Siz niye bu kadar cellallendiniz yanlış kelime kullanmış olabilirim tabiki şantaj yapmıycak ama benim telefonumdan çekelim dediğimde kendi telefonundan çekilmesi gerektiğini söyledi büyük ihtimal yapılan operasyonu doktor arkadaşlarına işi gereği gösterecrk vs bu beni rahatsız eder açıkcasi herkesin görüşü farklı olabilir size saygı duyuyorum sizde benim düşüncem e saygı duyun öncesi sonrası için olsaydı derdi telefonumdan çekilmesine okey derdi , şantaj mi yapacak gibi kaba ifadeler kullanmaya gerek yoktu dikkat ederseniz silin dersem kırarmiuim kabalasirmiyim diye korktugumu ifade ettim , doktorum güvenilir Biri ama kendince yaptığı ameliyatı arkadaşlarına doktorlara göstermekte bı sakinca görmeyebilir heryerde yapılan ameliyat fotoğrafları var hanımefendi kim izin verir kendi fotograflsrinin orda burda yayınlanmasına kimsede izin vermemiştir ama görüyoruz ortsliktalar huzursuz oldum açıkçası bunu dile getirdim benim gibi hassas olanlarda buna dikkat etsin diye ,Ciplak fotograflarim doktorun elinde nasil bi cumledir allah askina? Sanki santajla koyu yola mi dusurecek doktor sizi?
Nasil ki evrak arsivleriz, doktorlar da islerini arsivliyorlar. Bu kadar basit.
Ben ameliyata 56.7 kilo ile 36 beden girdim. Kendim icin girdim. Cunku 36 beden olmama ragmen nasil gorundugumu ve nasil gorunmek istedigimi ben biliyorum.
Sizin su anki tek sikintiniz ameliyat sonrasi rutin iyilesme surecini arastirmadiginiz icin hayal kirikligi olmasi, baska da sorununuz yok.
Sizinle ilgilenen kimse yok mu şu an? Hepimiz bu zorlu süreci yaşadık. Ben defalarca ağladım. Pişman oldum ama 1 hafta sonra dahada rahatlayacaksınız. Lakin 1 aydan önce işe dönmenizi önermem. Keşke süreci araştırsaydınız diyeceğim ama artık o bölümü geçtiniz :) Evet çok zor bir ameliyat, canımızdan can çıkıyor gibi oluyor. Fakat sonuca odaklanın. Herşey geçiyor ve kapanmayan yara yok hayatta. İnsan böyle zamanlarda daha çok ilgiye ihtiyaç duyuyor, keşke erkek arkadaşınız bir tIK daha duyarlı olsaydı. Bu arada bütün doktorlar fotoğraf çekiyor. Ellerinde onlarcası var. Siz sadece sosyal medyada paylaşmamasını rica edebilirsiniz.yani bu kişisel birşey değil. Doktorun kendi vakalarını takibi açısındanfa önemli. Şişmeler devam edecek epey bir süre ama lipo yoksa daha az olur. Bol su için. Kas gevşetici için ve film izleyin. Belki bu süreye bedenen ve ruhen ihtiyacınız vardı.... Geçecek illaki ama stres yara iyileşmesini geciktirir. Yapmayın bunu kendinize...kimse içinde bu ameliyatı olmayin bence hele zayıf ve dışardan düz gorunmluyseniz ben çok pişman hissediyorum hemde çok eziyet çektim 10 kere doğum yapsam bukadsr yıpranmış hussetmezdim sanki , hele şu pişmanlık hissi huzursuzluk mutsuzluk hissi mahvetti depresyona mı girdim anlamadım , umarım bu karın germeyle günah işlememisimdir çıplak fotograflsrim doktarun elinde o fotoğrafları neden çekiyorlar bilmiyorum bidaha gittiğimde rica edeceğim umarım siler tabi sil derken kabalık ederim diyede korkuyorum , kaç kişi sizi o halde görüyor kimbilir bunun pismanluginida var Allah affetsin ,
Bepanthen sensiderm hayatım bende de oldu bütün deri pul pul döküldü gerilip şişip indikce oluyor sanırımBende de aşırı kaşıntı oldu yaaa duramıyorum. Komple göbek bel sırt bölgesinde. Var mı tavsiyesi olan?
İkinci ayım bitti göbek deliği altı yatay kesiye kadar ve üst kısmı da 10 cm uyusuk gibi evetKarnım yine fena şişti. Zor nefes alıyorumArkadaşlar KARNINIZIN HANGİ BÖLÜMÜNDE HİSSİZLİK VAR? Yada var mı?...
Teşekkürler. İlk fırsatta alırım.Bepanthen sensiderm hayatım bende de oldu bütün deri pul pul döküldü gerilip şişip indikce oluyor sanırım
Doktorunuz kim ögrenebilirmiyim?Siz niye bu kadar cellallendiniz yanlış kelime kullanmış olabilirim tabiki şantaj yapmıycak ama benim telefonumdan çekelim dediğimde kendi telefonundan çekilmesi gerektiğini söyledi büyük ihtimal yapılan operasyonu doktor arkadaşlarına işi gereği gösterecrk vs bu beni rahatsız eder açıkcasi herkesin görüşü farklı olabilir size saygı duyuyorum sizde benim düşüncem e saygı duyun öncesi sonrası için olsaydı derdi telefonumdan çekilmesine okey derdi , şantaj mi yapacak gibi kaba ifadeler kullanmaya gerek yoktu dikkat ederseniz silin dersem kırarmiuim kabalasirmiyim diye korktugumu ifade ettim , doktorum güvenilir Biri ama kendince yaptığı ameliyatı arkadaşlarına doktorlara göstermekte bı sakinca görmeyebilir heryerde yapılan ameliyat fotoğrafları var hanımefendi kim izin verir kendi fotograflsrinin orda burda yayınlanmasına kimsede izin vermemiştir ama görüyoruz ortsliktalar huzursuz oldum açıkçası bunu dile getirdim benim gibi hassas olanlarda buna dikkat etsin diye ,
Haklısınız. Her kontrol de fotomu çektiler. Medyada olmayacak . Merak eden hastalara göstermek için dediler. O konuda çok pişmanım. Aynı şekilde bendede komplikasyonlar oluştu. Çok çektim. Hala duzelmedim. Meme küçültme yapayım dedi ikna etti . Gel gör ki sağ meme taş gibi. Ağır kaldırsam ağrıyor . Kol altım ödemli....of of nevdesem yoruldum....kimse içinde bu ameliyatı olmayin bence hele zayıf ve dışardan düz gorunmluyseniz ben çok pişman hissediyorum hemde çok eziyet çektim 10 kere doğum yapsam bukadsr yıpranmış hussetmezdim sanki , hele şu pişmanlık hissi huzursuzluk mutsuzluk hissi mahvetti depresyona mı girdim anlamadım , umarım bu karın germeyle günah işlememisimdir çıplak fotograflsrim doktarun elinde o fotoğrafları neden çekiyorlar bilmiyorum bidaha gittiğimde rica edeceğim umarım siler tabi sil derken kabalık ederim diyede korkuyorum , kaç kişi sizi o halde görüyor kimbilir bunun pismanluginida var Allah affetsin ,
Sen su an ameliyatın getirdigi kısıtlanmanın psikolojik çöküntüdesin canım. On gün sonra başka üç hafta sonra bambaşka bir ay sonra yepyeni hissedeceksin. Dr un fotograf cekmesine gelince arkadaşlarına niye göstersin hic bir doktor digerinin hastalarının fotografıyla ilgilenmez kimin umurunda. Zaten medyada yayınlanacaksa izin alması gerekiyor hastadan. Hem sizi niye secip yayınlasın bir düşünün ancak muzzam mükemmel olagan dısı iyi bir iş cıkardıysa (inşallah tabii) başka hastalara göstermek isteyecektir onun da iznini alır zaten. Siz bence şu anda postop. psikolojisindesiniz. Bundan sonraki devrede de ya surdan daha mı gerseydi acaba revizyon mu olsam az lipo mu yapsaydı ruh haline gireceksiniz. Her gün binlerce kadın farklı doktorlara ameliyat olmasa bile muayene olup fotograf cektiriyor doktorun hastayı ifşa etmesi tazminat konusu ki hic bir doktor bununla ugrasmaz. O fotografları kendileri acıp bakmak, saga sola göstermek için cekmiyor ileride hasta olur da dava etmeye kalkarsa yaptıgı işi mahkemede bilirkişi önünde ispat etmek için cekiyor. Maksadı kendi mesleki itibarını korumak.kimse içinde bu ameliyatı olmayin bence hele zayıf ve dışardan düz gorunmluyseniz ben çok pişman hissediyorum hemde çok eziyet çektim 10 kere doğum yapsam bukadsr yıpranmış hussetmezdim sanki , hele şu pişmanlık hissi huzursuzluk mutsuzluk hissi mahvetti depresyona mı girdim anlamadım , umarım bu karın germeyle günah işlememisimdir çıplak fotograflsrim doktarun elinde o fotoğrafları neden çekiyorlar bilmiyorum bidaha gittiğimde rica edeceğim umarım siler tabi sil derken kabalık ederim diyede korkuyorum , kaç kişi sizi o halde görüyor kimbilir bunun pismanluginida var Allah affetsin ,
Cellalenmem cok normal cunku pespese yazdiginiz iki mesajda oyle bir uslup kullanmissiniz ki sanki hic haberiniz olmadan doktor sizin resimlerinizi cekmis, hic haberiniz olmadan kesmis dikmis, bi uyanmissiniz agrilar icerisindesiniz.Siz niye bu kadar cellallendiniz yanlış kelime kullanmış olabilirim tabiki şantaj yapmıycak ama benim telefonumdan çekelim dediğimde kendi telefonundan çekilmesi gerektiğini söyledi büyük ihtimal yapılan operasyonu doktor arkadaşlarına işi gereği gösterecrk vs bu beni rahatsız eder açıkcasi herkesin görüşü farklı olabilir size saygı duyuyorum sizde benim düşüncem e saygı duyun öncesi sonrası için olsaydı derdi telefonumdan çekilmesine okey derdi , şantaj mi yapacak gibi kaba ifadeler kullanmaya gerek yoktu dikkat ederseniz silin dersem kırarmiuim kabalasirmiyim diye korktugumu ifade ettim , doktorum güvenilir Biri ama kendince yaptığı ameliyatı arkadaşlarına doktorlara göstermekte bı sakinca görmeyebilir heryerde yapılan ameliyat fotoğrafları var hanımefendi kim izin verir kendi fotograflsrinin orda burda yayınlanmasına kimsede izin vermemiştir ama görüyoruz ortsliktalar huzursuz oldum açıkçası bunu dile getirdim benim gibi hassas olanlarda buna dikkat etsin diye ,
ameliyatınızı izmirde kime oldunuz ve nekadara yaptırdınız acaba sakıncası yoksa ogrenebilirmiyimMerhaba;
17 Nisanda tam gerin germe ve lipo oldum. Sonrasındaki iki gün ağrılarla başa çıkmakta gerçekten çok zorlandım. 3. gün evdeydim ama zorunlu yatış pozisyonuna bağlı sırt ve bel ağrısı, korsenin mideme yaptığı bası uykusuz geceleri, ağlamaları, isyanı 5. Güne kadar devam ettirdi. (Bu arada Ameliyattan ilk çıktığımda anestezi etkisindeyken ağrısız süreçte yapılan kontrolde gördüğüm manzaraya hayran kalmıştım. Midem içine çökmüş, yanlarım oyuntulu ve karnım hayatımda hiç olmadığı kadar dümdüzdü) Doktorum iyi iş çıkarmıştı). Sonrasında ödem toplamaya başladım tabi ama ödemlerde yavaş yavaş gidiyor sanki bu günlerde. İyileşme sürwcim biraz yavaş. Yani hala dik yürüyemiyorum, karnımın sağ tarafında sıvı toplanıyor ve dikişlerde küçücük bir yerden sızma yapıyor. Gerçi bu beklediğimiz birşeydi çünkü benim kılcal damarlarımın doku beslemede performansı kötü. O küçücük yer dışında genel dikiş iyileşmesi çok iyi. Vücudumun formunu çok beğendim ve ödemlerin gitmesi ve dik yürüyebilmek için sabırsızlanıyorum. İzmir de oldum ameliyatı ve Doktorumun gerek ilgi alakası, gerekse istediğim zaman kendisiyle iletişime geçebilmem büyük rahatlık ki sağlam bir titre sahip bir profesör. Ben 10 yıldır bu ameliyat için doğru zamanı bekledim ve bu forumda okumadığım yorum çok azdır. Kendimde deneyimledikten sonra net olarak şunu söyleyebilirim. En az 10 gün sizinle ilgilenecek biri olmalı. Ama sadece karın germe olduysanız yani kaslarınıza müdehale olmadıysa ve lipo yaptırmadıysanız süreç çok daha kısa olur tabi.
Drenleri bende hiç sevemedim 4 adet vardırMerhaba Arkadaşlar herkese çok tessekkur ederim tavsiye ve verdiğiniz model için , yazımın hiçbirinde doktorumu kotuledigimi sanmıyorum ki tam tersi doktorumdan memnunum yazım yanlış anlaşılmış , ağrım sızım yok ilk gunleryazdigin gibi sadece ödem ve şişlik cok fazla var ama bu konuda bilgi sahibi önceden olmuş olsaydım hazırlıklı olurdum çok mutsuz hussetmezdim öyle bir şişlik hissi varki patlıycak gibi hissediyorsun yan simitler fırlamış gibi tuaf bi göründü şişlik harici birde hala cikartmadiklari su direnler iyi e sabrımı zorluyor hareketlerimi kısıtlıyor sanırım yarin çekilecek kan mitrani göre yarın bakacağız artık umarım çekilir artık , bugun 6. Günümden yazıyorum hala ödem ve şişlikler çok fazla ama ameliyat öncesi kilomdan düşük çıktım bugün şükür , bugünden sonra hızla ödem ve şişliğin azalacağını umuyorum , ameliyat sonrası iştah kaybım devam ediyor nerdeyse 1 haftadır gıdım gıdım yiyorum su şişlikler olmasaydı sırf yemedigim için bile 2/3 kilo incelmisimdir ben sabır sabır sabır süreci araştırıp öğrenince biraz daha rahatladım ama mutsuzluk hissi hala var yasaklardan dolayı sanırım , batliycakmis hissi yaşatan su şişlik ödem ve direnler olmasa ameliyat olduğumu hissetnezdim heralde ağrı kesici kullanmıyorum artık , bir önce ömrümden su 1 ay gecsede şişlikler inse rahatsam herkese hayırlı bayramlar diliyorum
Drenleri bende hiç sevemedim 4 adet vardır
Göğüste 2 karında 2
Göğüstekiler 5 cü gün diğerleri 8inci gün çıktı
bende rahatladım sandım açıkçası çok sıkılmıştım
Ama benden size naçizane tavsiye ne kadar geç çıkarsa sizin için o kadar iyi
vücudun 25 cc ve altı sıvıyı atma kapasitesi varmış
Daha fazlası olursa karın altında birikme olur demişlerdi
Benim 15 ci günde karnım içinde su olan balon gibi oldu
Seroma dedikleri olay oldu doktorum şırınga ile çekti
Karnım hissiz olduğu için acı hissetmedim
Çektikten sonra karnım şekil almaya başladı
Karın derisi kasa yapışıyormuş
Tekrarlamaması için korsemi daha sıkı yaptım ve içine yanlamasana havlu koydum basınç olsun diye
bugğn 20 ci günüm
Her geçen gün daha iyi oluyorum
Ameliyat olan arkadaşlarımında daha iyi olmasını diliyorum
Sevgiler
Evt direnler şişlikleri alıyormuş erken alırsak dikişleri sen sızar bu sefer demişti sabırla bekliyorum ,Çok geçmiş olsun suzedeDrenleri bende hiç sevemedim 4 adet vardır
Göğüste 2 karında 2
Göğüstekiler 5 cü gün diğerleri 8inci gün çıktı
bende rahatladım sandım açıkçası çok sıkılmıştım
Ama benden size naçizane tavsiye ne kadar geç çıkarsa sizin için o kadar iyi
vücudun 25 cc ve altı sıvıyı atma kapasitesi varmış
Daha fazlası olursa karın altında birikme olur demişlerdi
Benim 15 ci günde karnım içinde su olan balon gibi oldu
Seroma dedikleri olay oldu doktorum şırınga ile çekti
Karnım hissiz olduğu için acı hissetmedim
Çektikten sonra karnım şekil almaya başladı
Karın derisi kasa yapışıyormuş
Tekrarlamaması için korsemi daha sıkı yaptım ve içine yanlamasana havlu koydum basınç olsun diye
bugğn 20 ci günüm
Her geçen gün daha iyi oluyorum
Ameliyat olan arkadaşlarımında daha iyi olmasını diliyorum
Sevgiler
Teşekkür ederim size deEvt direnler şişlikleri alıyormuş erken alırsak dikişleri sen sızar bu sefer demişti sabırla bekliyorum ,Çok geçmiş olsun suzede
Slm bende oldum vakti zamanında epey zamandır caağnım kadınlar kulübüme giremiyordum şifre sorunumdan dolayı ama çok şükür hallettim o sorunu. Neyse yag enjeksiyonu karin germe ile birlikte bende yaptirdim ayni bana da 150ser cc yağ basıldı amma velakin zamanla onlarda pek bisey kalmadiBuarada kiloda aldirdigim yağları 150 ser CC göğse enjekte ettirmiştim onlarda şişti ama keşke sis kalsaçok güzel oomuslar dimdik yuvarlak taş gibi sanki silikon tsktirmisim gibi sarkık olmadığı icin yağ enjekte ettirdim , % 50 si bikac ay içinde eriycekmis seneye bir seans daha yaparız kalıcı olur demisti ama lipoua cesaret edebilirmiuim artık muamma
150 cc nin %60ını vücut ertitecek sana yani ortalama 60ar cc yağ kalacak. Benimki kilo alıp vermeden dolayı epey gitti şimdi el elde baş başta kaldıkSlm bende oldum vakti zamanında epey zamandır caağnım kadınlar kulübüme giremiyordum şifre sorunumdan dolayı ama çok şükür hallettim o sorunu. Neyse yag enjeksiyonu karin germe ile birlikte bende yaptirdim ayni bana da 150ser cc yağ basıldı amma velakin zamanla onlarda pek bisey kalmadi
Sonucun öyle olacağını biliyorum keşke kalsa ama kaomiycak biliyorum malesef , protez istemiyorum farklı bir madde vücudumda ürkütücü geliyor , goguslerinle ilgili bir problemim yoktu aslında Hatta doktor çok şaşırmıştı 3 çocukla göğüsleriz çok iyi demişti tabi yaş ile birlikte onlarında çekime uğrayacağını biliyorum150 cc nin %60ını vücut ertitecek sana yani ortalama 60ar cc yağ kalacak. Benimki kilo alıp vermeden dolayı epey gitti şimdi el elde baş başta kaldık