Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Doktorunuz kımdi lütfen

Evet oturdugumda duz herhangi bir katlanma yok. Dr um omer ekin. Ablam da ona ameliyat olmustu.
Merhabalar ablanız ve siz ameliyat sonrası şimdi karnınızda memnun musunuz istediğiniz gibi oldu mu ben de sizin doktorunuzu düşünüyorum eğer sizde memnunsanız

Merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun öncelikle Bende 5 ocakta tam karın germe lipo ve burun revizyon ameliyatı oldum toparlamaya çalışıyorum yanlız aklıma takılan bazı sorular var bende aranıza katılmak istedim
Korse sıkılığı nasıl sizlerde normalmi tam mı sıkmalı
Dikişleriniz nasıl benimki tam leğen kemiklerimin üzerinde bitiyor ve haliyle kemik batıyor ve uçları büzüşük çıkıntılı bi tuhaf sanki
Günlük yaşantınız nasıl iyileşmeyi hızlandıracak öneriniz var mı
Şimdiden teşekkür ediyorum Rabbim hepimize şifa versin

ben 20 Aralikta oldum benim de dikislerim kemiklerimin ustumde hatta sagdaki onu bile biraz gecmis gibi buzusukluk var ama acilicakmis zamanla korsem mayo gibi 3 asamali ilk ciktigimda 1. de takiliydi. Soktorum bollastikca 2.ve 3. ye tak dedi şu an en sonda takili. Karnim hala sis, kalcalarim genisledi. umarim odemdir.

Sizede çok geçmiş olsun 15 gün var aramızda ama eminim bir gün bile farkettiriyordur. Genel durumunuz nasıl mesela benim tam bikini bölgemin üstü ve göbek deliğimin altı çok şişip geriliyor bide sağ taraf karın boşluğumda uyuşuk bir ağrı var tek bir noktada
Liposakşın da yapıldı acaba onun ağrısımı bilmiyorum genelde hep hareketli olmaya çalışıyorum yorulunca uzanıyorum hemen.
Korsemde alttan çıtçıtlı oldukça sıkı dr size bu konuda bişey söyledimi
Bence ödemdendir sizdekide ananas yiyorum yeşilçay içiyorum bide enfla c diye bi takviye varmış ödem için pazartesi dr kontrolüm var soracağım kullan derse oda çok rahatlatıyormuş sizde bi bakın isterseniz

Evet cok sisip geriliyo benim hala sis ama daha az tabi ki benim sagda biraz daha yumsak sanki lipo dan kaynaklı sivi var gibi, masaj yap dedi doktorum yukardan asagi ellerimle süpürür gibi. Ben artik iz kremine basladim. kantoronda suruyorum. Burda gormustum thera line diye bi cay odem icin veren doktorlar varmis. ondanda aldim iciyorum. Ama hala odem cok gibi. Korsem sizin ki gibi en son kancaya takiyorum artik. Gobek altim ve dikis cevrem sis hala ama dikislerim iyi cok sukur

Sanırım normal bir durum bende genital üstünde şişlik çok olunca açıkçası tedirgin oldum aksi bi durum mu var diye dediğiniz gibi sıvı birikiyor sanırım çünkü direnlerin çıkarıldığı kısma hafif bastırınca ağrının olduğu yere doğru bi sıvı gidiyor hissi veriyor
Aman hep iyi olun inşallah ben daha krem vs başlamadım pazartesi ne derse artık bakalım

Sizin krem icin daha erken 21 den sonra krem

Sizin krem icin daha erken 21 den sonra krem
erken baslamayin dikisleriniz acilir Allah korusun. Hepimiz iyi olalim inşallah tez zamanda

Benım de 34.günüm ama akşamları fazlasıyla şişiyorum göbek deliğimin alt kısmı bikini bölgesi moralim çok bozuluyor. Sabah kalktığımda her şey çok yolunda iniyor ama öğlene doğru şişmeye başlıyorum resmen normal mi acaba

Sanirim bizim icin dümdüz bir karin beklemek icin erken benim 29. gun sabahlari bile dumduz degil en az 4 cm falan sisim. Bu iz kemleride kizartti dikislerimi sanki normalmi acaba?

Sanirim bizim icin dümdüz bir karin beklemek icin erken benim 29. gun sabahlari bile dumduz degil en az 4 cm falan sisim. Bu iz kemleride kizartti dikislerimi sanki normalmi acaba?
Umarım düzelir. O kadar acı ve çileden sonra dümdüz olmazsa depresyona gireceğim kesin Ödemler zaten maşallah eski pantolonlarım bile zor oluyor şuanda evet kızartıyor renk degısıklıgı oluyor. ben suanda düzenli kullanamıyorum işe başladığım için unutuyorum evdeyken düzenli kullanıyordum. Birde iz bandı aldım inş o da işe yarar en azından unutmam diye düşünüyorum

Valla ben şimdiden revizyon düşünüyorum.Karnımı içime çekiyorum öyle düz oluyor hemen yemek yesem komple şişiyorum bu işte bir terlik var diye düşünüyorum.Doktoruma sordum ,karnımı içine çekince düz ama bırakınca şiş dedim.Bundan sonrası sporla kaslarını güçlendireceksin dedi.Bilemedim herkes aynı durumda mı nasıl?Etrafımda daha önce bu ameliyatı olmuş biri yok o yüzden bilemiyorum
Mesela dar düz bir elbise aldım karnım dümdüz değil sanki 4-5 aylık hanile göbeği bombeli

Aynen benımde öyle etrafımda kimse olmadığı için süreç normal mi yoksa başarısız mı acayip kafaya takmış durumdayım sporla yapabilseydim zaten yapardım yıllardır spora, pilatese gidiyorum ben. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

Ben de aynı fikirdeyim yine iş bana kaldıtamam fazla derim gerildi ,derim dümdüz ama göbeğim bombe şeklinde,oturunca katlanıyor.Hayalimdeki gibi dümdüz değil sürekli içime çekmek zorundayım.Canım çok sıkılıyor biraz zaman geçtikten sonra birkaç farklı doktordan fikir alacağım bakalımBenim bugün 68. günüm

Ben öyle tırstımki revizyonda yaptıramam çektiğim acı ve verdiğim para yanıma kâr kalacak diye korkuyorum. Benımde oturunca bombeli olmaya başladı ilk başta böyle değildi aslında , düşünmekten başka şeye odaklanamıyorum. İnş 3.ay kontrolümde normale dönmüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…