Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet 10 15 gün zorluk yaşandığını yazmış bu forma yazan arkadaşlar artık gülü seven dikenine katlanır modunda sabırla ilk 1 ayı atlattık mı gerisi daha kolaylaşacak inşallah. Bu arada ben 18 eylülde bi mani çıkmazsa ameliyat olacağım karın germe ve yanlara lipo yapılacak inşallah nasıl geçiceğine dair buradan paylaşım yaparım. Birbirimize dua edelim arkadaşlar 27 gün kaldı ve zaman geçiveriyor gün yaklaştıkça gerilmiyor değilim fakat 1 . Sayfadan en son sayfaya kadar satır satır okudum ve kendimi yaşanacak kısıtlı günlere hazırladım. Hayırlısı Allahtan.

Şimdiden hayırlı olsun, inşallah su gibi akıp geçer zaman ve istediğin sonuçları elde edersin. Doktorun kimdi? Nerede ameliyat olacaksın?

Şimdiden hayırlı olsun, inşallah su gibi akıp geçer zaman ve istediğin sonuçları elde edersin. Doktorun kimdi? Nerede ameliyat olacaksın?
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Giresun da Yusuf Ödemiş’e ameliyat olacağım aslında Ankara da yaşıyorum ve bu doktor Giresunda tanınmış bir doktor burda da evimiz olduğu için burada olmayı tercih ettim.

Merhaba dikislerim çok ince ve güzel. Şişlikler hala devam ediyor. Akşamları çok siliyorum. Tetkiklerde akciğer kalp ve kan değerlerini incelediler . Rutin ameliyat tetkikleriydi. Sizinde ameliyat tarihiniz yaklasmis.

Çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim inşallah hepimiz bu sıkıntıları atlatıp daha güzel daha rahat günlere bir an önce kavuşuruz. Evet benim günümde artık yaklaşıyor hayırlısı artık.

Bende 14 eylüle aldım gün İstanbul Bahçeşehir liv de olucam çok heycanlıyım 19 gün kaldı

Bende 14 eylüle aldım gün İstanbul Bahçeşehir liv de olucam çok heycanlıyım 19 gün kaldı
Merhaba ben de sizden 4 gün sonra 18 Eylül de heyecan gerginlik oluyor ister istemez inşallah gönlünüzce rahat bir süreç geçirirsiniz bizi de buradan bilgilendirirseniz seviniriz ameliyata giriş ve çıkış süreciniz sonraki süreciniz kendinizi iyi hissettiğinizde her şeyi yazın lütfen şimdiden geçmiş olsun arkadaşım

Benim ameliyatta 18 ine ertelendi :)) aynı gün oluyoruz

Tarih alanlara hayırlı olsun , istediğiniz sonuçlarla ağrısız sızısız su gibi akan bir iyileşme diliyorum.
Nerede ve hangi doktorlara ameliyat olacaksınız yazarsanız çok sevinirim

Tarih alanlara hayırlı olsun , istediğiniz sonuçlarla ağrısız sızısız su gibi akan bir iyileşme diliyorum.
Nerede ve hangi doktorlara ameliyat olacaksınız yazarsanız çok sevinirim
Hayırlısı olsun canım vardır bun da da bir hayır aynı gün inşallah ikimiz için de güzel bir giriş gelişme ve sonuç olur

Hayırlısı olsun canım vardır bun da da bir hayır aynı gün inşallah ikimiz için de güzel bir giriş gelişme ve sonuç olur
Yanlışlıkla size yazmışım ben yeni olduğum için burada daha tam oturtamadım yazışma durumunuonun için arada yanlışlıklar olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…