Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Anladim. Ben yillardir spor yapiyorum duzenli. O yuzden kilo fazlam yoktu ama iki gebelik sonrasi ne kadar da ugrassam kaslarimi belirli bir yere kadar toplayabildim. Dr da zaten karmimi acinca yan kaslarimi hep gormus ama orta kaslarim cok bozukmus o nedenle hepsini duzeltti. Sporla halledemezdin dedi. Benim sikintim da deri fazlamin az olmasiydi. O nedenle dikis izim sizden farkli olarak 2 cm ters t seklinde tam ortada yukariya dogru bir kesi ve dikis izi var. Camasirin icinde kalir dedi ama baktim biraz cikiyor. Onun icin istersen kucuk bir revizyon yapariz dedi.

merhabalar karın germeden sonra ayaklar havada yatma olayı ne zaman sona erıyor? benım 1 ay oldu hala ayaklar yuksekte yatıyorum bitsin artık :)

Yani doğum sonrası bence de o kaslar deforme oluyordur diye düşünüyorum bakalım

Ya kizlar benim 18. gunum ve alinan yaglar eksulmedigi gibi üstüne kilo almisim her gun yuruyorum ananas yiyorum, yesil cay iciyorum, cok yemiyorum ama neden kilo alıyorum anlamiyorum

Ya kizlar benim 18. gunum ve alinan yaglar eksulmedigi gibi üstüne kilo almisim her gun yuruyorum ananas yiyorum, yesil cay iciyorum, cok yemiyorum ama neden kilo alıyorum anlamiyorum
Benim de kilomda bir degisiklik olmadi. Ben de ananas ekstresi iciyorum ve yesil cay iciyorum. Odemdendir muhtemelen ya da hareketsizlikten kilo aldik

Benim de ilk zamanlar tüm vücudum ödemdi
İnce olan bacaklarım inanılmaz kalınlaştı kollarım da ama şimdi birkaç haftadır inmeye başladı
Kilo olarak da 2 ay önce oldum ameliyatımı 2 kilo gitti
İlk zamandan itibaren yediklerime dikkat ediyorum ama diyet ya da spor vs yapmıyorum

karniniz dumduz oldumu peki benim karnim sis dalha erken diye dusunuyorum duz olmasi icin 3. haftada siz nasildiniz

Arkadaşlar selam. Benim 70. Günüm bugün. 60 gün dolunca kilolar inmeye başladı benim. Üstelik ilk günden beri diyet de yapıyorum düşünün. O yüzden ilk aylarda olanlar niye kilom düşmüyor diye düşünmesin. Bol su içmeyi ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etmeyin. Ben iki gün kaçamak yaptım inanılmaz şiştim mesela. Çok hızlı ödem oluyor. Hep dikkat etmemiz gerekicek galiba

karniniz dumduz oldumu peki benim karnim sis dalha erken diye dusunuyorum duz olmasi icin 3. haftada siz nasildiniz
Benim karnım düz ama nefesimi içime çekincebırakınca şiş bombeli oluyor
Bir de benim dersim oturunca katlanıyor
İçime çekip düz oturunca düz olabiliyor
Benim 8 haftam bitti
Ama hatırlıyorum 4. Haftadan sonra korsem çıktı ama kotlarımın belini kapatamıyordum şimdi ise bol bir şekilde oluyor yani ödemler hızla iniyor ve şekli ortaya çıkmaya başlıyor bence 3. Haftada şekil çok belli etmez kendini ödemdir

Size de geçmiş olsun
Evet yemeği kaçırınca karnım çok şişiyor çatlayacak gibi oluyoro yüzden az az sık sık yiyorum.

Bnm doktorun korseyi 3 ay takıcaksın dedi ama okuduklarımda hiç üç ay yok. Ben çok sıkmayan rahat bir korse takıyorum son ayımda artık. Diğer türlü sanki etlerim aşağı çekiliyor gibi hissediyorum. Bu his ne zmn geçiyor acaba? Korseyle daha rahatım

Aslında ilk çıkarttığınız an öyle oluyor sonra bir iki güne alışıyor vücut normale dönüyorsunuz merak etmeyin

Bana da korseyi yavaştan çıkarabilirsin dedi doktor ama dediğiniz gibi etlerim aşağı çekiliyor gibi ve deli gibi ödem oluyor.Korseyi çıkaramadım haliyle. Ödeminiz var mı bazen ödemden yürüyemiyorum. İşe başladım çok zorlanıyorum 27.günümdeyim

Merhabalar kime ameliyat oldunuz lutfen

Doktor olarak kimleri dusunuyordunuz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…