- 4 Ağustos 2014
- 106
- 46
Korseniz varsa mutlaka kullanınİnBen aniden karar verdim hiç arasmadim şişlik olunca merak ettim bugün baktım ödem şişlik oluyormuş ben bukadar rahatsız olacağımı sanmiuordum ameliyattan çıkınca şekilli düz bir karnım olacak sanıyordum , Sırtımda da yağ alındı benim mideden ve simitkerden alındı sırtına bakıyorum kapkallin görünüyorum ameliyatı girerken öyle değildim belki acele ediyorum buliyorum ama kendimi enfazla 1 hafta içinde incelecek sanıyordumise bu sis karınla sırtimla nasıl giderim bilmiyorum berbat görünüyorum insalllah geçer
Canım gecmıs olsun daha 3 gunun benım 40 gunu gectı ve bende catlak mide şişi karın şişlıgı hepsı var sabır cok onemlı bu işte bende hıc sabredemıyorum 6 aya anca duzelırmısMerhaba arkadaşlar bugün karın germe ,liposaksin ameliyatı 3. günüm , ama şuan ameliyata girmeden öncekinden daha kalın ve şiş im önceden belim daha ince gibiydi göbeğimde sarkık çatlak hicbirsey yok ama şiş öyle şişki ben ameliyata giderken dümdüzdu düşünün , sarkık olduğu için yapmak istedim bu şişlikler ve kalınlaşma ne zaman iner cidden rahatsız olmaya başladım sabrım kalmadı
Doluyor mu içi?Tessekur ederim , direnlerim çıkmadı yarın kontrolüm var hastaneden dün taburcu oldum 1 hafta kalır bu diren kananan çok demişti
Aa karar verdiniz demek. Hadi kolaylıkla, sağlıkla, bir nefeste kurtulun inşallah.Hanımlar Merhaba 27 Mayıs için revizyon ameliyatı günü aldım karın germe sonrası oluşan kulakçık lar düzeltilecek bu ameliyatı olan var mı biraz korkuyorum sancısı olur mu ne kadar zamana düzelirim olan veya yakınında olan varsa bu ameliyatı beni de bilgilendirirseniz sevinirim
İnBen aniden karar verdim hiç arasmadim şişlik olunca merak ettim bugün baktım ödem şişlik oluyormuş ben bukadar rahatsız olacağımı sanmiuordum ameliyattan çıkınca şekilli düz bir karnım olacak sanıyordum , Sırtımda da yağ alındı benim mideden ve simitkerden alındı sırtına bakıyorum kapkallin görünüyorum ameliyatı girerken öyle değildim belki acele ediyorum buliyorum ama kendimi enfazla 1 hafta içinde incelecek sanıyordumise bu sis karınla sırtimla nasıl giderim bilmiyorum berbat görünüyorum insalllah geçer
Amin inşallah.Aa karar verdiniz demek. Hadi kolaylıkla, sağlıkla, bir nefeste kurtulun inşallah.
Canım gecmıs olsun daha 3 gunun benım 40 gunu gectı ve bende catlak mide şişi karın şişlıgı hepsı var sabır cok onemlı bu işte bende hıc sabredemıyorum 6 aya anca duzelırmıs
Dün sabah bisaltmiskardi bu saatte kadar yarısı doldu ve sanırım yarın çıkarmaz bu gidişleDoluyor mu içi?
kablolar kan dolu
önceki sayfalarda bir arkadaş atmış 2.gyn dümdüz , umarım bir hata yoktur felaket sisim ben kendimi hiç böyle kalın ve şiş görmemiştim 40 iyi sabretmissininiz yokmu bu şişliğin çabuk inmesi için bı çaresi ben böyle tahammül edemem daha fazla , suzede geçmiş olsun umarım umduğumuz gibi olur herşe
Canım gecmıs olsun daha 3 gunun benım 40 gunu gectı ve bende catlak mide şişi karın şişlıgı hepsı var sabır cok onemlı bu işte bende hıc sabredemıyorum 6 aya anca duzelırmıs
Enfla c dıye vıtamın var onu kullan ıstersen ben hala kullanıyorum ever 1 haftayada karnı dumduz olan var mıss gıbı 2 gunede ama benım olmadı korseyı hala kullanıyorum ve hala karnımın içi acıyor sen zayıfmıssın dumduz olur gercj benım de pek kılom yoktu boy 170 kılo 70 dıönceki sayfalarda bir arkadaş atmış 2.gyn dümdüz , umarım bir hata yoktur felaket sisim ben kendimi hiç böyle kalın ve şiş görmemiştim 40 iyi sabretmissininiz yokmu bu şişliğin çabuk inmesi için bı çaresi ben böyle tahammül edemem daha fazla , suzede geçmiş olsun umarım umduğumuz gibi olur herşey
Simit bolgesı ve mıde bolgesınde demı aynısını oluyor alt karındanBen tahmin etmiştim ama bugün kontrolümde de sordum. Önce alt göbekten lipo yapılıyor. Sonra o kısım çıkarıldığı için delik kalmıyor.
Çok geçmiş olsunönceki sayfalarda bir arkadaş atmış 2.gyn dümdüz , umarım bir hata yoktur felaket sisim ben kendimi hiç böyle kalın ve şiş görmemiştim 40 iyi sabretmissininiz yokmu bu şişliğin çabuk inmesi için bı çaresi ben böyle tahammül edemem daha fazla , suzede geçmiş olsun umarım umduğumuz gibi olur herşey
Yüreğinizi ferah tutunİnBen aniden karar verdim hiç arasmadim şişlik olunca merak ettim bugün baktım ödem şişlik oluyormuş ben bukadar rahatsız olacağımı sanmiuordum ameliyattan çıkınca şekilli düz bir karnım olacak sanıyordum , Sırtımda da yağ alındı benim mideden ve simitkerden alındı sırtına bakıyorum kapkallin görünüyorum ameliyatı girerken öyle değildim belki acele ediyorum buliyorum ama kendimi enfazla 1 hafta içinde incelecek sanıyordumise bu sis karınla sırtimla nasıl giderim bilmiyorum berbat görünüyorum insalllah geçer
Onları ıcıyorum canım ınsallh gecıcek bu odemli şiş gunlerÇok geçmiş olsunbenim bugün 15 ci günüm
Ameliyata 60 kilo girdim daha yeni 56 ya düştüm
Operasyon yerini vücut tahribat sanıp düzelmeye çalıştığı için ödem oluyormuş
Korse verdiyse korsenizi kullanın sürekli
Enfla C isimli ananaslı hap kullanıyorum doktorum verdi
Şişelik ve ödem için kullanıyor doktorunuza sorup belki alabilir siniz
Yeşil çay ananaslı çay içiyorum bol su
inanın ameliyat ve sonraki 5 gün mü yoksa bu 10 gün mü yordu derseniz bu 10 gün ruhsal olarak yordu
Ama geçecek ve güzel olacak
KullanıyorumKorseniz varsa mutlaka kullanın
Zor kısım bittiinanın
Yarın kontrolü m var vitaminleri 10. Gün başka demişti ama bunu bı sorayım tessekur ederimEnfla c dıye vıtamın var onu kullan ıstersen ben hala kullanıyorum ever 1 haftayada karnı dumduz olan var mıss gıbı 2 gunede ama benım olmadı korseyı hala kullanıyorum ve hala karnımın içi acıyor sen zayıfmıssın dumduz olur gercj benım de pek kılom yoktu boy 170 kılo 70 dı
Çok geçmiş olsunbenim bugün 15 ci günüm
inanın ameliyat ve sonraki 5 gün mü yoksa bu 10 gün mü yordu derseniz bu 10 gün ruhsal olarak yordu
Ama geçecek ve güzel olacak cidden daha
Çok geçmiş olsunbenim bugün 15 ci günüm
Ama geçecek ve güzel olac
Bende basliyim bari bugün bana 1 yıl gibi geldi patlıycak gibi hissediyorum kendimi , yarın kontrolüm var direnlerdeki kablolarda kan azalmış yok gibi bişey büyük ihtimal yarın çıkarırÇok geçmiş olsunbenim bugün 15 ci günüm
Ama geçecek ve güzel olacak
Mutlaka ferahlayacaksınız her geçen dün diğerinden daha iyi olacakBende basliyim bari bugün bana 1 yıl gibi geldi patlıycak gibi hissediyorum kendimi , yarın kontrolüm var direnlerdeki kablolarda kan azalmış yok gibi bişey büyük ihtimal yarın çıkarıronlar çıkınca ve az dik yürümeye başlarsam insalllah ferahlarim biraz ,
İzliyorum seni canımİzlersen foto yollayabilirim