merhabalar bende ayın 18 nde olacağım korse seçiminiz nasıl olduNeyse arkadaşlarım siz anlayın artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende ayın 18 nde olacağım korse seçiminiz nasıl olduNeyse arkadaşlarım siz anlayın artık
Hadi hayırlısı olsun inşallah kolaycacık geçer bütün süreç kendinizi iyi hissedince bizimle paylaşın bütün aşamaları korkma diyeceğim ama arkadaşım ister istemez insan bi tuhaf oluyor güzel düşünelim güzel olsun size tavsiyem mutlu ve neşeli girin ameliyathaneye hoş bu tavsiyeyi verdim ama inşallah günü gelince kendime de veririmMerhaba bende ayın 8 inde ameliyat olacağım karin germe meme diklestirme inşallah iyi olur çok korkuyorum hayırlısı hepimiz icin
Siz nerde ve kime oluyorsunuz ameliyatınızıMerhaba bende ayın 8 inde ameliyat olacağım karin germe meme diklestirme inşallah iyi olur çok korkuyorum hayırlısı hepimiz icin
İstanbul estetica sinan ulusoy bakalim nasıl gececekSiz nerde ve kime oluyorsunuz ameliyatınızı
Kendimi günlerdir başka işlere odakliyorum düşünmemeye çalışıyorum ama gün geldi sayılır 1 gün sonra ameliyat mutlaka yazacağım detaylı olarak, gerçek deneyim bulmak zor oluyor. Paylaşacağım toparlanınca inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah kolaycacık geçer bütün süreç kendinizi iyi hissedince bizimle paylaşın bütün aşamaları korkma diyeceğim ama arkadaşım ister istemez insan bi tuhaf oluyor güzel düşünelim güzel olsun size tavsiyem mutlu ve neşeli girin ameliyathaneye hoş bu tavsiyeyi verdim ama inşallah günü gelince kendime de veririm
Canım inşallah rabbim hepimizin zorunu kolaylaştırsın tetkiklerin yapıldı mı yarın kaç da gireceksin belli mi iyi haberlerini bekleyen arkadaşların olacak burda kendini yalnız hissetme dua edelim birbirimize senden güzel haberlerini bekliyoruz sen bize moral ol güzel haberlerinle inşallah hadi bakalım yarın ola hayrolaKendimi günlerdir başka işlere odakliyorum düşünmemeye çalışıyorum ama gün geldi sayılır 1 gün sonra ameliyat mutlaka yazacağım detaylı olarak, gerçek deneyim bulmak zor oluyor. Paylaşacağım toparlanınca inşallah
Nasılsınız umarım iyice toparlanmışsınızdır hala ödemler devam ediyor muMerhaba dikislerim çok ince ve güzel. Şişlikler hala devam ediyor. Akşamları çok siliyorum. Tetkiklerde akciğer kalp ve kan değerlerini incelediler . Rutin ameliyat tetkikleriydi. Sizinde ameliyat tarihiniz yaklasmis.
Amin canım benim çok teşekkür ederim, akşam belli olacak ameliyat saati 1 hafta önce tetkiklerim yapildi. Dualarım hepimizle hayırlısı olsun inşallahCanım inşallah rabbim hepimizin zorunu kolaylaştırsın tetkiklerin yapıldı mı yarın kaç da gireceksin belli mi iyi haberlerini bekleyen arkadaşların olacak burda kendini yalnız hissetme dua edelim birbirimize senden güzel haberlerini bekliyoruz sen bize moral ol güzel haberlerinle inşallah hadi bakalım yarın ola hayrola
ayabenzer_ instagram hesabım burdan da ekleyebilirsin canımbulutluela diloş748 aydan92 arkadaşlarım birbirimizi takibe alalım önce sonra fotolarımızı paylaşalım
İstek yolladım canım sana ozgul.klnc benim de instegram hesabımayabenzer_ instagram hesabım burdan da ekleyebilirsin canım
aldım canım benim umarım hepimizin güzel geçer ben muğla eğitim araştırma hastanesinde olacağım doktor çok bilindik ve yaptığı işlemleri gördüm ince temiz ve başka bi hastaya yaptığı 1 aylık işlemini gördüm şok geçirdim ameliyat olmak için kesin karar vermem için sebep oldu korse seçimini bana bıraktı ve anti emboli çorabı istedi benden geri kalan her şeyi biliyorsunuz yanıma havlu çorap ıslak mendili iki adet gecelik pijama takımı terlik vs alacağımDiloş748 ve bulutluela sizleri de izlemeye aldım siz de beni alabilirsiniz
Ekledim bendeİstek yolladım canım sana ozgul.klnc benim de instegram hesabım
Sağlıkla güzellikle geçer inşallahaldım canım benim umarım hepimizin güzel geçer ben muğla eğitim araştırma hastanesinde olacağım doktor çok bilindik ve yaptığı işlemleri gördüm ince temiz ve başka bi hastaya yaptığı 1 aylık işlemini gördüm şok geçirdim ameliyat olmak için kesin karar vermem için sebep oldu korse seçimini bana bıraktı ve anti emboli çorabı istedi benden geri kalan her şeyi biliyorsunuz yanıma havlu çorap ıslak mendili iki adet gecelik pijama takımı terlik vs alacağım
Gördüm canım maşallah çok güzel bir ailesinizEkledim bende