ben 10 ocakta oldum 3. evde girdiğim ölçüdeydi. ödem çok oluyor. ben korseyi bollaştırınca daha çok olmuştu. 3 aydan önce ödemler çok inmiyormuşArkadaşlar merhaba. 14 ocakta tam karın germe ameliyatı oldum. Girmeden önce belim 73-74 cm idi az önce ölçtüm 90 cmnormal mi bu? İnceliyor değil mi?
3.gün mü? Bu sabah 88 olmuştu ama anlamadım vallaben 10 ocakta oldum 3. evde girdiğim ölçüdeydi. ödem çok oluyor. ben korseyi bollaştırınca daha çok olmuştu. 3 aydan önce ödemler çok inmiyormuş
evet evet 3. gün. cm olarak şu an korseyle ölçünce ameliyat öncesiyle aynıyım ama deri gergin ya daha gzl gözüküyor. senin nasıl gidiyor çok sıkıntı çekmiyorsun inşallah.3.gün mü? Bu sabah 88 olmuştu ama anlamadım valla
Benim sol tarafta ağrım var oturup kalkarken. bugün evi süpürdüm ve yarım saat kdr yürüdüm dışarıda:) benim bel kısmından lipo yapılmış, mor mor duruyor oralar ve çok kalın duruyor. Normalde bel kıvrımım vardı,şu an yok dümdüz iniyorumevet evet 3. gün. cm olarak şu an korseyle ölçünce ameliyat öncesiyle aynıyım ama deri gergin ya daha gzl gözüküyor. senin nasıl gidiyor çok sıkıntı çekmiyorsun inşallah.
benim dr 2.5 qy biz takipteyiz bitki çayı bile içme dedi. çok çabuk ayaklanmışsın sonra dikişleri de sorun yaşama.1 hafta antibiyotik, kas gevşetici ve eklem kemik ağrısı için ağrı kesici içtim. karın kasım dikildiği için ben hala dikkat ediyorum. dikişler açılarak kaynamasın yara bozulmasın diye de hala dik durmuyorum. dikkat et sonradan krem falan düzeltmiyor.Benim sol tarafta ağrım var oturup kalkarken. bugün evi süpürdüm ve yarım saat kdr yürüdüm dışarıda:) benim bel kısmından lipo yapılmış, mor mor duruyor oralar ve çok kalın duruyor. Normalde bel kıvrımım vardı,şu an yok dümdüz iniyorumdoktor inecek şekillenecek diyor bakalım bekliyorum. Ananas kabuğu ve ananasa başladım bugün
Benimde doktora sordum yürüyeyim mi diye”tabi”dedi. Enfla-c ve bol su önerdi ananasa kendim başladım. Dikişlerim çok iyi daha öncesinde uyluk germe ve kol germe oldum onlardan daha iyi hatta en rahat ameliyatım bu oldu diyebilirim. Ama düz yatamıyorum oturarak uyuyorum halen ve bacaklarımı kendime çekerekbenim dr 2.5 qy biz takipteyiz bitki çayı bile içme dedi. çok çabuk ayaklanmışsın sonra dikişleri de sorun yaşama.1 hafta antibiyotik, kas gevşetici ve eklem kemik ağrısı için ağrı kesici içtim. karın kasım dikildiği için ben hala dikkat ediyorum. dikişler açılarak kaynamasın yara bozulmasın diye de hala dik durmuyorum. dikkat et sonradan krem falan düzeltmiyor.
her dr farklı ilerliyor demek ki. ben de yürüyorum ama evde ve kasımı zorlayacak bir iş yapmıyorum. bir de yürüyünce eğik olduğum için belim ağrıyor. gögüs yan ve karında ödem sertlik var öasaj mı yapmam lazım dedim de kendin dokunma dedi. 1. haftada pansumana dr a gitrim. 2. hafta için de gideceğim. hiç bana elletmiyorlarBenimde doktora sordum yürüyeyim mi diye”tabi”dedi. Enfla-c ve bol su önerdi ananasa kendim başladım. Dikişlerim çok iyi daha öncesinde uyluk germe ve kol germe oldum onlardan daha iyi hatta en rahat ameliyatım bu oldu diyebilirim. Ama düz yatamıyorum oturarak uyuyorum halen ve bacaklarımı kendime çekerek
Her doktorun tedavi şekli farklı.Çok şükür atlatmışsınız. Ben artık alıştımher dr farklı ilerliyor demek ki. ben de yürüyorum ama evde ve kasımı zorlayacak bir iş yapmıyorum. bir de yürüyünce eğik olduğum için belim ağrıyor. gögüs yan ve karında ödem sertlik var öasaj mı yapmam lazım dedim de kendin dokunma dedi. 1. haftada pansumana dr a gitrim. 2. hafta için de gideceğim. hiç bana elletmiyorlarbenim ilk hastahanede tecrübem çok korluyordum ama sıkıntısız geçti şükür.
Ben iki sezeryan ameliyatından sonra 65 kilodan 51 kiloya düşmüştüm ve karın derilerim hep sarmıştı. Sporada gitmiştim 1 yıl düzenli hiç aksatmadan. ama asla karın derim toparlanamadı ve yan taraflarımda ki inatçı yağlarım da erimemişti. En sonunda da 2020 Aralık ayında tam karın germe ve liposakşın ve burun ameliyatı oldum çıktım. Ben karın germe ve liposakşın ameliyatında hiç agrı sızı enfeksiyon falan olmadı. Doktor, ekip ve hastane çok önemli. Olmak isteyenlerin korkusunu anlıyorum bende öyle korkuyordum sonuçta ameliyat ne olacagım belli olmaz iki çocugum var diye hep kendimle konuşurdum. Ama Allahım sana emanet bu ameliyata giricem dedim ve Allah a çok şükür saglıklı sag salim çıktım. Dediğim gibi doktor ve hastaneyi iyi arastırın ve ameliyat sonrası da sizinle ilgilenecek Bi doktor olsun. Bazı doktorlar ameliyat bittikten sonra hastasının yuzune bakmıyor mesajlarına cevap vermiyor. İşinin arkasında her daim duran doktor olsun.Merhaba bende karın germe olmayı düşünüyorum olumsuz yorum çok olmsammı diye düşünmeye başladım gerçekten sonuç kötümü oluyor üç çocuk sezeryan birde midem hep dışarda 48 kiloya kadar düştüm ama gitmedi yine karın ve zayıflayınca yüzüm çöküyor şuan 56 57 arası gidip geliyorum boyun 1.60
ertesi gün sondayı söküyorlar tıpış tıpış gidiyorsun çişe :) 2. günü adette oldum ben. kendi işimi kendim hallettim kaçırma fln olmadı. ama ztn öksürmemek su içiyorsun ve çok wc ye git gel oluyor. kapamadan önce bnm dr kasa uyuşturucu yaptığı için ilk günüm çok rahat geçti. 2. gün sızı oluyor sürekli güçlü ağrı kesicili serum veremeyiz diyor hemşireler.3. günü evde ağrı kesici saati bekledim 4. gün kalmadı o. ağrı kesici, kas gevşetici ve antibiyotik verdi. 3. gün ben kendim giyindim soyundum ama o biriken ödem çok rahatsız ediyoe ilk kalkarken. bir de hemşire yorulunca uyumanız da lazım vücudun kendisini tedavi etmesi için dedi. sürekli yürüyeyim diye düşünmeyin dedi. gece kalkıp yürüyüş yapmanıza gerek yok dedi.
Merhaba göğüs küçültme oldun bıde sanırım bnde olacagım ya kombın.. Suan görüntü nasıl gogusteher dr farklı ilerliyor demek ki. ben de yürüyorum ama evde ve kasımı zorlayacak bir iş yapmıyorum. bir de yürüyünce eğik olduğum için belim ağrıyor. gögüs yan ve karında ödem sertlik var öasaj mı yapmam lazım dedim de kendin dokunma dedi. 1. haftada pansumana dr a gitrim. 2. hafta için de gideceğim. hiç bana elletmiyorlarbenim ilk hastahanede tecrübem çok korluyordum ama sıkıntısız geçti şükür.
yani güzel ama daha korsesiz durmuyorum hala yanlarda sertlik var. bantsız görmedim daha. yani dikişler için fikrim yok. ben küçük yaptırdım sıkıntı yaşamadım belki büyük yaptıranlar ağırlıktan dolayı sızı hissedebilir. tam sonuç dikişler iyileşip ödem kalmayınca belli olur herhalde.Merhaba göğüs küçültme oldun bıde sanırım bnde olacagım ya kombın.. Suan görüntü nasıl goguste
Merhaba doktorunuz kim acaba ben Dr elif ern aydın ve Dr Derya aytopla görüştüm ikisinden birine olacağım inş o zaman kötüyü düşünüp çağırmıyoruzBen iki sezeryan ameliyatından sonra 65 kilodan 51 kiloya düşmüştüm ve karın derilerim hep sarmıştı. Sporada gitmiştim 1 yıl düzenli hiç aksatmadan. ama asla karın derim toparlanamadı ve yan taraflarımda ki inatçı yağlarım da erimemişti. En sonunda da 2020 Aralık ayında tam karın germe ve liposakşın ve burun ameliyatı oldum çıktım. Ben karın germe ve liposakşın ameliyatında hiç agrı sızı enfeksiyon falan olmadı. Doktor, ekip ve hastane çok önemli. Olmak isteyenlerin korkusunu anlıyorum bende öyle korkuyordum sonuçta ameliyat ne olacagım belli olmaz iki çocugum var diye hep kendimle konuşurdum. Ama Allahım sana emanet bu ameliyata giricem dedim ve Allah a çok şükür saglıklı sag salim çıktım. Dediğim gibi doktor ve hastaneyi iyi arastırın ve ameliyat sonrası da sizinle ilgilenecek Bi doktor olsun. Bazı doktorlar ameliyat bittikten sonra hastasının yuzune bakmıyor mesajlarına cevap vermiyor. İşinin arkasında her daim duran doktor olsun.
Ben Ankara da oldum. Dr yağmur reyyan erol a oldum ameliyatımı.Merhaba doktorunuz kim acaba ben Dr elif ern aydın ve Dr Derya aytopla görüştüm ikisinden birine olacağım inş o zaman kötüyü düşünüp çağırmıyoruzdoktorlarla ilgili bilgisi olan varmı
ben eve geldiğimde ölçüler amelşyat öncesi gibiydi. hatta16. günüm hala öyle. fakat nedense görüntü çok daha iyi. hala ödem var sert hatta qma masaj yapam mı dedim elleme dediler. korseyi genelde sıkı bağladım ben ilk başta gevşek bırakınca daha da şişmiştim. karın kasın dikildi mi? ben hala doğrulamadım. öksürürsem gülersem ilk zaman gb değil ama hala ağrı oluyor. kardan ötürü pzt olan pansuman ve bant değişimine cuma gideceğim.Kızlar 12 gün evvel karın germe ve yanlara lipo yapıldı bana. Belim önceden kıvrımlıydı şimdi dümdüz iniyor kalas gibiyim:) kıvrım namına bir şey yok ve belim 15 cm daha kalın. Bu sizde de yaşandı mı?
merhabalar.. ameliyat oldunuzmu acaba.. bende hem almanyada kaliyorum hemde flora klinik ile anlasmayi düsünüyorum komple vücut yag aldirma ve karin germe icin.. bana bilgi verirseniz cok memnun olurumKızlar ben eylül ekim gibi karın germe ve bacak germe ameliyatı olucam lipo da yapılacak. Karın neyse de bacaktan çok korkuyorum kötü şeyler duyuyorum çok mu sıkıntılı olur? Bir de ben yurtdışındayım ameliyatı Türkiye de olup 2 hafta sonra tekrar dönücem birşey olsa doktor uzakta ne yapıcam ne edicem bilmiyorum korktuğum kadar var mı gerçekten bacak çok mu riskli? Yani risk derken enfeksiyon, dikişlerin açılması açısından falan riskli bir bölgeymiş. Kesin kararlıyım olmakta çünkü en rahatsız olduğum bölge orası ama yine de biraz daha rahat girmek istiyorum ameliyata . Şimdiden korku sardı lütfen beni rahatlatacak bişeyler söyleyin.
Benim sert ve daha kalın duruyorum. Doktor ödemi atınca şekilleneceksşn dedi. Benimde hala ağrı oluyor:/ karın kasım dikildi evetben eve geldiğimde ölçüler amelşyat öncesi gibiydi. hatta16. günüm hala öyle. fakat nedense görüntü çok daha iyi. hala ödem var sert hatta qma masaj yapam mı dedim elleme dediler. korseyi genelde sıkı bağladım ben ilk başta gevşek bırakınca daha da şişmiştim. karın kasın dikildi mi? ben hala doğrulamadım. öksürürsem gülersem ilk zaman gb değil ama hala ağrı oluyor. kardan ötürü pzt olan pansuman ve bant değişimine cuma gideceğim.
Merhaba burda birkızda belinin altındaki yağlar cok alınıp oyuldugu için bel kıvrımının gittiğini söylemişti inşallah öyle olmamıştır size bende bu konuda cok korkuyorum bel kıvrımım cok iyi suan simitler alınınca gitmesinden korkıuorumBenim sert ve daha kalın duruyorum. Doktor ödemi atınca şekilleneceksşn dedi. Benimde hala ağrı oluyor:/ karın kasım dikildi evet
Yok benim göğüs altından kalas gibi iniyor:)) mesela belimin arkasındaki oyuntuda dolu dolu,aşırı ödemli ve sertimMerhaba burda birkızda belinin altındaki yağlar cok alınıp oyuldugu için bel kıvrımının gittiğini söylemişti inşallah öyle olmamıştır size bende bu konuda cok korkuyorum bel kıvrımım cok iyi suan simitler alınınca gitmesinden korkıuorum