Ben son geceye kadar sigara içtim malesef
ama ameliyattan cıkınca bir ay agzıma sürmedim. Memede yara kapanma sorunu oldu dr on beş gün içme demişti süre uzadı bir aya. Bir ay sonra hala sorunlar devam ederken bak içme sakın içme iki hafta daha sigara yok dedi onu duyunca yeter ya diye sinirimden bir sigara yaktım öyle de yara sorunlu böyle de nalet olsun şeklinde
) az sayıda içtim tabii, ha yara da kapandı ne hikmetse. Kapanacagı varmıs bence artık. Ama karın ameliyatı sigarayla hic dost degil net söylemek isterim. Benim karından sıkıntı beklerken meme de oldu. Bir hafta on gün önce bırak derim. Ameliyattan sonra da bir aya yakın içme. Zaten ilk on-15 gün gözün görmez öksürmemen lazım zaten. Hapşırmak ve öksürmek işkence oluyor. Bir kez boş bulunup hapşırdım dünyam karardı. Yanında sürekli su bulundur öksürme istegini bastırıyor yudum yudum iç öksürmezsin. Çok kolay bir ameliyat degil haraketlerini kısıtlayan bir iyileşme süreci yaşıyorsun ve bu süre biraz uzun. Moralini bozma ödem de olur gerginlikte olur acır da ama hepsi gecici. Herkes aynı şekilde iyileşiyor aksini söyleyenin agrı eşigi yüksek degil agrı dagı kadar yüksek falan olmalı:) sigara içme tekrar esiyorum yaran kapanmaz, baya aıkıntı yaşarsın, şekilsiz iyileşir moralin bozulur. Yeterince korkuttumsa tamamdır:))