- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 662
Ay inşallah) yani sırta girmemiş orası kesin dikiş için açmısken karnı, yanlarsan aldıysa aldı ama mosmordu valla anlamadım ne yaşadım ben:))Kanı açınca irmiştir belki oraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah) yani sırta girmemiş orası kesin dikiş için açmısken karnı, yanlarsan aldıysa aldı ama mosmordu valla anlamadım ne yaşadım ben:))Kanı açınca irmiştir belki oraya
Yani oluyordur bence:)) olmalı yaAhahaaasvalla ben hep dusundum onu nıye yok acaba dıye ıcten olurmu acaba diyordum
Korkma ne olur bu kez gönlünden gectigi gibi olacaktır dua ederiz sana inşallah güzel olacakHanımlar Merhaba 27 Mayıs için revizyon ameliyatı günü aldım karın germe sonrası oluşan kulakçık lar düzeltilecek bu ameliyatı olan var mı biraz korkuyorum sancısı olur mu ne kadar zamana düzelirim olan veya yakınında olan varsa bu ameliyatı beni de bilgilendirirseniz sevinirim
İyisin valla biz de yokBenim iki giriş iki çıkış var sanırım
Yanlar sert hala
Aayyy canım ya sen daha yolun başının başındasın 3. Gün ne demek daha tabii şiş olacak. Benim 74 cm lik belim 98 di:)) üstelik korse de yasaktı şiştikce şiştim kalmaz öyle korkma. Cok su iç ve haraket etmeye çalış ve iyileşmeye bak bol protein al. Üç haftadan önce belirgin bir değişim olmaz ben ikinci ayı bitirdim birinci aydan sınra ancak ancak iniyorMerhaba arkadaşlar bugün karın germe ,liposaksin ameliyatı 3. günüm , ama şuan ameliyata girmeden öncekinden daha kalın ve şiş im önceden belim daha ince gibiydi göbeğimde sarkık çatlak hicbirsey yok ama şiş öyle şişki ben ameliyata giderken dümdüzdu düşünün , sarkık olduğu için yapmak istedim bu şişlikler ve kalınlaşma ne zaman iner cidden rahatsız olmaya başladım sabrım kalmadı
Bende basliyim bari bugün bana 1 yıl gibi geldi patlıycak gibi hissediyorum kendimi , yarın kontrolüm var direnlerdeki kablolarda kan azalmış yok gibi bişey büyük ihtimal yarın çıkarır onlar çıkınca ve az dik yürümeye başlarsam insalllah ferahlarim biraz ,
Direnlerim cıkınca haraketlenirsin ayaga kalkınca da şişlerin inmeye başlar.
İyileşiyorsun Ben yumuşak bir saç fırçası kullanıyorum korsenin üstündenBende de aşırı kaşıntı oldu yaaa duramıyorum. Komple göbek bel sırt bölgesinde. Var mı tavsiyesi olan?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rahatladım biraz daha yoksa iptal mi ettirsem diyorum çünkü ameliyatım 9 saat sürdü çok zor oldu bomba gibi şiştim ameliyat esnasında kansız kaldım kan takviyesi yapıldı gerçi şu anki operasyon 3 saat sürer dedi doktorum biraz dikişler arka tarafa doğru uzar dedi şöyle tarif edeyim kum saati gibi bir görüntün var yan taraflarım çok komik duruyor onları tıraş edip düzeltecek tabiri caizseKorkma ne olur bu kez gönlünden gectigi gibi olacaktır dua ederiz sana inşallah güzel olacak
Teşekkürler onu da denerim. Korseyi açıp kaşıdım valla duramadım. Fakat şu dikkatimi çekti. Sanırım masaj yerine geçti daha dik yürümeye başladım.İyileşiyorsun Ben yumuşak bir saç fırçası kullanıyorum korsenin üstünden
İyi bariTeşekkürler onu da denerim. Korseyi açıp kaşıdım valla duramadım. Fakat şu dikkatimi çekti. Sanırım masaj yerine geçti daha dik yürümeye başladım.
Hissizlik var. 40 küsür gün oldu, göbek deliği çevresinde neredeyse hiç his yok. Uyuşuk gibi tuhaf.. Doktorum 6 ayda yavaş yavaş geçecek dedi.Karnım yine fena şişti. Zor nefes alıyorum Arkadaşlar KARNINIZIN HANGİ BÖLÜMÜNDE HİSSİZLİK VAR? Yada var mı?...
Ay hadi inşallah, sağlıkla, son kez, olabilecek en iyi şekilde atlatınÇok teşekkür ederim Allah razı olsun rahatladım biraz daha yoksa iptal mi ettirsem diyorum çünkü ameliyatım 9 saat sürdü çok zor oldu bomba gibi şiştim ameliyat esnasında kansız kaldım kan takviyesi yapıldı gerçi şu anki operasyon 3 saat sürer dedi doktorum biraz dikişler arka tarafa doğru uzar dedi şöyle tarif edeyim kum saati gibi bir görüntün var yan taraflarım çok komik duruyor onları tıraş edip düzeltecek tabiri caizse
Lütfen doktorunuza danışmadan hiç bir takviye, ödem atıcı, bitki çayı içmeyin. Kanı sulandırarak iç kanamaya kadar sebebiyet verebilir. 3 gün diyorsunuz, daha çok yeni.Bende basliyim bari bugün bana 1 yıl gibi geldi patlıycak gibi hissediyorum kendimi , yarın kontrolüm var direnlerdeki kablolarda kan azalmış yok gibi bişey büyük ihtimal yarın çıkarır onlar çıkınca ve az dik yürümeye başlarsam insalllah ferahlarim biraz ,
İnşallah. Teşekkür ederimAy hadi inşallah, sağlıkla, son kez, olabilecek en iyi şekilde atlatın
Ciplak fotograflarim doktorun elinde nasil bi cumledir allah askina? Sanki santajla koyu yola mi dusurecek doktor sizi?kimse içinde bu ameliyatı olmayin bence hele zayıf ve dışardan düz gorunmluyseniz ben çok pişman hissediyorum hemde çok eziyet çektim 10 kere doğum yapsam bukadsr yıpranmış hussetmezdim sanki , hele şu pişmanlık hissi huzursuzluk mutsuzluk hissi mahvetti depresyona mı girdim anlamadım , umarım bu karın germeyle günah işlememisimdir çıplak fotograflsrim doktarun elinde o fotoğrafları neden çekiyorlar bilmiyorum bidaha gittiğimde rica edeceğim umarım siler tabi sil derken kabalık ederim diyede korkuyorum , kaç kişi sizi o halde görüyor kimbilir bunun pismanluginida var Allah affetsin ,