Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ay Arkadaşım çok korkuyorum
normal doğum sancısı gibimi ağrılar
nasıl tarif edersin
beni odadan yatağa koyup sakinleştirici verdiler damara. ameliyathaneye veya öncesi girilen yere girdik birkaç şey ilaç verdiler gitmişim sonra bir adam nasıl hissediyorsunuz dedi bulanık gördüm dedim bayıltacak herhalde. meğer 7 saat sonraymış. eşim 7 saat geçmek bilmedi diyor benim hayatımda o 7 saat 0. narkozdur konuşmadır boğazda ağrıdır yoktu. sadece dikilen karın kasım kullanılınca ağrıyor. sanki dikişi gerer gibi. qma anlık öksürük bitince hiç olmamış gibi. korkmayın karnınızı tutup öksürün dikişlere birşey olmaz dediler. o an etim kesiliyor gibi ağrıyor. değişik şiddetli bir ağrı sabredilince acıtmayacak gibi değil.

Yanında bir yastık bulundur ve öksüreceğin zaman yastıkla karnına bastırarak öksür en kolay öyle oluyor.

sende iç kasları diktilermi Canım
bende gerekli dediler resimlerimden
Benim de iç kaslarım dikildi hatta iki kez dikiş geçilmiş çok kötü olduğu için. Bir de ben de hiç yağ falan yoktu çok zayıf olduğum için aşırı gerilmişti benimkisi tam bir ay dik yürüyemedim. İlk bir haftayı atlatırsan gerisi kolay bir hafta sabredeceksin başka yolu yok. Öksürük de zaten anesteziden olduğu için mutlaka ama mutlaka oluyor bol su iç ve karnına yastıkla bastırarak öksür.

Yanında bir yastık bulundur ve öksüreceğin zaman yastıkla karnına bastırarak öksür en kolay öyle oluyor.
evet ben de illa ya bir yere yaslanıyorum. yastıkta deneyeyim. randevum pzt 1 hafta dolunca. öyle ters güne denk geldi ki tek kaldım acaba marmaraya binip gidebilir miyim meraktayım. ilaçlarım bitmiş olacak.

evet ben de illa ya bir yere yaslanıyorum. yastıkta deneyeyim. randevum pzt 1 hafta dolunca. öyle ters güne denk geldi ki tek kaldım acaba marmaraya binip gidebilir miyim meraktayım. ilaçlarım bitmiş olacak.
Ben bir hafta sonra kendi başıma taksiyle gidebilmiştim. Ama Marmaray’ı bilemem gerçi daha kısa sürebilir avantajı olur ama çok yürümemen ve merdiven falan çıkmaman lazım.

nasıl sabredilince acıtmayacak gibi deyil anlamadım son cümleyi canım

Ben bir hafta sonra kendi başıma taksiyle gidebilmiştim. Ama Marmaray’ı bilemem gerçi daha kısa sürebilir avantajı olur ama çok yürümemen ve merdiven falan çıkmaman lazım.
süre olarak evet qvantajlı olur bayağı. kız kardeşimin pozitif olma riski var abimi ayarladım onla gideceğim aksilik olmazsa. çok birşey yiywmiyorum kemik suyu içiyorum derken midem bozuldu :/ türk kahvesi içtim geçer inşallah sırtımda korse altında etim morarmış gb ağrı oluyordu bugün artık daha çekmeyeyim diye oralara nimes combo sürdürdüm. daha iyi oldu.

Göğsünün alt kısmına yumuşak bir şey koyup da sonra korseyi koyarsan göğüs kafesin daha az ağrıyor.

Göğsünün alt kısmına yumuşak bir şey koyup da sonra korseyi koyarsan göğüs kafesin daha az ağrıyor.
önde sıkıntı yok şükür. sırtım morarmış zaten o yüzden morarmış gibi ağrıyormuş :) zaten hemen morarırım. 61.3 tüm eve geldiğimde bu sabah 58 kg idim 5. gün aklıma gelenleri yazıyorum çünkü ben bazı bilgilere ulaşamadım

çok izlemeyin ameliyatı. aksilik olmazsa hiçbirşey hatırlamıyorsunuz. öksürük balgam gerçekten ameliyathane yüzündenmiş 5. gün geçti. öksürüğü kesecek pastil falan bulundurun. ben maskeyle takıldım ilk günler boğazım kurumasın diye. midem bozuldu hala geçmedi. bugün 6. gün hala ev işi yapacak durumda değilim. hala sırtüstü yatınca kendim kalkamıyorum. yürürken dikişler gerilmesin diye tam dik durmadığım için kısa sürede belim ağrıyor. en rahat bağdaş kurup oturuyorum bacağımın üstüne yastık koyarak. komik şeyler izleyemediğim için sıkıcı geçiyor vakit. gülmek öksürmek kadar karnımı ağrıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…