Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yok canim neden olsun hareket ederken kaslar yaniyor evet ama nefes alirken degil. Öksurme hapşırma sıkıntıli, burda okumuştum bir yorumda dedikleri gibi ben yastik koyuyordum hapşırma gelince hafif bastiriyordum daha az aciyordu
Çok teşekkürler Perşembe ameliyat hayırlısıyla sağ salim atlatirim inşallah bu süreci🙏

Merhaba çok geçmiş olsun. Karın kası dikilince ameliyat sonrası nefes almak zor oluyormuş öylemi oldu sizde? Bende Perşembe günü ameliyat olacağım ve en korktuğum olay bu😔
Benim kaslarım cok yırtık olduğu için bayağı zorladı beni. Ilk 3 gün zor oluyor nefes almak sonra düzeliyor yavas yavas. Ama hapşırma öksürme cok acıtıyor.

ameliyatı oldum ama uyuyamıyorum ağrılarım var sizinde olmusmuydu 1,5 gün oldu ameliyat olalı
Gecmis olsun az daha sabredin gececek cok yakinda, drenlerinizdeki akista bi sıkıntı olmadığından emin olun kan kaybiniz fazla olursa kötü olur. Yoksa cabuk gecicek o ağrılar. Yatip kalkarken yavas ve yardim alarak hareket edin, yurumeye ozen gosterin. Beslenmenize dikkat edin. Iyi olacsksiniz merak etmeyin

Gecmis olsun az daha sabredin gececek cok yakinda, drenlerinizdeki akista bi sıkıntı olmadığından emin olun kan kaybiniz fazla olursa kötü olur. Yoksa cabuk gecicek o ağrılar. Yatip kalkarken yavas ve yardim alarak hareket edin, yurumeye ozen gosterin. Beslenmenize dikkat edin. Iyi olacsksiniz merak etmeyin
İnşallah günler çabucak geçsin iyileseyim istiyorum. Direnler bugün yani 3.gunde çekildi taburcu oldum. Korse inanılmaz rahatsız ediyor birde hemşireler bağladı köşeyi gevşek bıraktılar sanırım katlanıyor falan açıp sıkıştırmaya korkuyor evdekiler canım yanar diye🥺

yıllardır beklediğim karın germe ameliyatımı olcam sonunda randevum saattim belli oldu , birsey sormak istiyorum oturarak yaptığım bir işim var şuan , 15 gün sonra dönebilir miyim işime ..

yıllardır beklediğim karın germe ameliyatımı olcam sonunda randevum saattim belli oldu , birsey sormak istiyorum oturarak yaptığım bir işim var şuan , 15 gün sonra dönebilir miyim işime ..
Bence baslamasaniz daha iyi karniniz boydan dikisli olacak ben hep yatmaya çalıştım hareket ettikce kaslariniz agriyacak. o kadar oturmak zararli olabilir ayrica icerde de dikis var sonucta + ödem

Yıllardır bekliyorum işimide kaybetmek istemiyorum resmen seçim yapmak zorundayım eğer 15 güne iyileşemezsem istifa edicem. O kadar çok bekledim ki doğumlar pandemi ekonomi. Buradan da benim gibi merak edenlere 15 günlük masa başı çalışan biri çalışabilir mi bakalım🙃

Bol etek giymeyi düşünüyorum ameliyatta olduğum ortam gereği bilinmeyecek bakalım 🤭
Yani size şöyle diyeyim, benim canım tatlı değildir, ağrı eşiğim de epey yüksek. Belki de bu sebepler ben 8.günde araba kullanma iznimi aldım doktordan ve işime döndüm. Ben de masabaşı bir işte çalışıyorum.

Normal bir şekilde dik yürümeniz mümkün olmaz, öne eğik yürüyeceksiniz biraz. Yani ameliyat olduğunuzu açıklamayacaksanız belinizin tutulduğunu falan söyleyebilirsiniz. Çünkü yürüyüşünüz de yavaş olacak. Normal otururken sıkıntı yaşayacağınızı pek sanmam, ama ortada dolanırken bir değişiklik olduğu farkedilecektir.

Miumoa beklediğim cevap bu. Yani imkansız değil,şartlar gidişhat ortalamaysa eğer kendimi salmam biraz gayretle ağır ağır atlatırım haftasonlarım tatil , o aralarada hep dinlenmeyi düşünüyorum ve sana çok tesekkür ediyorum 💓

Karın kası dikilen arkadaşlar dik durmaya çalışırken kasların başlangıç yeri göğsün alt kısmı kasıp ağrı yapıyor mu bide orası şiş gibi sizin de öyle mi?

Yıllardır bekliyorum işimide kaybetmek istemiyorum resmen seçim yapmak zorundayım eğer 15 güne iyileşemezsem istifa edicem. O kadar çok bekledim ki doğumlar pandemi ekonomi. Buradan da benim gibi merak edenlere 15 günlük masa başı çalışan biri çalışabilir mi bakalım🙃
Çalışırsınız kesinlikle .10 gün sonra dik yürüyebiliniyor zaten .Ben dışarda gezdim Masa başı iş hayli hayli olur .İstifa etmeyin yazık .Ameliyatıda olun bence .Şimdiden geçmiş olsun

merhaba 7 haziranda mini karin germe yaptirdim. Uzun zamandır okuyorum msjlari. Bugün 11. Gunum. Beraberinde liposuction da oldum. Şişlik var tabi ama beraberinde sanki oturunca bir miktar kat var. Sizlerdede böyle bir durum oldumu. Zamanla gecermi

25 mayısta karın germe ameliyatı oldum
Tam 10 yıl arastırdım ve sonunda oldum.
İzlenimlerim şu yönde ilk 2 gün çok ciddi ağrılarım oldu. 2 gün sonra 2 drenle yinede yürüdüm. 1. Haftada ancak toparladım 15.gün çok az dik yürüneye basladım ve masa başı işime başladım. Çabuk yoruluyorum yorucu bir işim olnamasına rapmen. Olcak arkadaslar asla vazgeçneyin ama kamyon çarpmışa dönmeyide göze alın. Ben ki her aşamayı yıllarca ezberlemiş güle oynaya ameliyata girmeme rağmen ilk 2 gün bitiktim. Herkese sevgiler ♥️

X