- 13 Aralık 2018
- 7
- 6
- 41
Çok teşekkür ederimKarın kasları hareket kısıtlılığı olarak.zorluyor. içiniz rahat olsun
Çok teşekkürler Perşembe ameliyat hayırlısıyla sağ salim atlatirim inşallah bu süreciyok canim neden olsun hareket ederken kaslar yaniyor evet ama nefes alirken degil. Öksurme hapşırma sıkıntıli, burda okumuştum bir yorumda dedikleri gibi ben yastik koyuyordum hapşırma gelince hafif bastiriyordum daha az aciyordu
Benim kaslarım cok yırtık olduğu için bayağı zorladı beni. Ilk 3 gün zor oluyor nefes almak sonra düzeliyor yavas yavas. Ama hapşırma öksürme cok acıtıyor.Merhaba çok geçmiş olsun. Karın kası dikilince ameliyat sonrası nefes almak zor oluyormuş öylemi oldu sizde? Bende Perşembe günü ameliyat olacağım ve en korktuğum olay bu
Benim kaslarım cok yırtık olduğu için bayağı zorladı beni. Ilk 3 gün zor oluyor nefes almak sonra düzeliyor yavas yavas. Ama hapşırma öksürme cok acıtıyor.
Cok gecmis olsun. 2. Gece ben de uyuyamamistim agridan. 4. Gunden sonra rahatlamaya baslayacaksiniz. Agri kesicilerinizi saatinde almayi ihmal etmeyin derimameliyatı oldum ama uyuyamıyorum ağrılarım var sizinde olmusmuydu 1,5 gün oldu ameliyat olalı
Çok teşekkür ederim. Bugün 3.gunum hiç uyku uyumadım inşallah dediğiniz gibi 4.gunden sonra rahatlarimCok gecmis olsun. 2. Gece ben de uyuyamamistim agridan. 4. Gunden sonra rahatlamaya baslayacaksiniz. Agri kesicilerinizi saatinde almayi ihmal etmeyin derim
Gecmis olsun az daha sabredin gececek cok yakinda, drenlerinizdeki akista bi sıkıntı olmadığından emin olun kan kaybiniz fazla olursa kötü olur. Yoksa cabuk gecicek o ağrılar. Yatip kalkarken yavas ve yardim alarak hareket edin, yurumeye ozen gosterin. Beslenmenize dikkat edin. Iyi olacsksiniz merak etmeyinameliyatı oldum ama uyuyamıyorum ağrılarım var sizinde olmusmuydu 1,5 gün oldu ameliyat olalı
İnşallah günler çabucak geçsin iyileseyim istiyorum. Direnler bugün yani 3.gunde çekildi taburcu oldum. Korse inanılmaz rahatsız ediyor birde hemşireler bağladı köşeyi gevşek bıraktılar sanırım katlanıyor falan açıp sıkıştırmaya korkuyor evdekiler canım yanar diyeGecmis olsun az daha sabredin gececek cok yakinda, drenlerinizdeki akista bi sıkıntı olmadığından emin olun kan kaybiniz fazla olursa kötü olur. Yoksa cabuk gecicek o ağrılar. Yatip kalkarken yavas ve yardim alarak hareket edin, yurumeye ozen gosterin. Beslenmenize dikkat edin. Iyi olacsksiniz merak etmeyin
Bence baslamasaniz daha iyi karniniz boydan dikisli olacak ben hep yatmaya çalıştım hareket ettikce kaslariniz agriyacak. o kadar oturmak zararli olabilir ayrica icerde de dikis var sonucta + ödemyıllardır beklediğim karın germe ameliyatımı olcam sonunda randevum saattim belli oldu , birsey sormak istiyorum oturarak yaptığım bir işim var şuan , 15 gün sonra dönebilir miyim işime ..
Masabaşı bir işse dönersiniz bence.yıllardır beklediğim karın germe ameliyatımı olcam sonunda randevum saattim belli oldu , birsey sormak istiyorum oturarak yaptığım bir işim var şuan , 15 gün sonra dönebilir miyim işime ..
Yani size şöyle diyeyim, benim canım tatlı değildir, ağrı eşiğim de epey yüksek. Belki de bu sebepler ben 8.günde araba kullanma iznimi aldım doktordan ve işime döndüm. Ben de masabaşı bir işte çalışıyorum.Bol etek giymeyi düşünüyorum ameliyatta olduğum ortam gereği bilinmeyecek bakalım
Çalışırsınız kesinlikle .10 gün sonra dik yürüyebiliniyor zaten .Ben dışarda gezdim Masa başı iş hayli hayli olur .İstifa etmeyin yazık .Ameliyatıda olun bence .Şimdiden geçmiş olsunYıllardır bekliyorum işimide kaybetmek istemiyorum resmen seçim yapmak zorundayım eğer 15 güne iyileşemezsem istifa edicem. O kadar çok bekledim ki doğumlar pandemi ekonomi. Buradan da benim gibi merak edenlere 15 günlük masa başı çalışan biri çalışabilir mi bakalım
Kantaron yagi ile masaj yap tim vicuda hergun benim öyle gectiBende de aşırı kaşıntı oldu yaaa duramıyorum. Komple göbek bel sırt bölgesinde. Var mı tavsiyesi olan?