- 4 Ağustos 2014
- 106
- 46
Seromanız geçti mi21. Gün (Lipo+Karın germe) Artık tamamen dik yürüyorum diyebilirim ama tabiiki kasma var. Benimde damar yapım kaynaklı yara iyileşmem gecikiyor. Yani şu an hala 2-3cm lik bir alan siyah kabuklu. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı içinizde? Göbek deliğin altı çok gergin ve şiş. Ödem sağ tarafımda daha çok ( yada seroma). Bugün biraz fazla uzun aynı pozisyonda oturdum yazlık-kışkık yaparken çok uyuştum ve ağrı oldu. Şişlik ve kısıtlı hareket beni artık ruhsal olarak yorduBirde lipo deliklerinin izi kalır mı sizce? Ve şişlik ile morluklar tamamen ne zman geçer bilen var mı? Aslında genel olarak şükür modundayım fakat bazen enerjim düşüyor. Ben bayrama kadar çok iyi toparlarım diye hayal etmiştim.
Benden de 2 kiloya yakin yağ çıkmıştı. Ben de karin germe olduğumda ayni zamanda silikonda taktirmak istedim ama doktorum luzum duymadi sadece yag enjeksiyonu yeterli olur dedi ama artık iyice kuculduler buyuzden bi tık büyüsün istiyordum ebat B kap çamaşırı doldursun yeterSonucun öyle olacağını biliyorum keşke kalsa ama kaomiycak biliyorum malesef , protez istemiyorum farklı bir madde vücudumda ürkütücü geliyor , goguslerinle ilgili bir problemim yoktu aslında Hatta doktor çok şaşırmıştı 3 çocukla göğüsleriz çok iyi demişti tabi yaş ile birlikte onlarında çekime uğrayacağını biliyorumlipo yapmisken hafif buyusunler istedim bikac seneye tek lipo bukadar sancılı Olmassa dusunebilirim az yağ alınıp sadece göğse eklenecegi için çok dramatik olmaz diye umuyorum , benim 6.gunum ve dikislerimle ilgili bir problemim yok lipo yapılan yerlerim sadece hala agtiyor ve şiş ama benden 2/ kilo yağ alınmıştı sadece göğse yaptıracak olsam bu kadar zor olmaz heralde değili zamanı gelince bakalım artık
ne kadar yag alinip enjekte edildi acaba? doktor maksimum ne kadar alip ejekte edebiliyormus bunuda söyledimi?Sonucun öyle olacağını biliyorum keşke kalsa ama kaomiycak biliyorum malesef , protez istemiyorum farklı bir madde vücudumda ürkütücü geliyor , goguslerinle ilgili bir problemim yoktu aslında Hatta doktor çok şaşırmıştı 3 çocukla göğüsleriz çok iyi demişti tabi yaş ile birlikte onlarında çekime uğrayacağını biliyorumlipo yapmisken hafif buyusunler istedim bikac seneye tek lipo bukadar sancılı Olmassa dusunebilirim az yağ alınıp sadece göğse eklenecegi için çok dramatik olmaz diye umuyorum , benim 6.gunum ve dikislerimle ilgili bir problemim yok lipo yapılan yerlerim sadece hala agtiyor ve şiş ama benden 2/ kilo yağ alınmıştı sadece göğse yaptıracak olsam bu kadar zor olmaz heralde değili zamanı gelince bakalım artık
Benim dr enfla c ye aml tan 1gün önce başla demişti. Bugün tvde birşey öğrendim. Ananasta bromelain merkezindeki sert kısımda varmış. Yani atılan kısmı atmayın yiyin...Kullanıyorum
Yarın kontrolü m var vitaminleri 10. Gün başka demişti ama bunu bı sorayım tessekur ederim
Tam iyileşme olunca paylaşmak daha etik geliyor bana :) Şekil olarak son derece iyi görünüyor şu an ama şişliklerim insin, yaradaki iki- üç cm lik bir alanda benim damar yapıma bağlı geç iyileşme var. O da iyi olsun paylaşayım.ameliyatınızı izmirde kime oldunuz ve nekadara yaptırdınız acaba sakıncası yoksa ogrenebilirmiyim
Beimki tam ılarak Seroma değil galiba. Bi şişiyor bir iniyor. Evet orada bir sıvı birikimi var gibi hissediyorum bazen ama dr. İyileşme sürecinde normal, almaya gerek olam bişey değil dedi.Seromanız geçti mi
Benim çarşamba günü şırınga ile çekildi
Bugğn yine çok azda olsa yine va.
AnladımBeimki tam ılarak Seroma değil galiba. Bi şişiyor bir iniyor. Evet orada bir sıvı birikimi var gibi hissediyorum bazen ama dr. İyileşme sürecinde normal, almaya gerek olam bişey değil dedi.
Benim sırt ve yan simitkerden toplamda 2 kilo yağ aldı 300 CC bı göğsüme birazda yüzüme enjekte etti , biz hastalardan 5/6 kilo maksimum alırız fazlasu zararlı demişti bu sorunuzu soracağım ama sadece göğüs için yağ enjekte etmek istesek ne kadar aldirmsline kadar yag alinip enjekte edildi acaba? doktor maksimum ne kadar alip ejekte edebiliyormus bunuda söyledimi?
çok teşekkür ederimTam iyileşme olunca paylaşmak daha etik geliyor bana :) Şekil olarak son derece iyi görünüyor şu an ama şişliklerim insin, yaradaki iki- üç cm lik bir alanda benim damar yapıma bağlı geç iyileşme var. O da iyi olsun paylaşayım.
Gecmıs olsun sen sıgara kulkanımına nezamn basladın ben bır ay sonra basladımVallahi hala bitti diyemem.hala iç dikişlerin ve göbek deliğinin orda aşırı şişkik var doktor hala masaj yapmamı istedi ve nerdeyse beş ay oldu ameliyat olalı. Enfla C kullandım o zamanlar iyiydi fakat oda iştah açıyor doktorum kullanma artık dedi ödem attırı çaylara başladım korse deseniz hala takıyorum zaman zaman aşırı şişiyor çünkü . Süreç uzun hala düz bir karnım yok ama dokununca içi taş gibi ödem onlar geçtiğinde umarım istediğim gibi olur dikişler güzel gidiyor ama iç dikişler sanırım sigaradan dolayı hemen iyileşmedi
Hangi marka ve gunde kac kez kullandin canim?Kizlar sabirli olun erken donemde odem cok fazla olur odem icin bromelain ananas hapi icebilirsiniz doktorunuza sorun once tabiki ama benim yuz germem baya odemliydi ve onun sayesinde odemleri cabuk indirdim ..
Bromelain canim gunde 3 tane iciyordum sabah oglen aksam bir ay kullandimHangi marka ve gunde kac kez kullandin canim?
500 mg liklardan miydi markasini ogrenebilir miyim her marka mg farkli cunkuBromelain canim gunde 3 tane iciyordum sabah oglen aksam bir ay kullandim
Faydasini gordunuz mu? Ben yine catlamak üzereyln ödemden.Bu kizlar
Benim yuzume iyi fayda etti ve kendimi daha dinc hissediyordum bir suru yarari var tavsiye ederimFaydasini gordunuz mu? Ben yine catlamak üzereyln ödemden.
Solgarin aldim bugün, yani o vardi eczanede. TesekkurlerBenim yuzume iyi fayda etti ve kendimi daha dinc hissediyordum bir suru yarari var tavsiye ederim