Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bugun itibariyle korseyi tamamen çıkarttım. Akşamına davul gibi şiştim. Sanki hiç ameliyat olmamimis gibi moralim bozuldu. Sabah iyi akşam kötü. Bu kısır döngü ne zaman son bulur tecrübeli arkadaslar

Ben de ilk zamanlar çok karamsardım aşırı şişti ama 7-8 ay sonra çok güzel oturuyor.
Benim de dikişlerim yukarıda sanki onu düzelttirmek istiyorum daha önce olan var mı ya da bilgisi olan?

Forumun en başından en sondaki arkadaşlara kadar herkese geçmiş olsun ben 53 yaşında 73 kilo ve 1.60 boyundayım karar verdim karın germe ameliyatı olmak istiyorum Giresun da Öp.Dr Yusuf Ödemiş e olacağım ameliyatımı. 15 Ağustos da tekrar bir görüşme yapıp ameliyat için gün alacağım. Hayırlısıyla bu süreç gelir ve geçer aranızda bu doktoru tanıyan var mıdır birde foruma yeni üye oldum zaman zaman belki yazma okuma konusunda aksaklıklar olabilir alışma süreci yani. Şimdiden cevap yazamadığım zamanlar olursa kusuruma bakmayın lütfen. Herkese sağlıklı günler dilerim🤲

2 sezeryan ameliyatı sonrasında karnım dikişlerimi kapattı ve sarktı aşırı kilolu görüntüm yok sadece göze batan alt ve üst karnımın oluşu onun dışında normal kiloda görüntüdeyim inşallah bu yükten ben de sizler gibi kurtulacağım allahın izniyle😍

Arkadaşlar merhaba aşırı sıcaklar tatil ayları falan derken buralara kimse uğramaz olmuş galiba. Benim de dün ameliyat günüm 18 Eylül olarak belirlendi.Aslında daha önce olsa dedim ama doktorum bu sıcak yaz aylarında bu tür ameliyatları yapmadığını ve çok zaruri durumlarda yani yurt dışından gelen ya da başka türlü aciliyeti olan kişilerin dışında yapmadığını belirtti ve bu sucak havalarda ki ameliyat sonrasındaki oluşabilecek durumların hasta konforu açısından sıkıntı yapabileceği söyledi ve ben de 18 Eylüle tamam dedim. Şimdiden heyecan sarmaya başladı tam 1 ay var ve sayılı gün hemen geçermiş. Benim gibi bu tarih aralığında ameliyat olacak olan arkadaşlar varsa buradan destek olalım birbirimize. Umarım hepimiz için en güzel en hayırlısı olsun inşallah.

Bugun itibariyle korseyi tamamen çıkarttım. Akşamına davul gibi şiştim. Sanki hiç ameliyat olmamimis gibi moralim bozuldu. Sabah iyi akşam kötü. Bu kısır döngü ne zaman son bulur tecrübeli arkadaslar
Bu ameliyatı olanlar hep şişliklerden şikayetçi ama zamanla geçtiğini belirtiyorlar. Moralini bozma arkadaşım her güzel şeye kavuşmak için biraz sıkıntılar çekiliyor bu her zaman her durumda böyle işte ne yapalım biraz bu tür sıkıntılara katlanacağız yeterki sonu güzel olsun😍

Ben de ilk zamanlar çok karamsardım aşırı şişti ama 7-8 ay sonra çok güzel oturuyor.
Benim de dikişlerim yukarıda sanki onu düzelttirmek istiyorum daha önce olan var mı ya da bilgisi olan?
O dikişler ödemler geçtikçe aşağı iniyormuş önceki sayfalardaki arkadaşlar bu şekilde yazmıştı zamanla çamaşır içinde kalıyormuş izler

Mete aksu konusunda bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar, sanırım pahalı bir doktor ama gerçekten değer mi?
Bir de çetin duygu var bana bilgi verirseniz çok memnun olurum. Bir de meme diklestirme ile aynı anda yaparsam geç iyilesirim diye korkuyorum bu deneyimleri yaşayan varsa bilgi verebilir mi

Çetin Beyi instegramdan takip ediyorum gayet başarılı bir doktor gibi görülüyor hatta you tube da Çetin Dokunuş diye hastalarıyla birlikte yapmış olduğu ameliyat görüntüleri var. Hakkınızda hayırlı olan olsun arkadaşım🤲

Şu an da nasılsınız ödemler dikişler normale döndü mü ben de 18 Eylülü bekliyorum bir de sizin ameliyat öncesi tetkikleriniz de nelere bakıldı doktorum bana 2 gün öncesinde tetkiklerimi yaptırmamı istedi

Ayrıca ben 53 yaşındayım yaşla ilgili tetkikler sonrası bir aksaklık çıkar mı diye de endişeliyim hiç sigara kullanmadım 1 yıldır da menopoza girdim adet olmuyorum bilemiyorum inşallah kolay bir süreç geçiririm benim gibi böyle durumda olan arkadaşlar varsa birbirimize bilgi versek ne güzel olur😍

Merhaba bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum şuan nasılsınız acaba bende karın germe ve lipo oldum bir ay olacak pazartesi günü ama hala dik yürüyemiyorum çok endişeliyim ve çok sıkıldım bu durumdan sırtım belim ağrıyor artık eğik yürümekten.acaba siz nasılsınız ş
Merhaba ,
Bende karın germe ve lipo oldum bu gün tam 32 gün oldu ve dik yürüyemiyorum ve çok korkuyorum kambur kalmaktan :KK43:

Arkadaşlar merhaba, benim ameliyatımın üstünden 6 ay geçti. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım ve kesinlikle yaptırdığım için gayet memnunum. ödem hiç kalmadı diyebilirim. ama arada şişlik oluyor. genellikle sağlıksız beslenme, alkol, tuzu fazla kaçırma, asitli içeçek içme gibi durumlarda yaşıyorum bu şişlikleri. önümüzdeki günlerde düzenli spora başlayacağım, beni zorlayacak mı bilmiyorum ancak yüzme ve yürüme, koşma da sorun olmadı. dikiş yerim şimdiden aşağı inmeye başladı, zamanla bayağı kaybolacak diye düşünüyorum. uzun vadede nasıl olacağını merak ediyordum, pek uzun sayılmaz ancak şuanda bile ameliyat olduğumu unutuyorum çoğu zaman. bana ağrı, sızı, vs. hissettirmiyor o nedenle eskiye döndüm diyebilirim. Ben şuana kadar hiç pişman olmadım, hatta iyiki ameliyat oldum diyorum. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu süreç.
Ameliyatınız kim yapmıştı?

Mete aksu konusunda bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar, sanırım pahalı bir doktor ama gerçekten değer mi?
Bir de çetin duygu var bana bilgi verirseniz çok memnun olurum. Bir de meme diklestirme ile aynı anda yaparsam geç iyilesirim diye korkuyorum bu deneyimleri yaşayan varsa bilgi verebilir mi
17 temmuzda Dr. Çetin Duygu bey Karın germe ve lipo ameliyatımı yaptı ekibi ve kendisi gayet ilgili

2. Ayım dolmak üzere. Cok rahatladım. Yüzüstü yatabiliyorum. Ağrım sızım yok. Ama odemler halen bir miktar var. Sizlerde durum nedir arkadaşlar.
Benim gibi dim yürüyememe sorunu yaşayanlar var mı , ne olur bi tavsiye de bulunun omur boyun ağrısından illallah geldi. Dik durmaya gücüm yok ve karın içi gerginliğim buna asla izin vermiyor kambur kaldım galibaa😭
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz düzeldiniz mi yoksa hala devam ediyor mu dik duramama sıkıntınız inşallah hiç bir sorun kalmamıştır

Meme küçültme - basrn vaserlipo ve karın germe konusunda İzmir’de Can kopal veya Adnan Menderes arasında kaldım
Bu doktorlara ameliyat olan ve tecrübelerini paylaşmak isteyen varmı acaba?
Fiyatları, ameliyat süreç ve sonuçları hakkında özellikle

Merhaba herkese, eski bir kk üyesiyim. Yıllar sonra karın germe ve lipo için ger döndüm :) forumdaki bir dürü konuyu baştan sona okudum. Bu forumda da 400. Sayfaya kadar gelebildim ve dayanamadım yazdım. Ocak ayında ameliyat düşünüyorum. Okuduklarımdan 4 doktor ile iletşime geçtim.istanbuldayım.
Ankara Orhan Erbaş
İstanbul Hüseyin Kandulu
İstanbul Mustafa Murat Öztürk
İstanbul Ercan Karacaoğlu

Fiyatları söylememe gerek yok.
Karın germe+lipo ile meme ve popo dikleştirme istiyorum. 3 doktor tamam dedi, sadece Ercan Bey meme dikleştirme için çok etkili sonuç olmuyor dedi.

Sizler kime ameliyat oldunu? Saydığım doktorlara ameliyat olanlar var mıdır? Yanıt verirseniz çok sevinirim ☺️

X