Ben de 360 derece lipo oldum o katlanma bende de var benim 13.günüm su an. Şişlikler yavaş yavaş iniyor bol su içmeyi ihmal etmeyinmerhaba 7 haziranda mini karin germe yaptirdim. Uzun zamandır okuyorum msjlari. Bugün 11. Gunum. Beraberinde liposuction da oldum. Şişlik var tabi ama beraberinde sanki oturunca bir miktar kat var. Sizlerdede böyle bir durum oldumu. Zamanla gecermi
Merhaba doktorunuz kimdi acaba şuan nasıl memnunuz iyi ki oldum diyormusunuzTam karın germe oldum hiç katlanma yok.katlanma aşırı değilse ödemdir. İlk günler öbek öbek ödemler olduğundan yanıltıcı olabilir. Ama daha önce bu forumda öncesi kat olup düzelende oldu revizyon olanda. Sabırla bekleyeceğiz , geçmiş olsun
Merhaba. Benim 3 hafta oldu bugün. Dik durma konusunda bir sıkıntım yok. Ama derinin esnemesiyle ilgili bir durum olduğunu zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Benim lipo yerlerim düğüm düğüm agri yapıyor.ve akşamları asiri sisiyorum . Ne zaman düzene gireriz bende meraktayımDik yazacaktım ...
35. GünümSizin şu an kaçıncı gunununuz
Merhaba bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum şuan nasılsınız acaba bende karın germe ve lipo oldum bir ay olacak pazartesi günü ama hala dik yürüyemiyorum çok endişeliyim ve çok sıkıldım bu durumdan sırtım belim ağrıyor artık eğik yürümekten.acaba siz nasılsınız şuanBenim gibi dim yürüyememe sorunu yaşayanlar var mı , ne olur bi tavsiye de bulunun omur boyun ağrısından illallah geldi. Dik durmaya gücüm yok ve karın içi gerginliğim buna asla izin vermiyor kambur kaldım galibaa
Benim lipo olan yerlerde ödem çok bel kısmımda karnımda doktor şuan ödemli diyor biraz şiş gibi daha düz olacak diyor inince bakalım bekliyorum1 ayı tamamladım hala karnım taş gibi içi yumru yumru ödem var sizin ödem durumları nasil
Benimde aynı tarif ettiğiniz şekilde ve hala öyle olduğu için dik yürüyemiyorum 12 haziranda ameliyat oldum siz nasılsınız nezaman ameliyat oldunuz o gerginlik ve şişlik gidiyor mu sonraKarın kası dikilen arkadaşlar dik durmaya çalışırken kasların başlangıç yeri göğsün alt kısmı kasıp ağrı yapıyor mu bide orası şiş gibi sizin de öyle mi?