Hadi hayırlısı canım aynı gün sırayla gireceğiz inşallah ve hayırlısıyla da sağlıkla çıkacağız hepimiz için olumlu geçsin bütün süreç ben de önden düğmeli gecelik çamaşır falan işte onları ayarlayacağım bir de önceki sayfalarda ki arkadaşlar okaliptüstü şeker olsun yanınızda öksürüğe iyi geliyor yazmışlar yine kefir bulundurun yudum yudum için o da iyi geliyor demişlerdi. Bir de ayılınca yavaş yavaş sırtınıza bebek gazı çıkarır gibi vurdurun narkozun atılması kolaylaşıyor yazmışlardı hatta pipette alın sıvı şeyleri içmek daha kolay oluyor demişleraldım canım benim umarım hepimizin güzel geçer ben muğla eğitim araştırma hastanesinde olacağım doktor çok bilindik ve yaptığı işlemleri gördüm ince temiz ve başka bi hastaya yaptığı 1 aylık işlemini gördüm şok geçirdim ameliyat olmak için kesin karar vermem için sebep oldu korse seçimini bana bıraktı ve anti emboli çorabı istedi benden geri kalan her şeyi biliyorsunuz yanıma havlu çorap ıslak mendili iki adet gecelik pijama takımı terlik vs alacağım
Çok teşekkür ederimGördüm canım maşallah çok güzel bir ailesiniz
Belli oldu mu canım ameliyat saatin şimdiden sana geçmiş oldun diliyorum rabbim yardımcın olsun haydi yarın güzel haberlerin allahın izniyle gelecek bekliyoruz canımAmin canım benim çok teşekkür ederim, akşam belli olacak ameliyat saati 1 hafta önce tetkiklerim yapildi. Dualarım hepimizle hayırlısı olsun inşallah
7.30 da hastanede olmam gerekiyor çizimler yapılacakmış 8.45 gibi de ameliyat. Çok heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese şans diliyorum. Sizde bana dua edin lütfenBelli oldu mu canım ameliyat saatin şimdiden sana geçmiş oldun diliyorum rabbim yardımcın olsun haydi yarın güzel haberlerin allahın izniyle gelecek bekliyoruz canım
umarım kuzum inşallah senin de güzel geçsin inşallahSağlıkla güzellikle geçer inşallah
Az önce Aydan arkadaşımızın iyi haberleri aldım ameliyatı 5 saat sürmüş hafif ağrıları varmış ama dayanılıyor zaten ağrı kesici veriliyor dedi pazar günü çıkacakmış o atlattı artık darısı biz 18 eylülcülereumarım kuzum inşallah senin de güzel geçsin inşallah
anin inşallah valla umarım çabuk iyileşir aydan arkadaşımız bizde çok çabuk atlatırızAz önce Aydan arkadaşımızın iyi haberleri aldım ameliyatı 5 saat sürmüş hafif ağrıları varmış ama dayanılıyor zaten ağrı kesici veriliyor dedi pazar günü çıkacakmış o atlattı artık darısı biz 18 eylülcülere
Merhaba ameliyatı oldunuz mu? Kime oldunuz? Şuan nasılsınız?Merhaba bende ayın 8 inde ameliyat olacağım karin germe meme diklestirme inşallah iyi olur çok korkuyorum hayırlısı hepimiz icin
Arkadaşlar ikinci gecem, ilk gun ilk kalkış çok zordu. Tansiyonum düştü ağrım çok oldu. Ama alıştım sonra. Bugün narkozun etkisi geçmeye başladı baş ağrısı ve sancim çok var. Toparlanmaya çalışıyorumanin inşallah valla umarım çabuk iyileşir aydan arkadaşımız bizde çok çabuk atlatırız
Çok geçmiş olsun canım, aşrı dayanılmaz mı? Çok korkuyorumArkadaşlar ikinci gecem, ilk gun ilk kalkış çok zordu. Tansiyonum düştü ağrım çok oldu. Ama alıştım sonra. Bugün narkozun etkisi geçmeye başladı baş ağrısı ve sancim çok var. Toparlanmaya çalışıyorum
İnşallah yarından sonra eve çıktığında daha da iyi olursun ilk 3 gün sıkıntılı sonrasında biraz rahatlıyorsunuz diyor önceki sayfalardaki arkadaşlarArkadaşlar ikinci gecem, ilk gun ilk kalkış çok zordu. Tansiyonum düştü ağrım çok oldu. Ama alıştım sonra. Bugün narkozun etkisi geçmeye başladı baş ağrısı ve sancim çok var. Toparlanmaya çalışıyorum
Hayırlısı olsun sizin Ocak ayında bizimki de 18 Eylül benimle birlikte aynı gün bu forumdan iki arkadaş daha ameliyat olacağız farklı şehirlerdeyiz ama aynı heyecanı yaşıyoruzBende bugun ercan karacaoğlu ile görüştüm 16 ocaka randevu aldım. Tam karın germe, 360 lipo ve çıkan yağları popoya ekleyecek. Bakalım neler olacak çok heyecanlı
Yalan olmasın ilk iki gece zor bugün üçüncü günüm eve geldim suan daha rahatım. Artık ağır agri kesiciler yok tablet ilaç alacagim bakalim bugün nasıl gececekÇok geçmiş olsun canım, aşrı dayanılmaz mı? Çok korkuyorum
İnşallah canım bakalim bugün eve geldim tablet agri kesiciler ve antibiyotik verdiler. Umarim bugün daha rahat olurum.İnşallah yarından sonra eve çıktığında daha da iyi olursun ilk 3 gün sıkıntılı sonrasında biraz rahatlıyorsunuz diyor önceki sayfalardaki arkadaşlar
İnşallah canım bakalim bugün eve geldim tablet agri kesiciler ve antibiyotik verdiler. Umarim bugün daha rahat olurum.