Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba.benim de karnim 4 aylik gebe gibi bombe.asiri mutsuz ve umutsuzum.baska bir dr a gittim.bu karin daha fazla kuculmez dedi.ne umduk ne bulduk.

Karniniz duzeldi mi.ben cok perisanim mutsuzum.4 5 aylik gebe gibi bombe yaaa,inanilir gibi degil

Karniniz duzeldi mi.ben cok perisanim mutsuzum.4 5 aylik gebe gibi bombe yaaa,inanilir gibi degil
Daha ıyı durumda canım dıkıs uzerı hafıd bombe ama kıyafetlerden belli belirsız ıkı gün önce revizyon oldum ben yanlardan derı aldı yıne doktorum yanlarım kötuydu oraları istersenız foto atın bu bakayım özelden bombe deken komplemı şiş tam anlayamadım

Merhaba ,

Burda ikinci kez karin germe yaptiran varmi ?
5/6 sene once bana yapildi ve hic memmun degilim bastan beri sonucum basarili olmadi.

Eger diyosaniz ki ben su doktoradan cok memmunum cok mutluyum bana ozelden dr ismi yazarsaniz sevinirim, arastirip karar verecegim. Hangi sehir olursa olsun fark etmez

Arkadaşlar ben Dr Serdar Altun'a 360 derece karın germe, kuşak germe ameliyatı ve popo kaldırma beltpektomi oldum, konu açtım

revizyonu kac ay sonra yapiyorlar acaba

merhabalar karıngerme oldum 21.günüm karnımda hematom olmuş çok şiş ve sert 3 kez şırınga ile çekildi ancak hala şiş bu hafta yine çekilcek başına gelen varmı böyle bir sıkıntı yaşayan ne yapmam lazım nekadar sürede biter ağrı sancı bişey çekmedim şu şişlikten çektiğim kadar önerileririnize talibim lütfennnn

Kızlar merhaba, ben de doğuralı 18 ay oldu artık meme küçültme ve doktor tamam derse karın gerdirme ameliyatı olmaya karar verdim. henüz konuşmadım doktorla, izmirde nazmi yoğurtçu'ya gitmeyi planlıyorum. ben doğudan sonra kilo veremedim ve hamile gibi duruyor hala göbeği acaba git kilo ver göbeğini öyle yaparız der mi? göbeği biraz da olsa azalazsa memeleri de küçültürsem çok kötü durur bence.

yazılanları okudum da gözüm korktu valla, ameliyat sonrası çok sıkıntılıymış ya değer mi acaba diye düşünmeye başladım.

ben de 10 ocakta inşallah karın germe ve meme küçültme olacağım. heycanlıyım bakalım 4 ünde randevum var. en çok kendi işimi hemen görebilecek miyim. yat kalk yürü vs.

ben de inşallah pzt ameliyata gireceğim kimse kalmamış buralarda geçmişi okumakla yetindim

ben de inşallah pzt ameliyata gireceğim kimse kalmamış buralarda geçmişi okumakla yetindim
Merhaba bnde 16 şubatta olacağım.. 5.5 ay olmus oluyor sezeryan olalı doktor olabılır sın dedı ınsallah bır sıkıntı cıkmaz..siz kıme olacaksınız.. Sadece karın germemı

Merhaba bnde 16 şubatta olacağım.. 5.5 ay olmus oluyor sezeryan olalı doktor olabılır sın dedı ınsallah bır sıkıntı cıkmaz..siz kıme olacaksınız.. Sadece karın germemı
karın germe bir de meme toparlama küçültme. 95 şu an toparlarken biraz da küçülsün istiyorum. isim vermek yasak değilse aykut mısırlıoğlu karın kası dikileceği için acı kesin olacak ama illaki atlatılır diyerek gözümü kapatıp gireceğim.

İnşallah güzel atlatırız.. Cok gecmıs olsun sımdı den nolur burayı unutmayın

hayırlı olsun, ben hala korkumu yenemedim. doktor da kilo ver biraz dedi zaten. gelişmeleri yazarsınız şimdiden geçmiş olsun
teşekkürler :) kg ne kdr verilse sonuç o kdr güzel oluyor. bakalım yarın 13 te ameliyatım nedense çok sakinim son dakika stres yapacağım herhalde. umarım sonrası çok sürünmem. kas dikilecek büyük ihtimal o zaman acı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…