Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Seromanız geçti mi
Benim çarşamba günü şırınga ile çekildi
Bugğn yine çok azda olsa yine var

Benden de 2 kiloya yakin yağ çıkmıştı. Ben de karin germe olduğumda ayni zamanda silikonda taktirmak istedim ama doktorum luzum duymadi sadece yag enjeksiyonu yeterli olur dedi ama artık iyice kuculduler buyuzden bi tık büyüsün istiyordum ebat B kap çamaşırı doldursun yeter

ne kadar yag alinip enjekte edildi acaba? doktor maksimum ne kadar alip ejekte edebiliyormus bunuda söyledimi?

Kullanıyorum

Yarın kontrolü m var vitaminleri 10. Gün başka demişti ama bunu bı sorayım tessekur ederim
Benim dr enfla c ye aml tan 1gün önce başla demişti. Bugün tvde birşey öğrendim. Ananasta bromelain merkezindeki sert kısımda varmış. Yani atılan kısmı atmayın yiyin...

ameliyatınızı izmirde kime oldunuz ve nekadara yaptırdınız acaba sakıncası yoksa ogrenebilirmiyim
Tam iyileşme olunca paylaşmak daha etik geliyor bana :) Şekil olarak son derece iyi görünüyor şu an ama şişliklerim insin, yaradaki iki- üç cm lik bir alanda benim damar yapıma bağlı geç iyileşme var. O da iyi olsun paylaşayım.

ne kadar yag alinip enjekte edildi acaba? doktor maksimum ne kadar alip ejekte edebiliyormus bunuda söyledimi?
Benim sırt ve yan simitkerden toplamda 2 kilo yağ aldı 300 CC bı göğsüme birazda yüzüme enjekte etti , biz hastalardan 5/6 kilo maksimum alırız fazlasu zararlı demişti bu sorunuzu soracağım ama sadece göğüs için yağ enjekte etmek istesek ne kadar aldirmsli

Gecmıs olsun sen sıgara kulkanımına nezamn basladın ben bır ay sonra basladım

Merhabalar bugün benim 8.gunum dün direnleeim çıktı incelmeye başladım bel çevresinde 3. Gün ile 8. Gün arası tam 10 cm fark var odemlerimi şükür hızlı atıyorum sanırım morelim yerine geldi Şuan ameliyat öncesindeki bedenimden 3 cm kadar incelmisim ameliyat önceki kilomdands 2 kilo az çıkıyor , ama hala ödem var hissediyorum rahhatsizlik veriyor bu hızla devam eder insalllah incelmmem , yemek yerken vijdan azabi cekiuorum kilo alırım korkusuyla az yiyorum tatlı ameliyattan beri yok zaten , ağrım sızım yok dik durabiliyirum ama sanki boynumun assagisinda beni assagi çeken bişey var dik durmami önlüyor sizdede boylemiydi acaba yürürken karnında tuaf hisler var ağrı degil ama uzun süre yürümemi engelliyor ne olduğunu çözemiyorum

Arkadaslar su lipo sonrasi sertlikler nezamn geciyor? Yada gecmesi icin bir formül var mi? Odem gibi degilde hani tas gibi olanlar Tas gibi olucam derken bir aydir normallesemedim.

Herkese selamlar :)

Bugun operasyonun 50.gunu, kontrole gittim. Doktor gayet begendi, iyilesme surecimden memnun. Haziran itibariyle spor yapmaya baslayabilirmisim. Contractubex bitince sanirim artik baska bisey yapmama gerek olmayacak.

Haziran sonunda tekrar gormek istedi beni. 3 ay olmus olacak o zaman.

Simdilik hersey yolunda, sikintisiz devam ediyor iyilesme fasli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…