Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben de 360 derece lipo oldum o katlanma bende de var benim 13.günüm su an. Şişlikler yavaş yavaş iniyor bol su içmeyi ihmal etmeyin

Tam karın germe oldum hiç katlanma yok.katlanma aşırı değilse ödemdir. İlk günler öbek öbek ödemler olduğundan yanıltıcı olabilir. Ama daha önce bu forumda öncesi kat olup düzelende oldu revizyon olanda. Sabırla bekleyeceğiz , geçmiş olsun

Merhaba doktorunuz kimdi acaba şuan nasıl memnunuz iyi ki oldum diyormusunuz

İyi ki oldum diyorum ama yalan yok ilk günler çok kötüydü , baya hayattan koptum ve ne yaptım ben dedim. Üstelik yıllardır bu forumu hatimettim çok çok iyi biliyorum neler olacağını ona rağmen affalladım. 1 ay oldu dik yürütemiyorum tam manasıyla şuan canımı sıkan bu. Kocaeli emre yaşara oldum. Karnım bence olması gerektiği gibi güzel.. şuan yine olsa yine o acıyı çekerim çünkü o yırtık karın derisi bu acıdan sonra gitti. Bide dik yürüsem nasıl sevincem , ama asla tam dik olamıyorum doktorum dik yürüyememen için hiç bi durum yok ortada dedi hatta eliyle beni.dik tutmaya çalıştı kontrol esnasında ama yok yani... yatınca çok rahatlıyorum .. bu kısımları zor benim için .. yoksa acıda olsa sonuç çok memnun edici.

Benim gibi dim yürüyememe sorunu yaşayanlar var mı , ne olur bi tavsiye de bulunun omur boyun ağrısından illallah geldi. Dik durmaya gücüm yok ve karın içi gerginliğim buna asla izin vermiyor kambur kaldım galibaa

Dik yazacaktım ...
Merhaba. Benim 3 hafta oldu bugün. Dik durma konusunda bir sıkıntım yok. Ama derinin esnemesiyle ilgili bir durum olduğunu zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Benim lipo yerlerim düğüm düğüm agri yapıyor.ve akşamları asiri sisiyorum . Ne zaman düzene gireriz bende meraktayım

Tam iyi oldum diyorum kamburlaşıyorum , tam toparladım diyorum başa dönüyor. 3. Ay yazıyorlardı forumda olanlar bende 3. Ayı görcem tam dikleşmek için belli ki. Sanada geçmiş olsun htc78 bi sn evvel nornale dönelim çok ama çok zor çalışmak zorunda yada küçük çocuklular için

İlk 3 mümkünse 4 hafta çok çok iyi dinlenmek lazım benim çocuklar büyük işe basladımda ama asla yormamaya çalışıyorum kendimi doktor ilk 1.5 ay kritik zaman dedi , özellikle kalkan karın derinin sinirlerinin tekrar kanlı dokuyla uyum sağması için.

Merhaba bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum şuan nasılsınız acaba bende karın germe ve lipo oldum bir ay olacak pazartesi günü ama hala dik yürüyemiyorum çok endişeliyim ve çok sıkıldım bu durumdan sırtım belim ağrıyor artık eğik yürümekten.acaba siz nasılsınız şuan

1 ayı tamamladım hala karnım taş gibi içi yumru yumru ödem var sizin ödem durumları nasil

Çok ödem var resmen yamuk orta bedenim. Ama geçici diyorlar sabırla bekliyorum ve şu ele diken diken batan dikişler umarım böyle kalnaz iç çamasırıma takılıyor çok sıkıcı.. birde benim korsemi 20 günde çıkarttırtı doktor.. iyi mi kötü mü bilemedim. Hala alışamadım 1.5 ay oldu. Sabır işiymiş gerçekten.

Süreç çok uzun gerçekten. Ödemelerle başım dertte. 5 hafta bitti. Dikise hergun antibiyotikli krem suruyorum. Sizlerde dikisin durumu nasil

Dikişler normal iyileşiyor fakat iki yanda dikiş uçlarında biraz dalgalanma potluk var , zamanşa düzeleceğini söyledi doktor. İşin olayı ödem bence . Burada yazılanlata göre şuan aşırı ödem olmamasına rağmen yinede rahatsız edici. Herkesin süreci farklı ama karın germe ameliyatı her bakımdan zor bence, özel hayat konusunda da heralde 3 ay cinsel hayat yok gibi.
Dar kotlar falan giyemiyorum 25.de 2 ay olcak. Hissizlik olduğundan çok sıkar farketmem gibi , ve huzursuz oluyorum. Kabullendim bu amelşyat en az 6 ay ve tamamen eskiye dönüş forumda yazılan ortalamaya göre 1 yıl. Yinede iyi ki kurtuldum o ölü derilerden tabi

Karın kası dikilen arkadaşlar dik durmaya çalışırken kasların başlangıç yeri göğsün alt kısmı kasıp ağrı yapıyor mu bide orası şiş gibi sizin de öyle mi?
Benimde aynı tarif ettiğiniz şekilde ve hala öyle olduğu için dik yürüyemiyorum 12 haziranda ameliyat oldum siz nasılsınız nezaman ameliyat oldunuz o gerginlik ve şişlik gidiyor mu sonra

2. Ayım dolmak üzere. Cok rahatladım. Yüzüstü yatabiliyorum. Ağrım sızım yok. Ama odemler halen bir miktar var. Sizlerde durum nedir arkadaşlar. Forum pek kullanılmıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…