Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar Sigara kullanıyorum malesef bırakamıyorum günde 8 taneye düşürebildim anca Sigara kullanıp Amalyat olan varmı aranızda

son surumunuz nasil bayagi vakit gecmis aradan karin sislikleri odem indi mi ? ben 2 ayim bitti hala cok sis durumdayim hep korse giymek istiyorum ne kadar suracek bu sislik dumduz bir karna sahip olabilev=cek miyim

merhaba odem attirici ilactan bahsetmissiniz nedir ananasa hapi mi? lasix mi? bende cok sikintidayim odemden

Çok teşekkür ederim Evet iki kilo fazlayım ama iki kiloyla kıyafetlerin bu kadar küçük olması çok morelimi bozdu. Benim de ikinci ayım dolmak üzere. İnşallah ödemdir de kısa sürede kurtuluruz.
son durumunuz nasil ben de ayni seyden muzdaripim ama 2. ay bitti daha ne kadar surecek bu is merak ediyorum

merhaba simdiki durumunuz nasil ? benim 2 ayim bitti hala cok sisim ve moralim bozuluyor boyle mi kacagim diyorum

merhaba simdiki durumunuz nasil ? benim 2 ayim bitti hala cok sisim ve moralim bozuluyor boyle mi kacagim diyorum
Merhaba :) 2 ay sonra 1 yilim olacak, zaman cok hizli gecmis..

Odem denen olay 6 aydan once asla gitmiyor, zamanla azaliyor ama tamamen bitmiyor. O yuzden hic sabirsizlanmayin :)

Benim su an odemlerim yok ama hayal ettigim karnim da yok. Cunku hastaliklar yuzunden sporu ihmal ettim. Ancak duzenli spor yaptigim donemde baya gorunen karin kaslarina ve ince bir gorunume sahiptim. Su an kilomda artis olmasa da kalinlastigimi hissediyorum.

Dikis izlerim baya iyi durumda, yanlardaki izler epey silik ancak tam alt karnin ordaki sezeryan izi gibi daha belirgin. Ne yazik ki hala uyusukluk var, his kismi olarak gelse de tamamen gelmedi.

Yillik kontrolume gittigim zaman, doktoruma his kismini soracagim. Rahatsiz olmuyorum, merak sadece..

Bende durumlar boyle yani. 2 ayda daha ne oldugunu ancak anlamistir bedeniniz, kendinize zaman taniyin :)

cookk tesekkur ederim. insallah az daha inse su karnim bi moral gelecek ama inmiyo daha

Kızlar Sigara kullanıyorum malesef bırakamıyorum günde 8 taneye düşürebildim anca Sigara kullanıp Amalyat olan varmı aranızda
ya çok sıkıntı ya o kdr çok okudum ki özellikle yara iyileşmesi yarada birşeyler birikmesi gibi sıkıntılar çok fazla oluyor.

merhaba odem attirici ilactan bahsetmissiniz nedir ananasa hapi mi? lasix mi? bende cok sikintidayim odemden
Operasyonu sonrası vücut ameliyatı hasar sanıp tedavi etmeye başlarmış
Ödem o yüzden oluyormuş
Kolay bir operasyon geçirmedik içerde bir hasar var
Emin olun istediğiniz görüntüye kavuşacaksınız
Ben 8 aydayım daha yeni yeni istediğim sonuçları elde ediyorum
Sevgiler

yerinde olsam kalçayı ayrı yapsrım. meme karın yan yağ yapıldı bana da bir sağlam yerim g.tüm yani seni çok yorar.
Tam kalçaya degıl hip dp cukurunda daha once koydurdum tutmadı.. Bnmde Bi saglam yerim sırtım olacak cok guldum yorumuna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…