Bu ameliyatı olanlar hep şişliklerden şikayetçi ama zamanla geçtiğini belirtiyorlar. Moralini bozma arkadaşım her güzel şeye kavuşmak için biraz sıkıntılar çekiliyor bu her zaman her durumda böyle işte ne yapalım biraz bu tür sıkıntılara katlanacağız yeterki sonu güzel olsunBugun itibariyle korseyi tamamen çıkarttım. Akşamına davul gibi şiştim. Sanki hiç ameliyat olmamimis gibi moralim bozuldu. Sabah iyi akşam kötü. Bu kısır döngü ne zaman son bulur tecrübeli arkadaslar
O dikişler ödemler geçtikçe aşağı iniyormuş önceki sayfalardaki arkadaşlar bu şekilde yazmıştı zamanla çamaşır içinde kalıyormuş izlerBen de ilk zamanlar çok karamsardım aşırı şişti ama 7-8 ay sonra çok güzel oturuyor.
Benim de dikişlerim yukarıda sanki onu düzelttirmek istiyorum daha önce olan var mı ya da bilgisi olan?
Şu an da nasılsınız ödemler dikişler normale döndü mü ben de 18 Eylülü bekliyorum bir de sizin ameliyat öncesi tetkikleriniz de nelere bakıldı doktorum bana 2 gün öncesinde tetkiklerimi yaptırmamı istediBugun itibariyle korseyi tamamen çıkarttım. Akşamına davul gibi şiştim. Sanki hiç ameliyat olmamimis gibi moralim bozuldu. Sabah iyi akşam kötü. Bu kısır döngü ne zaman son bulur tecrübeli arkadaslar
Merhaba ,Merhaba bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum şuan nasılsınız acaba bende karın germe ve lipo oldum bir ay olacak pazartesi günü ama hala dik yürüyemiyorum çok endişeliyim ve çok sıkıldım bu durumdan sırtım belim ağrıyor artık eğik yürümekten.acaba siz nasılsınız ş
Ameliyatınız kim yapmıştı?Arkadaşlar merhaba, benim ameliyatımın üstünden 6 ay geçti. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım ve kesinlikle yaptırdığım için gayet memnunum. ödem hiç kalmadı diyebilirim. ama arada şişlik oluyor. genellikle sağlıksız beslenme, alkol, tuzu fazla kaçırma, asitli içeçek içme gibi durumlarda yaşıyorum bu şişlikleri. önümüzdeki günlerde düzenli spora başlayacağım, beni zorlayacak mı bilmiyorum ancak yüzme ve yürüme, koşma da sorun olmadı. dikiş yerim şimdiden aşağı inmeye başladı, zamanla bayağı kaybolacak diye düşünüyorum. uzun vadede nasıl olacağını merak ediyordum, pek uzun sayılmaz ancak şuanda bile ameliyat olduğumu unutuyorum çoğu zaman. bana ağrı, sızı, vs. hissettirmiyor o nedenle eskiye döndüm diyebilirim. Ben şuana kadar hiç pişman olmadım, hatta iyiki ameliyat oldum diyorum. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu süreç.
17 temmuzda Dr. Çetin Duygu bey Karın germe ve lipo ameliyatımı yaptı ekibi ve kendisi gayet ilgiliMete aksu konusunda bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar, sanırım pahalı bir doktor ama gerçekten değer mi?
Bir de çetin duygu var bana bilgi verirseniz çok memnun olurum. Bir de meme diklestirme ile aynı anda yaparsam geç iyilesirim diye korkuyorum bu deneyimleri yaşayan varsa bilgi verebilir mi
Benim gibi dim yürüyememe sorunu yaşayanlar var mı , ne olur bi tavsiye de bulunun omur boyun ağrısından illallah geldi. Dik durmaya gücüm yok ve karın içi gerginliğim buna asla izin vermiyor kambur kaldım galiba
2. Ayım dolmak üzere. Cok rahatladım. Yüzüstü yatabiliyorum. Ağrım sızım yok. Ama odemler halen bir miktar var. Sizlerde durum nedir arkadaşlar.
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz düzeldiniz mi yoksa hala devam ediyor mu dik duramama sıkıntınız inşallah hiç bir sorun kalmamıştırBenim gibi dim yürüyememe sorunu yaşayanlar var mı , ne olur bi tavsiye de bulunun omur boyun ağrısından illallah geldi. Dik durmaya gücüm yok ve karın içi gerginliğim buna asla izin vermiyor kambur kaldım galibaa