Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Darisi bizlerin basina

Altan Yücetasa ameliyat olan var mi?

Ben bir kac doktora baktim kafam karma karisik.. sanki karin germeyi iyi yapan gögüsü iyi yapmiyor gibi veya kolu iyi yapan karini iyi yapmiyor gibi.

Siz nasil yaptiniz? Farkli doktorlarami gittiniz? Yoksa genel olarak vucüt ameliyatlarinda önerebileceginiz bir doktor var mi?

Ben ikisini kombine ameliyat oldum. Protezsiz meme diklestirme ve karin germe. Ikisinden de son derece memnunum.

Doktorum Akin Yucel.

Ahh o ödemler 70 gün oldu bugun dikiş üzerim hala çok fazla ödemli ve şiş bense sizin gibi ameliyat tan çıkınca dümdüz olacagını sanıyordum en zoruda bu ödemler geldi bana geçmek gitmek bilmiyor 1 seneyı bulabılıyomus gıtmesi siz nezaman oldunu amelıyat

Valla benim 70 gün oldu ilk zamanlarda benim psikolojim bozulmuştu şimdi biraz daha iyiyim hala dikiş üzerinde ödemlerim var kıyafetlerden özellikle taytlardan belli oluyor sabredıcez arkadasım

YaZdıklarınızı baştan sona okudum nekadar ince hassas düşüncelisiniz kendime benzettim sizi aklınıza takılıyorsa tabiki söyleyin doktorunuza silsin fotoları bende dışardan bakınca çok güzel dal gibi bi fiziğe sahibim ama içerden karnım buruş buruştu ıkınci bebegım 5 kılo dogunca bende cok zayıf olunca karnım çok kötü oldu ama psikolojik bunalıma gırdım benım esim memnundu hiç bişey söylemiyordu ama ben hiç memnun degıldım halımden yıllarca takıntı yaptım göbegımı ameliyat olunca hersey dörtt dörtlük olacak zannetıö ama buseferde dikişlerim çok kötü geldi gözüme ödemler gitmek bilmiyor kendımı estetık ameliyat olmuş gibi degılde çuvalla dikilmiş gıbı hıssefıyodum tabı olması gereken buymuş ama böyle bi görüntü ummuyordum 70 gün oldu ameliyat olalı burda bi arkadasla konuşuyorum ara ara saggolsun onunla konuşmak çok iyi geldi ve sayesınde bıraz daha pozitif düşünmeye başladım ama şu bir gercekkı cok ama çok sabır gerektıren bı ameliyatmış

Şekerim ne tür spor uygun dedi tam olarak bana da söylesene ben de yapmak istiyorum kavıncı gün dolunca ok diyor Akın hoca?

Şekerim ne tür spor uygun dedi tam olarak bana da söylesene ben de yapmak istiyorum kavıncı gün dolunca ok diyor Akın hoca?
Canim yuruyus yanlis hatirlamiyorsam 3.haftadan sonra serbestti. Tam 2 ayim dolunca pilates ve yuzme yapabilirmisim. O yuzden 10 gun daha bekle dedi. Aslinda haziran sonundaki kontrolumde izin vermek istedi ama ben israr edince en azindan 2 ayin dolsun dedi.

Fazla da yüklenme tabii ama güzel haber bu tebrikler demekki her şey yolunda

24 ünde 1 ay olacak
2 kere seroma denilen sıvı birikti şimdi biraz daha var
Hastane ameliyatta geçen 5 gün mü? Yoksa bu dönem mi diye sorsanız bu son 19 gün zor geçt hala geçiyor
Sağlam bir psikoloji gerektiriyormuş bu ameliyat

Cok sukur, su iz kremi de bitse hayirlisiyla.. nefret ettim pul pul bulasiyor herseye :) krem ne zaman bitecek, o zaman evet zoru atlattim diyecegim.
Günde kac kere sürüyorsun ben ikiye düşürdüm cunku sürekli o koku içimi bayıyor. Bir de göbek deliği üstü hala alttan alta acıyor kimi zaman sende hepsi bitti mi?

Offff gerçekten mi Daha 1 ay oldu, diyet uzun yani ....

Offff gerçekten mi Daha 1 ay oldu, diyet uzun yani ....
Aynen yani benim geçmedi karnım kaşınıyor kaşıyorum his yok çok tuhaf bi durum sanki karnım bana ait degıl ilk başlarda çok daha fazlaydı bu durum ilk zamanlara göre azaldı tabiii ama göbek delıgı altı çok ödemli sabahları daha iyi gün içinde ödem topluyorum

Aynen öyle çoknsabırlı olmak gerekıyormuş bu ameliyat öyle oldu bitti denecek bişey degılmış benim Ameliyat sonrası çektiğim acı sancı umrumda degıl aklıma bıle gelmiyor bu iyileşme süreci ödemler çok canımı sıkıyor bunalıma gırdım remen dikiş üzerim ödemli bi tayt giyiyorum dikiş üzeri pörtlüyor şiş duruyor ya böyle kalırsa diye kafayı yicem valla öyle kalacaksa neden oldum ben bu ameliyatıbenim dışardan karnım dümdüzdü zaten sadece içerden buruş buruştu oda oglum 5 kılo dogdu ondan öyle oldum çok bunalımdayım çokk ama anladıgım kadRıyla bu ameliyat sonrası geneli bi travma geçirıyor sonraları nasıl oluyolar bılmıyorum ama erken dönemd genelde pişmanlık yaşayayan çok

24 nisanda oldum
Ödem azaldı ama seroma sıvı birikmesi hala 30/40 cc var çekilmesi gereken
Vücut atarmı diye bekliyorum açıkcası

Günde kac kere sürüyorsun ben ikiye düşürdüm cunku sürekli o koku içimi bayıyor. Bir de göbek deliği üstü hala alttan alta acıyor kimi zaman sende hepsi bitti mi?
Ben en basindan beri gunde 2 suruyorum, ayni sekilde devam canim.

Gobek deligi ustu hassas hala, darbe aldigim zaman aciyor. Evde kontrolsuz guc bir oglum var 5 yasinda, bazen karnima vurabiliyor. O zaman canim cok yaniyor iste. Darbe almadikca katlanilmayacak bir aci degil.

Alt karinda sislik, gobek deligi etrafinda hissizlik aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…