Okuduğum kadarıyla 2. Haftadan sonra kendinizi zorlamanız gerekiyormuş.Merhaba ,
Bende karın germe ve lipo oldum bu gün tam 32 gün oldu ve dik yürüyemiyorum ve çok korkuyorum kambur kalmaktan
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunŞimdiden hayırlı olsun, inşallah su gibi akıp geçer zaman ve istediğin sonuçları elde edersin. Doktorun kimdi? Nerede ameliyat olacaksın?
Merhaba dikislerim çok ince ve güzel. Şişlikler hala devam ediyor. Akşamları çok siliyorum. Tetkiklerde akciğer kalp ve kan değerlerini incelediler . Rutin ameliyat tetkikleriydi. Sizinde ameliyat tarihiniz yaklasmis.Şu an da nasılsınız ödemler dikişler normale döndü mü ben de 18 Eylülü bekliyorum bir de sizin ameliyat öncesi tetkikleriniz de nelere bakıldı doktorum bana 2 gün öncesinde tetkiklerimi yaptırmamı istedi
Merhaba dikislerim çok ince ve güzel. Şişlikler hala devam ediyor. Akşamları çok siliyorum. Tetkiklerde akciğer kalp ve kan değerlerini incelediler . Rutin ameliyat tetkikleriydi. Sizinde ameliyat tarihiniz yaklasmi
Merak etmeyin kırk gün geçtikten sonra normale dönülüyor en fazla şimdi nasılsınızMerhaba ,
Bende karın germe ve lipo oldum bu gün tam 32 gün oldu ve dik yürüyemiyorum ve çok korkuyorum kambur kalmaktan
Bende 14 eylüle aldım gün İstanbul Bahçeşehir liv de olucam çok heycanlıyım 19 gün kaldıArkadaşlar merhaba aşırı sıcaklar tatil ayları falan derken buralara kimse uğramaz olmuş galiba. Benim de dün ameliyat günüm 18 Eylül olarak belirlendi.Aslında daha önce olsa dedim ama doktorum bu sıcak yaz aylarında bu tür ameliyatları yapmadığını ve çok zaruri durumlarda yani yurt dışından gelen ya da başka türlü aciliyeti olan kişilerin dışında yapmadığını belirtti ve bu sucak havalarda ki ameliyat sonrasındaki oluşabilecek durumların hasta konforu açısından sıkıntı yapabileceği söyledi ve ben de 18 Eylüle tamam dedim. Şimdiden heyecan sarmaya başladı tam 1 ay var ve sayılı gün hemen geçermiş. Benim gibi bu tarih aralığında ameliyat olacak olan arkadaşlar varsa buradan destek olalım birbirimize. Umarım hepimiz için en güzel en hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba ben de sizden 4 gün sonra 18 Eylül de heyecan gerginlik oluyor ister istemez inşallah gönlünüzce rahat bir süreç geçirirsiniz bizi de buradan bilgilendirirseniz seviniriz ameliyata giriş ve çıkış süreciniz sonraki süreciniz kendinizi iyi hissettiğinizde her şeyi yazın lütfen şimdiden geçmiş olsun arkadaşımBende 14 eylüle aldım gün İstanbul Bahçeşehir liv de olucam çok heycanlıyım 19 gün kaldı
Benim ameliyatta 18 ine ertelendi :)) aynı gün oluyoruzMerhaba ben de sizden 4 gün sonra 18 Eylül de heyecan gerginlik oluyor ister istemez inşallah gönlünüzce rahat bir süreç geçirirsiniz bizi de buradan bilgilendirirseniz seviniriz ameliyata giriş ve çıkış süreciniz sonraki süreciniz kendinizi iyi hissettiğinizde her şeyi yazın lütfen şimdiden geçmiş olsun arkadaşım
Teşekkürler arkadaşım ben Giresun da Yusuf Ödemiş e olacağımTarih alanlara hayırlı olsun , istediğiniz sonuçlarla ağrısız sızısız su gibi akan bir iyileşme diliyorum.
Nerede ve hangi doktorlara ameliyat olacaksınız yazarsanız çok sevinirim
Hayırlısı olsun canım vardır bun da da bir hayır aynı gün inşallah ikimiz için de güzel bir giriş gelişme ve sonuç olurTarih alanlara hayırlı olsun , istediğiniz sonuçlarla ağrısız sızısız su gibi akan bir iyileşme diliyorum.
Nerede ve hangi doktorlara ameliyat olacaksınız yazarsanız çok sevinirim
Yanlışlıkla size yazmışım ben yeni olduğum için burada daha tam oturtamadım yazışma durumunuonun için arada yanlışlıklar olabiliyorHayırlısı olsun canım vardır bun da da bir hayır aynı gün inşallah ikimiz için de güzel bir giriş gelişme ve sonuç olur