- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Sağol canım. Evet sadece kolumda çok küçük pansuman yapıyorum kendime. Bisey demedi asistanı günlük pansuman yap dedigecmis olsun sadece koldami? doktor ne diyor bu duruma?
Merhaba.benim de karnim 4 aylik gebe gibi bombe.asiri mutsuz ve umutsuzum.baska bir dr a gittim.bu karin daha fazla kuculmez dedi.ne umduk ne bulduk.Ahh o ödemler 70 gün oldu bugun dikiş üzerim hala çok fazla ödemli ve şiş bense sizin gibi ameliyat tan çıkınca dümdüz olacagını sanıyordum en zoruda bu ödemler geldi bana geçmek gitmek bilmiyor 1 seneyı bulabılıyomus gıtmesi siz nezaman oldunu amelıyat
Karniniz duzeldi mi.ben cok perisanim mutsuzum.4 5 aylik gebe gibi bombe yaaa,inanilir gibi degilAynen öyle çoknsabırlı olmak gerekıyormuş bu ameliyat öyle oldu bitti denecek bişey degılmış benim Ameliyat sonrası çektiğim acı sancı umrumda degıl aklıma bıle gelmiyor bu iyileşme süreci ödemler çok canımı sıkıyor bunalıma gırdım remen dikiş üzerim ödemli bi tayt giyiyorum dikiş üzeri pörtlüyor şiş duruyor ya böyle kalırsa diye kafayı yicem valla öyle kalacaksa neden oldum ben bu ameliyatıbenim dışardan karnım dümdüzdü zaten sadece içerden buruş buruştu oda oglum 5 kılo dogdu ondan öyle oldum çok bunalımdayım çokk ama anladıgım kadRıyla bu ameliyat sonrası geneli bi travma geçirıyor sonraları nasıl oluyolar bılmıyorum ama erken dönemd genelde pişmanlık yaşayayan çok
Daha ıyı durumda canım dıkıs uzerı hafıd bombe ama kıyafetlerden belli belirsız ıkı gün önce revizyon oldum ben yanlardan derı aldı yıne doktorum yanlarım kötuydu oraları istersenız foto atın bu bakayım özelden bombe deken komplemı şiş tam anlayamadımKarniniz duzeldi mi.ben cok perisanim mutsuzum.4 5 aylik gebe gibi bombe yaaa,inanilir gibi degil
Daha ıyı durumda canım dıkıs uzerı hafıd bombe ama kıyafetlerden belli belirsız ıkı gün önce revizyon oldum ben yanlardan derı aldı yıne doktorum yanlarım kötuydu oraları istersenız foto atın bu bakayım özelden bombe deken komplemı şiş tam anlayamadım
revizyonu kac ay sonra yapiyorlar acaba ben 5.ayda oldum
Ben 5. Ayında oldumrevizyonu kac ay sonra yapiyorlar acaba
ben de inşallah pzt ameliyata gireceğim kimse kalmamış buralarda geçmişi okumakla yetindimKızlar merhaba, ben de doğuralı 18 ay oldu artık meme küçültme ve doktor tamam derse karın gerdirme ameliyatı olmaya karar verdim. henüz konuşmadım doktorla, izmirde nazmi yoğurtçu'ya gitmeyi planlıyorum. ben doğudan sonra kilo veremedim ve hamile gibi duruyor hala göbeğiacaba git kilo ver göbeğini öyle yaparız der mi? göbeği biraz da olsa azalazsa memeleri de küçültürsem çok kötü durur bence.
yazılanları okudum da gözüm korktu valla, ameliyat sonrası çok sıkıntılıymış ya değer mi acaba diye düşünmeye başladım.
Merhaba bnde 16 şubatta olacağım.. 5.5 ay olmus oluyor sezeryan olalı doktor olabılır sın dedı ınsallah bır sıkıntı cıkmaz..siz kıme olacaksınız.. Sadece karın germemıben de inşallah pzt ameliyata gireceğim kimse kalmamış buralarda geçmişi okumakla yetindim
karın germe bir de meme toparlama küçültme. 95 şu an toparlarken biraz da küçülsün istiyorum. isim vermek yasak değilse aykut mısırlıoğluMerhaba bnde 16 şubatta olacağım.. 5.5 ay olmus oluyor sezeryan olalı doktor olabılır sın dedı ınsallah bır sıkıntı cıkmaz..siz kıme olacaksınız.. Sadece karın germemı
İnşallah güzel atlatırız.. Cok gecmıs olsun sımdı den nolur burayı unutmayınkarın germe bir de meme toparlama küçültme. 95 şu an toparlarken biraz da küçülsün istiyorum. isim vermek yasak değilse aykut mısırlıoğlukarın kası dikileceği için acı kesin olacak ama illaki atlatılır diyerek gözümü kapatıp gireceğim.
inşallah :) unutmazsam kg farkı ödem miktarı ve cm farkını yazmayı düşünüyorum. bunları çok aradım çünkü benİnşallah güzel atlatırız.. Cok gecmıs olsun sımdı den nolur burayı unutmayın
ben de inşallah pzt ameliyata gireceğim kimse kalmamış buralarda geçmişi okumakla yetindim
teşekkürler :) kg ne kdr verilse sonuç o kdr güzel oluyor. bakalım yarın 13 te ameliyatım nedense çok sakinimhayırlı olsun, ben hala korkumu yenemedim. doktor da kilo ver biraz dedi zaten. gelişmeleri yazarsınız şimdiden geçmiş olsun