sırt komple bel karın lipo ve tam karın germeNeler yapılacak sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırt komple bel karın lipo ve tam karın germeNeler yapılacak sana
Hadı hayırlısı ınsallahsırt komple bel karın lipo ve tam karın germe
Amin senin daha zamanın varHadı hayırlısı ınsallah
Tam karın germe meme kucultme sımıt vaser lipo kalça yanı yag enj dıs dudak yag enjAmin senin daha zamanın var
tam karın germemi olucan başka ne olacak
son surumunuz nasil bayagi vakit gecmis aradan karin sislikleri odem indi mi ? ben 2 ayim bitti hala cok sis durumdayim hep korse giymek istiyorum ne kadar suracek bu sislik dumduz bir karna sahip olabilev=cek miyimÇok geçmiş olsun. Ben ilk kalkma denememde bayılmıştım. Sonra bidaha dönmedi. Aslında genel anlamda ağrı olmuyor. (Hapşurmak, öksürük ve gülmek haricinde) Sadece yatıp kalkmak çok zor. O da 3 4 gün sonra biraz kolaylaşıyor. Gıcık öksürük için ben 1 hafta 10 gün suyu yanımdan hiç eksik etmemiştim tavsiye ederim. 3ayım bitti. Sabır gerekiyor gerçekten.
gecti mi son durum nedirOh be dünya varmış drenler çıktı. Ama karnımın,midemin üzeri şiş baya geçer demi?
merhaba odem attirici ilactan bahsetmissiniz nedir ananasa hapi mi? lasix mi? bende cok sikintidayim odemdenNisan 2021 de karın germe göğüs küçültme oldum
Ameliyat sonrası 1 hafta sonra regl olduğum için dedi doktorum hormonlar vs seroma oldu karnımın tüm dikiş hattı boyunca
Lık lık diye ses geliyordu ileri geri yaptığımda
Dreni 8 gün tutmama rağmen oluşması üzdü
1 ay geçmedi doktorum 2 şırınga dolusu çekti
2 gün sonra yeniden oluştu 2 ay sonra 30/40 cc çekti
Şu anda 20 cc kadar hala var vücut bu oranı kendi yok edebiliyormuş
Bekliyorum ama eskisi kadar huzursuz etmiyor
Kendisi gitmezse yine bir şırınga ile alınacak
Seroma olan yerde ateş iltihap sızıntı olursa sıkıntılıymış
Diğer şekilde az da olsa görülebilen bir yan etkiymiş
Ben ödem attırıcı ilacıma ananasa bitki çaylarıma devam ediyorum
Dilerim senin çekilir ve bir daha oluşmaz
Olurşursada stres yapma lütfen gün gün yok oluyor
Sevgiler
son durumunuz nasil ben de ayni seyden muzdaripim ama 2. ay bitti daha ne kadar surecek bu is merak ediyorumÇok teşekkür ederim Evet iki kilo fazlayım ama iki kiloyla kıyafetlerin bu kadar küçük olması çok morelimi bozdu. Benim de ikinci ayım dolmak üzere. İnşallah ödemdir de kısa sürede kurtuluruz.
merhaba simdiki durumunuz nasil ? benim 2 ayim bitti hala cok sisim ve moralim bozuluyor boyle mi kacagim diyorumBenim 3 ay doldu. Karnim gergin ama bu bekledigim ve istedigim biseydi. O yuzden sorun etmedim.
Hissizlik yer yer var, ama ufaktan acilmaya basladi. 6 aya ancak gecer demisti doktorum. Hala dikis etrafindave alt karinda odem var. Normal dedi ona da.
Hepsi gececek, operasyonun olumlu taraflarina odaklanmaya calisin.
Ben artik giyebildiklerime baktigimda ve kendimi boyle seksi hissettigimde iyi ki yapmisim diyorum.
Merhaba :) 2 ay sonra 1 yilim olacak, zaman cok hizli gecmis..merhaba simdiki durumunuz nasil ? benim 2 ayim bitti hala cok sisim ve moralim bozuluyor boyle mi kacagim diyorum
karinda sislik ne zaman duzeliyorBenim doktorum komple büzerek dikmisti. Ameliyattan sonra gordugumde şok olmustum. Ama ozellikle oyle yaptim duzelecek demisti. Duzeldi. İki seneyi gecti ameliyat olali. Sizinde duzelir bence.
cookk tesekkur ederim. insallah az daha inse su karnim bi moral gelecek ama inmiyo dahaMerhaba :) 2 ay sonra 1 yilim olacak, zaman cok hizli gecmis..
Odem denen olay 6 aydan once asla gitmiyor, zamanla azaliyor ama tamamen bitmiyor. O yuzden hic sabirsizlanmayin :)
Benim su an odemlerim yok ama hayal ettigim karnim da yok. Cunku hastaliklar yuzunden sporu ihmal ettim. Ancak duzenli spor yaptigim donemde baya gorunen karin kaslarina ve ince bir gorunume sahiptim. Su an kilomda artis olmasa da kalinlastigimi hissediyorum.
Dikis izlerim baya iyi durumda, yanlardaki izler epey silik ancak tam alt karnin ordaki sezeryan izi gibi daha belirgin. Ne yazik ki hala uyusukluk var, his kismi olarak gelse de tamamen gelmedi.
Yillik kontrolume gittigim zaman, doktoruma his kismini soracagim. Rahatsiz olmuyorum, merak sadece..
Bende durumlar boyle yani. 2 ayda daha ne oldugunu ancak anlamistir bedeniniz, kendinize zaman taniyin :)
cookk tesekkur ederim. insallah az daha inse su karnim bi moral gelecek ama inmiyo daha
ya çok sıkıntı ya o kdr çok okudum ki özellikle yara iyileşmesi yarada birşeyler birikmesi gibi sıkıntılar çok fazla oluyor.Kızlar Sigara kullanıyorum malesef bırakamıyorum günde 8 taneye düşürebildim anca Sigara kullanıp Amalyat olan varmı aranızda
yerinde olsam kalçayı ayrı yapsrım. meme karın yan yağ yapıldı bana da bir sağlam yerim g.tüm yani seni çok yorar.Tam karın germe meme kucultme sımıt vaser lipo kalça yanı yag enj dıs dudak yag enj
Çok yararını gördüm enfla C ananas içerikli 3 aydan sonra da lenf drenajı masajı ve G5 masajı yaptırdım kesinlikle tavsiye ederimmerhaba odem attirici ilactan bahsetmissiniz nedir ananasa hapi mi? lasix mi? bende cok sikintidayim odemden
Operasyonu sonrası vücut ameliyatı hasar sanıp tedavi etmeye başlarmışmerhaba odem attirici ilactan bahsetmissiniz nedir ananasa hapi mi? lasix mi? bende cok sikintidayim odemden
Tam kalçaya degıl hip dp cukurunda daha once koydurdum tutmadı.. Bnmde Bi saglam yerim sırtım olacak cok guldum yorumuna:)yerinde olsam kalçayı ayrı yapsrım. meme karın yan yağ yapıldı bana da bir sağlam yerim g.tüm yani seni çok yorar.
ayy napıcam hiç sigara kullanıp yaptırmanın yazısını bulamadımya çok sıkıntı ya o kdr çok okudum ki özellikle yara iyileşmesi yarada birşeyler birikmesi gibi sıkıntılar çok fazla oluyor.