum.Katı çok yemedim ilk günler ilk bugün yedim beyaz et.DR yiyebilirsin dedi gerçi ama ben kendi bünyemi tanıdığımdan dikkatli yiyip içiyorum.Herkes kendi bünyesini daha iyi bilir bu zamanda iki kat dikkatli yiyin için.Karnımı ilk kez gördüm dümdüz çatlağım zaten çok yoktu kasık kısımlarında vardı onlarda tamamen gitmiş gibi gördüm.Henüz inceleme safhasına geçmedim anlayacağınız ama hissediyorsunuz güzelliği hissetmek bile güzel bir duygu.Sormak istediklerinizi topiğe girdiğim sürece cevaplarım.
Jelesece arkadaşım olacak arkadaşların beni görebilir önümüzdeki hafta kontrolüm var böylece kafalarındaki sorulardan kurtulmuş olurlar canlı örneğim sonuçta.
ameliyat olanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsunlar diliyorum.darısı başıma.benim bebiş 5 aylık ve bu sene olma ihtimalim yok ama şöööyle bir doktora görünüp fikir almak istiyorum aslında.mersin de mustafa kemal aksoy varmış.nasıl biri çok da iyi bilmiyorum ama.ne derecede benim karnım belki söyler diye.ama beni çok olumsuz etkiliyor malesef.57 kiloyum. ay ne kadar şanslısınız ameliyat olduğunuz için.ben de çok istiyorum.benim de hakkım değil mi yaaa
Sibel arkadaşımız, doktorundan çok memnun istersen görüş.Birde cenk tokat,dr ahmet diye biri oda çok başarılıymış araştır canım şans seninle olsun