Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba oldunuz ihtimalle cok gecmıs olsun.. Merakla yazmanızı bekliyorum

10 unda ameliyatımı oldum. bugün eve döndüm. 60 kg girmiştim eve geldiğimde 61.5 kg yum. 6.5 litre yağ alınmış. 1.5 kg kadar deri demişlerdi. yani bayağı bir ödemim var. tek acı öksürük. burnumu silemediğim için genzime akıyor sanırım o da balgam yapıyor. karın kasım dikildiği için feci acıyor. kendim tutarken kasım gene de oynadığı için eşim bastırıyor öyle öksürüyorum. bu ameliyat sonrası en önemli şey öksürme gülme hapşırma gb durumlar yaşamamak. en sağlıklı halde yaptırmak lazım. gögsüm 95 ti qmeliyat sonrası ödemle 93 fln. karnım belim fln hep artı 10 cm. kg kg ödemin 3 4 ayda anca gitmesi normal sanırım. su içip eğik yürüyorum . oturunca veya yatınca ödem belli yerlere birikiyor o yüzden ilk kalkınca zorlanılıyor. yürüdükçe rahatlıyorum. gene oturayım 5 dk sonra aynı

Merhaba cok sagol burayı unutmadıgın için göbek deliğin nasıl.. Ben doktor kabul ederse mını germe isticem cok korkuyorum

Merhaba cok sagol burayı unutmadıgın için göbek deliğin nasıl.. Ben doktor kabul ederse mını germe isticem cok korkuyorum
daha 1 kere açtı o da hastaneden çıkarken su geçirmez bantlar sökülüp pansuman yapılıp kapandı. ben çok bakmadım. pzt yıkanıp gideceğim sonra gene bantlanacak mı bilmiyorum. ama qçınca bütün dikişlerden memnundu kendisi. direnler çıkarken acıyacak diyen çoktu ama hiç korktuğum gb olmadı. tek acı veren şey öksürme gülme. bu ilk öncelik. yatarken de uyku sorunu oluyor. şekil değişe değişe uyudum. oturur gb uyuyunca kendim oturup kalkabiliyorum ama sırt üstü yatıp bacaklarımı 90 derece yapınca kendim kalkamıyorum eşim kaşdıroyor. ev işi vs yapmıyorum hala. 3. günüm. bugün ağrı kesici saatini 4 gözle beklemedim. atletimi mutlaka korsenin içine sokuyorum. korseyi sıkı bağlıyorum. bu arada bacaklarıma çorap giydirilmişti hala var. bu sayede ödem bacaklarıma inmedi

Benimde 3 kez şırınga ile çekildi . Asıl sonucu 3 aydan sonra lenf drenajı ve g5 masajı ile aldım
Geçmiş olsun

Atletinizi korsenin içine neden sokuyorsunuz

Artık atlattım ne güzel ya darısı başıma inşallah lipoda oldumu sende

bu öksürünce kasın acımaması konforuna ne zaman ulaşılacak :) ve şu jole gb ödem ne zmn gözle görülür iner acaba.
Ben anestezi yüzünden bir hafta kadar öksürdüm sonra geçti öksürüğüm ondan sonra acır mıydı acımaz mıydı bilmiyorum ama şu an bir ay oldu Öksürürken çok acımıyor artık.
Bir ayı doldurunca ödem atıcı masaj yaptırdım dört seans bitti ŞUAN yanlardaki ödem baya gitti sadece iç dikişin olduğu önde biraz ödem var ama çoğu gitti şu an. Bana masaj çok iyi geldi. Belim baya inceldi.

Merhaba Arkadaşlar
Ben Almanyadayım bu ayın sonunda Türkiyeye gelip Karın germe ve lipo yaptırcam çooook korkuyorum
sonrasından 3 oğlum var tahmin edersiniz ne kadar koşturmaca olacağını ne zaman normal ev işi yapabilirim aceba

Amalyat sonrası devamlı sancımı oluyor ? kaç gün sürüyor ? tuvalete kendi başına kaç gün sonra giderim?
üstümü kendim ne zaman gidebilirim?

ben de inşallah masaj düşünüyorum. 2.5 ay dr ne derse o. bugünkü ölçülerim ameliyat öncesi ölçülerim. 4. gün bitecek akşama. şu kas ağrısı gitsin kalanına sabrım var. odada kombi açamıyorum öksürmemek için

benim 4. günüm anca kendi işim. kas dikilmezse çok daha rahat olur ama gerinirse dikiş izi daha kötü oluyor. ve öksürme gülme hapşırma çok acılı. yani her işi yapacak biri denk getirmek lazım.

Amalyat sonrası devamlı sancımı oluyor ? kaç gün sürüyor ? tuvalete kendi başına kaç gün sonra giderim?
üstümü kendim ne zaman gidebilirim?
ertesi gün sondayı söküyorlar tıpış tıpış gidiyorsun çişe :) 2. günü adette oldum ben. kendi işimi kendim hallettim kaçırma fln olmadı. ama ztn öksürmemek su içiyorsun ve çok wc ye git gel oluyor. kapamadan önce bnm dr kasa uyuşturucu yaptığı için ilk günüm çok rahat geçti. 2. gün sızı oluyor sürekli güçlü ağrı kesicili serum veremeyiz diyor hemşireler.3. günü evde ağrı kesici saati bekledim 4. gün kalmadı o. ağrı kesici, kas gevşetici ve antibiyotik verdi. 3. gün ben kendim giyindim soyundum ama o biriken ödem çok rahatsız ediyoe ilk kalkarken. bir de hemşire yorulunca uyumanız da lazım vücudun kendisini tedavi etmesi için dedi. sürekli yürüyeyim diye düşünmeyin dedi. gece kalkıp yürüyüş yapmanıza gerek yok dedi.

ay Arkadaşım çok korkuyorum
normal doğum sancısı gibimi ağrılar
nasıl tarif edersin

benim 4. günüm anca kendi işim. kas dikilmezse çok daha rahat olur ama gerinirse dikiş izi daha kötü oluyor. ve öksürme gülme hapşırma çok acılı. yani her işi yapacak biri denk getirmek lazım.
sende iç kasları diktilermi Canım
bende gerekli dediler resimlerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…